Αν είσαι μητέρα του σχεδιαστή Άγγελου Μπράτη, αντί για το παραδοσιακό μαντίλι απολαμβάνεις το μεταξωτό άγγιγμα ενός αξεσουάρ από τη νέα, καλοκαιρινή συλλογή του. Αυτό το «προνόμιο» είχε η κυρία Έλλη, από τα Τζουμέρκα, που πόζαρε, μαζί με δύο άλλες γυναίκες του χωριού, με φόντο τα χιονισμένα βουνά, φορώντας τα πολυτελή μαντίλια της καινούριας collection του γιου της, σε διαφορετικές αποχρώσεις.

Έτσι ο ντιζάινερ, παραχωρώντας από ένα headpiece στην κυρία Έλλη, την κυρία Αντιγόνη και την κυρία Γιούλα, οι οποίες φωτογραφήθηκαν με το πιο ζεστό τους χαμόγελο, απέτισε τον ελάχιστο φόρο τιμής στις ρίζες του.

Ο ντιζάινερ, παραχωρώντας από ένα headpiece στην κυρία Έλλη, την κυρία Αντιγόνη και την κυρία Γιούλα, οι οποίες φωτογραφήθηκαν με το πιο ζεστό τους χαμόγελο, απέτισε τον ελάχιστο φόρο τιμής στις ρίζες του.

Ο δημιουργός που κάποιοι γνωρίσαμε ως κριτή στο GNTM έχει καταγωγή από τα Τζουμέρκα. Γεννήθηκε στον Πειραιά, μεγάλωσε στο Ελληνικό, αλλά τα πρώτα του παιχνίδια τα έκανε πιτσιρικάς κοντά στη γειτονιά στην Κατεχάκη, εκεί που ο πατέρας του μετά από ταξίδια ως ναυτικός έγινε ιδιοκτήτης ενός καφενείου.

Από την ηλικία κιόλας των επτά ετών είχε αποφασίσει ποιο επάγγελμα θα ακολουθούσε. Η μητέρα του ήταν μια πολύ ταλαντούχα μοδίστρα και εκείνος συνήθιζε από μικρός να είναι μαζί της στο ατελιέ και να της λέει τη γνώμη του γι’ αυτά που έραβε. Σε συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Μπορώ να πω ότι η μητέρα μου είναι η μεγαλύτερη υποστηρίκτριά μου και με εμπιστεύεται απόλυτα. Αυτή μου έμαθε και τη δουλειά της ραπτικής».

Δείτε τις νέες φωτογραφίες του Άγγελου Μπράτη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS