ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η influencer που ήταν στον κήπο του σπιτιού της και έπεισε τους πάντες ότι βρισκόταν στο Coachella

H Gabbie Hana δεν πήγε ποτέ στο διάσημο φεστιβάλ της Καλιφόρνια, αλλά κατάφερε να κάνει τους πάντες να νομίζουν πως ήταν εκεί.

Η influencer που ήταν στον κήπο του σπιτιού της και έπεισε τους πάντες ότι βρισκόταν στο Coachella

Είναι μαζί με το Glastonbury το πιο φωτογραφημένο και διάσημο φεστιβάλ μουσικής στον κόσμο. Η ζωντανή απόδειξη πως όσο υπάρχουν άνθρωποι, όσο η καρδιά μας χτυπάει δυνατά η ομορφιά, το στυλ και το γκλάμουρ θα συνδύονται πάντα με κάποιον τρόπο με τη μουσική.

Tα πιο γνωστά μοντέλα του κόσμου, μαζί με κάποιες από τις πιο λαμπερές προσωπικότητες συρρέουν κάθε χρόνο στα καταπράσινα λιβάδια της Καλιφόρνια, για τις μουσικές του Coachella, αλλά και για να επιδείξουν τα πιο καλοκαιρινά λουκ τους και να ανεβάσουν τις πιο στιλάτες φωτογραφίες στον βασιλιά των social media, το Instagram.

Bέβαια, κάνοντας μία μικρή γύρα στα αμέτρητα προφίλ των influencers που έχουν κατακλύσει το πιο πετυχημενο μέσο κοινωνικής διακτύωσης στον κόσμο δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις αν η φωτογραφία που βλέπεις είναι πραγματική ή απλώς ένα προϊόν καλής επεξεργασίας, αν ο άνθρωπος που κοιτάς να ποζάρει χαμογελαστός στο φακό είναι όντως χαρούμενος ή απλά δημιουργεί την εικόνα που θέλει ο ίδιος να πιστέψουμε για εκείνον.

Η Gabbie Hana, influencer με μπόλικους followers στο Instagram βρήκε τον τρόπο να αποδείξει πως αν το θέλεις μπορείς να πείσεις τον οποιοδήποτε δεν σε γνωρίζει για το οτιδήποτε. Και αποφάσισε να παριστάνει πως πήγε στο Coachella, στο οποίο δεν έχει πατήσει ποτέ στη ζωή της.

Η Gabbie ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες από καταπράσινα λειβάδια και κόσμο να τριγυρνάει πάνω κάτω αμέριμνος μόνο που οι συγκεκριμένες εικόνες ήταν απλά αποτέλεσμα φωτομοντάζ, αφού η κοπέλα πόζαρε απλά στον κήπο του σπιτιού της.

Στο βίντεο που ακολουθεί εξηγεί γιατί πήρε την απόφαση να δουλέψει έτσι τον κόσμο, αλλά και πώς κατάφερε να τους ξεγελάσει όλους, στέλνοντας ταυτόχρονα και ένα μήνυμα: «Αυτό που έκανα εγώ μπορεί να το κάνουν όλοι, οπότε μην πιστεύετε ό,τι βλέπετε».

Δες το βίντεο με την εξήγηση της.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

Read Next

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

Περισσότερα από

Stories

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.

14 Απρ 2024

Σιμόν ντε Μποβουάρ: Η γυναίκα που κατάργησε το μύθο του "αιώνιου θηλυκού"

Η ιέρεια του φεμινισμού άλλαξε ριζικά τον τρόπο που οι κοινωνίες αντιλαμβάνονται το "Δεύτερο Φύλο", πέθανε στις 14 Απριλίου του 1986 και θάφτηκε δίπλα στον Σαρτρ στον άντρα που έδωσε ανυστερόβουλα την ύπαρξή της.