«Νέα Σελήνη στις 28ο27´του Καρκίνου,
20 Ιουλίου, στις 20:34´

Επηρεάζει Καρκίνους/Αιγόκερους και Ζυγούς/Κριούς των τελευταίων ημερών του ζωδίου όπως και Ωροσκόπους και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από 26ο έως και 29ο59´.

Σε ένα ηλιοκεντρικό κόσμο όπου αποθεώνεται το άτομο, η αυτάρκεια και ο ανταγωνισμός περιφρονούνται ως αδύναμοι όσοι είναι συναισθηματικοί, περιφρουρούν το παρελθόν, εκείνοι που υπερασπίζονται την οικογένεια και την πατρίδα, που έχουν αδυναμία στη Μαμά. Αυτή η νέα Σελήνη μας υπενθυμίζει ότι στη διάρκεια της εξέλιξής μας σκοτώσαμε πολλές σεληνιακές πλευρές της ζωής μας. Υποδυόμαστε ότι δεν είναι σημαντικές, ότι είναι νευρωτικές και ότι μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτές. Δεν γίνεται. Είναι σα να αντικαθιστάς τα αισθήματα με καλούς τρόπους. Κάτι σημαντικό λείπει.

Αυτή η νέα Σελήνη επηρεάζεται έντονα από τη σχεδόν ακριβείας αντίθεση μεταξύ του Ήλιου στον Καρκίνο και του Κρόνου στον Αιγόκερω. Ο Κρόνος είναι όρια και περιορισμοί, συμβολίζει την ανάγκη μας να δώσουμε μορφή και σχήμα στα πράγματα, να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Δύο είναι οι τρόποι που παίρνουν σχήμα τα πράγματα και οι δύο απαιτούν την ικανότητα του Κρόνου για αυτοπειθαρχία: 1) επικεντρωνόμαστε σε αυτό που κάνουμε μέχρι να έχουμε χειροπιαστά αποτελέσματα. 2) Επικεντρωνόμαστε στις εμπειρίες της ζωής μας μέχρι να γίνουν πείρα και ωριμότητα.

Ο Κρόνος τα καταφέρνει μέσα από χτυπήματα και δυσκολίες κι έτσι είτε αποκτάς σοφία, βάθος, ωριμότητα, ακεραιότητα, πειθαρχία, υπευθυνότητα, σθένος και αντοχή είτε επιλέγεις φόβο, αμφιβολίες, ενοχές, καταστροφή, απογοήτευση, πίκρα, κυνισμό και μελαγχολία.

Ο Κρόνος απαιτεί όρια και σκληρή δουλειά με ρεαλιστικούς στόχους. Χρειάζεται να αντιληφθείς ότι κάθε επαγγελματικό τέλος, κάθε ερωτική ιστορία που καταρρέει, όπως και κάθε μακρόχρονη σχέση που τελειώνει δείχνουν ότι ένα κεφάλαιο ζωής χρειάζεται να τελειώσει για να ξεκινήσει το επόμενο.

Φυσικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον Κρόνο είτε για να δημιουργήσουμε εμπόδια είτε για να δημιουργήσουμε γερά θεμέλια και βάσεις με ένα γάμο, με δέσμευση, με προαγωγή ή ανάληψη επαγγελματικών ευθυνών, με μια εγκυμοσύνη ή ένα παιδί που έρχεται στον κόσμο. Ίσως χρειάζεται επίσης να σκεφθείς γιατί επιτρέπεις σε ορισμένους ανθρώπους να σε καθοδηγούν, να σε χειραγωγούν, να σε εξουσιάζουν ενώ αισθάνεσαι ότι σε καταπιέζουν.

Το καλό μέσα σε όλα αυτά είναι ότι ένα κομμάτι του παλιού σου εαυτού που περιείχε γκρίνια και εμμονές για τελείως επουσιώδη πράγματα αντικαθίσταται από σταθερότητα, βάθος και ρεαλισμό.

Υ.γ. Ο Ιούλιος με τη νέα Σελήνη στον Καρκίνο συνεχίζει να έχει υψηλά βολτ συναισθηματισμού, έμπνευσης και αποκάλυψης. Η ίαση συμβαίνει όταν ακούς μέχρι το μεδούλι σου και απαντάς μέσα από την καρδιά σου».

Ο γνωστός αστρολόγος Γιώργος Πανόπουλος κάνει προβλέψεις για το υπόλοιπο Ιουλίου μέσα από μια ανάρτησή του από το φέισμπουκ. 

 

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS