Η Άση Μπήλιου κάνει τις προβλέψεις της και αναλύει διεξοδικά τι θα φέρει στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στις 12/11 στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου.

Η επιρροή της Πανσελήνου αφορά Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους που είναι γεννημένοι στο τέλος του 2ου και στην αρχή του 3ου δεκαημέρου. Σε γενικές γραμμές δεν είναι δύσκολη Πανσέληνος και ευνοεί την επίτευξη των στόχων μας σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο.

Μάλιστα, επειδή ενεργοποιεί το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, μπορεί να βοηθήσει να ολοκληρώσουμε ένα σημαντικό έργο. Η μόνη παραφωνία είναι ο ανάδρομος Ερμής σε αντίθεση με την Πανσέληνο, που δημιουργεί παρεξηγήσεις, τάση για παρανοήσεις και εντάσεις στην επικοινωνία.

Η coach του GNTM, Έλενα Χριστοπούλου, γιορτάζει τα γενέθλια της μαζί με την Άση στο πλατό της εκπομπής και μιλάει για το επιτυχημένο σόου μόδας, αποκαλύπτοντας αν θα αναλάμβανε να μανατζάρει κάποια από τις διαγωνιζόμενες κοπέλες.

Η πασίγνωστη μάνατζερ μοντέλων αποκαλύπτει στην Άση την προσωπική της ζωή και αναφέρεται στο παρελθόν της, τα ψέματα με τα οποία βρέθηκε αντιμέτωπη, αυτούς που την πρόδωσαν και τις μάσκες, που έπεσαν.

Μιλάει για τον έρωτα, που βιώνει τώρα και τι είναι αυτό που την κάνει ευτυχισμένη. Επιπλέον, εξηγεί τι πρέπει να έχει ένα μοντέλο για να επιτύχει, σε ποιες παρουσιάστριες θα άλλαζε στυλ και τη σχέση της με το χρόνο.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις:

Πηγή: StarTvGreece

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS