Αρκετά σχόλια δέχθηκε ο Αντώνης Σρόιτερ μετά τη συνέντευξη του στα «Μεσανύχτα».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στην Ελεονώρα Μελέτη ο δημοσιογράφος του Alpha είπε χιουμοριστικά πως θα στείλει τις κόρες του σε μοναστήρι μετά τα 12 χρόνια τους.

«Σαν μπαμπάς πώς είσαι», τον ρώτησε η Μελέτη:

«Τα δικά μου κορίτσια παίζουν ξύλο, όχι με κούκλες. Παίζουμε καράτε, μπάλα, έχουν μπερδευτεί οι ρόλοι λίγο. Βλέπουμε μάχες μέσα στο σπίτι. Προς το παρόν είναι λίγο κορίτσια – αγόρια μες στο σπίτι».

– Είσαι από τους μπαμπάδες, όπως είναι και ο άνδρας μου, που λένε ότι θα κλείσουν τις κόρες τους στο μοναστήρι; συνέχισε η Μελέτη χαμογελώντας με τον Σρόιτερ να επιβεβαιώνει:

«Εγώ το έχω κατεβάσει στα δώδεκα γιατί βλέπω κάτι ανησυχητικά πράγματα που συμβαίνουν στα σχολεία, οπότε το όριο ηλικίας πέφτει, η μονή είναι έτοιμη».

-Τι σας πιάνει με τις κόρες σας; πρόσθεσε η Μελέτη.

«Θα είμαι καχύποπτος και καταπιεστικός με τα υποψήφια φλερτ των παιδιών μου πιστεύω.

Βέβαια, μιλώντας με ανθρώπους και φίλους που έχουν μεγαλύτερα παιδιά από μένα, μου είπαν ότι η ζωή διδάσκει στην πορεία πως συμβιβάζεσαι και είσαι υποχρεωμένος να συμβιβαστείς, γιατί πάρα πολύ απλά, την κατάσταση δεν την ελέγχεις, ξεφεύγει από τα δικά σου χέρια. Και αν το πάρεις όλο αυτό με τσαμπουκά και τέτοια βγαίνεις χαμένος».

Ακούω όλα αυτά τα “γνώρισε τον φίλο της κόρης σου και φέρε τον σπίτι να τον έχεις από κοντά κλπ να γίνεται και φίλοι”. Και λέω “τι είναι αυτά που λέτε”;

 

Δείτε το απόσπασμα:

 

Αυτή η δήλωση του φαίνεται πως παρερμηνεύτηκε από πολλούς και έτσι ο Αντώνης Σρόιτερ θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση.

«Λες ότι θα κλείσεις τις κόρες σου σε μοναστήρι γελώντας. Το 99% ων ανθρώπων καταλαβαίνει ότι κάνεις πλάκα. Το 1% καταγγέλει το “σχέδιο εγκλεισμού δύο αθώων κοριτσιών”. Ευτυχώς δεν είπα ότι θα τις κλειδώσω στο υπόγειο. Θα μου έστελναν την Πρόνοια. Ψυχραιμία, έρχονται και ζέστες» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS