Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: Πόσες φορές ακόμα και εσύ έχεις πέσει θύμα των φίλτρων του Instagram; Πόσες φορές, ενώ μία φωτογραφία σου είναι σε γενικές γραμμές καλή, τείνεις να την επεξεργάζεσαι δοκιμάζοντας ένα σωρό νέες εφαρμογές και μέσα καλλωπισμού μόνο και μόνο για να βγεις ακόμα πιο όμορφη και αψεγάδιαστη; Η απάντηση μάλλον είναι «πολλές» μιας και είναι λίγες εκείνες οι γυναίκες που επιμένουν στη φυσικότητα και συνεχίζουν να αγνοούν τα φίλτρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μία από αυτές είναι και η Σάσα Λουίζ Παλάρι η οποία είναι influencer και «μητέρα» του #filterdrop κινήματος, το οποίο αγνοεί τα φίλτρα και προβάλει την απόλυτη αλήθεια, η οποία εντέλει είναι μακράν πιο όμορφη.

Μία από αυτές είναι και η Σάσα Λουίζ Παλάρι η οποία είναι influencer και «μητέρα» του #filterdrop κινήματος, το οποίο αγνοεί τα φίλτρα και προβάλει την απόλυτη αλήθεια, η οποία εντέλει είναι μακράν πιο όμορφη.

Η εντυπωσιακή Ιταλίδα, δεν διστάζει να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων, δείχνοντας τα σπυράκια και τα σημάδια στο πρόσωπό της, ενώ την ίδια μέθοδο χρησιμοποιεί και στις ολόσωμες φωτογραφίες, προβάλλοντας περήφανα τις καμπύλες της και παρακινώντας τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να κάνουν το ίδιο.

Ήταν περίπου ένας χρόνος πριν, όταν η Σάσα ενθάρρυνε τις ακολούθους της στο Instagram, να ποζάρουν χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ακολουθώντας το παράδειγμα της ίδιας. Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και το κίνημα του #filterdrop έγινε τάση. Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή, καθώς η Σάσα το πήγε ένα βήμα παραπέρα. «Απευθύνθηκα στην Αρχή Προτύπων Διαφήμισης για να ζητήσω να ελαττώσουν να στηρίξουν και εκείνοι από την πλευρά τους το κίνημά μου. Νομίζω ότι τα πολλά φίλτρα που χρησιμοποιούν οι influencers όταν διαφημίζουν καλλυντικά, μόνο κακό μπορεί να κάνει στα προϊόντα και τις πωλήσεις τους. Μάλιστα τους έστειλα δικές μου φωτογραφίες όπου χρησιμοποιώ τα προϊόντα τους χωρίς απολύτως κανένα φίλτρο», είπε η Παλάρι.

Σήμερα, η Παλάρι συνεχίζει να εμπνέει τα 34 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram προτρέποντάς τους να απελευθερωθούν, να αφουγκραστούν την ομορφιά τους και να αγνοήσουν οτιδήποτε ψεύτικο, αδιάφορο και βαρετό. Αν κρίνουμε από του θαυμαστές της, νομίζουμε ότι τα καταφέρνει περίφημα!

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: 

TAGS