Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια παλαιότερη φωτογραφία από το γάμο της αδερφής της, Δήμητρας, μαζί με τη μητέρα τους, και η ομοιότητά τους είναι παραπάνω από εμφανής. 

Η Δήμητρα επίσης ζει στη Σουηδία και είναι παντρεμένη με τον Θοδωρή Τουνουσίδη, πρωταθλητή στην πάλη. Στο παρελθόν η Αλεξάνδρα έχει αναφερθεί ξανά σε αυτήν, ως ένα στήριγμα στον αγώνα που δίνει τα τελευταία χρόνια ο βαριά άρρωστος πατέρας τους για τη ζωή του.

Οι τρεις αδερφές Πασχαλίδου, η Σοφία, η Αλεξάνδρα και η Δήμητρα, βρέθηκαν στο πλευρό του πατέρα τους παρόλο που η σχέση τους μαζί του είχε δοκιμαστεί μέσα στα χρόνια. Όπως έχει πει στο παρελθόν η παρουσιάστρια, μετά τη μετανάστευση της οικογένειάς τους στη Σουηδία, όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί, ο πατέρας της έφυγε να δουλέψει για 2,5 χρόνια στα καράβια, ενώ με την επιστροφή τους στην Ελλάδα έλειψε για ακόμα 3 χρόνια από κοντά τους, ως φαντάρος, στην περίοδο της Χούντας

«Έπειτα χώρισαν οι γονείς μου και η μητέρα μου τα έκανε όλα μόνη της, με τρία παιδιά. Δούλευε σε έναν παιδικό σταθμό, καθάριζε τα βράδια, κουράστηκε πάρα πολύ, όπως πολλές μάνες»

«Έπειτα χώρισαν οι γονείς μου και η μητέρα μου τα έκανε όλα μόνη της, με τρία παιδιά. Δούλευε σε έναν παιδικό σταθμό, καθάριζε τα βράδια, κουράστηκε πάρα πολύ, όπως πολλές μάνες. Υπάρχουν δηλαδή επεισόδια από τη ζωή του πατέρα μου που δεν γνωρίζω καλά. Έχω δουλέψει σκληρά για να τον συγχωρέσω, που δεν ήταν εκεί για εμάς. Δεν πιστεύω στην εκδίκηση, πιστεύω στη συγχώρεση» έχει πει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για τα δύσκολα παιδικά χρόνια τους, που φαίνεται πως έφεραν τις τρεις αδερφές κοντά.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου με την αδερφή της, Δήμητρα, και τη μητέρα της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS