Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στις 13 Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων, ήταν το θέμα της εκπομπής «Stars System». Η Άση Μπήλιου αναλύει όλες τις όψεις, που κάνει το φεγγάρι και την επιρροή τους ανά δεκαήμερο ζωδίου.

Η «εμπλοκή» του Ποσειδώνα και της Αφροδίτης με τη Νέα Σελήνη δημιουργεί περίεργες συνθήκες για όλους, καθώς από τη μία ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, από την άλλη όμως βασιλεύει η σύγχυση και γινόμαστε πιο επιρρεπείς σε εξιδανικεύσεις και εξαπατήσεις.

Λίγες ημέρες μετά τη Νέα Σελήνη μπαίνει και ο Ερμής στο συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων και αλλάζει τον τρόπο που επικοινωνούμε και προσεγγίζουμε τους άλλους. Όλα αυτά γίνονται εν αναμονή της εαρινής ισημερίας το επόμενο Σάββατο, που ο Ήλιος περνά στον Κριό, σημαίνοντας την άνοιξη και το ξεκίνημα μιας νέας αστρολογικής χρονιάς.

Ποιοι θα πιεστούν και θα απογοητευθούν και ποιοι θα έχουν ευκαιρίες για νέους έρωτες και συνεργασίες; Ποιοι θα ευνοηθούν οικονομικά και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν παρασκηνιακές κινήσεις και εξιδανικεύσεις προσώπων και καταστάσεων;

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

 

Πηγή: StarTvGreece

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS