Μία ακόμη παίκτρια αποχωρεί οικειοθελώς από το Masterchef, όμως αυτή τη φορά ο λόγος είναι ιδιαίτερα σοβαρός. Όπως έκανε η Mάγκυ Ταμπακάκη γνωστό στους συμπαίκτες της, βρισκόταν ενώπιον ενός διλήμματος για το τι πρέπει να κάνει.

Το παιδί της αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να νοσηλευτεί με την ίδια να πρέπει να βρίσκεται στο πλάι του. Αναλυτικά δήλωσε: «Ήθελα να σας μιλήσω για ένα θέμα που έχει προκύψει. Κάποιοι το ξέρουν κάποιοι όχι. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το παιδί μου. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τις τελευταίες μέρες, έχει νοσηλευτεί. Κάποιες φορές έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποια διλήμματα. Τι να κάνω ώστε να γίνει καλά το παιδί μου αλλά και να μην παρατήσω το όνειρό μου».

Μετά από όσα συζήτησε με τους συμπαίκτες της πήρε την απόφαση να αποχωρήσει και δήλωσε για την απόφασή της με δάκρυα στα μάτια: : «Ήταν μονόδρομος, το παιδί μου είναι σίγουρα πάνω από όλα. Μπορεί και να ήμουν εγώ η νέα Ελληνίδα Master Chef, αλλά κάποιες φορές τα πράγματα αλλάζουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Κλείνω την πόρτα πίσω μου και αφήνω ένα μεγάλο όνειρο».

Σημαντικό είναι πως το δίλημμά της αυτό σχολίασαν πολλοί συμπαίκτες της, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υφίσταται δίλημμα και ότι είναι λογικό να βρεθεί εκτός παιχνιδιού.

Δες στο βίντεο όλο το στιγμιότυπο από το επεισόδιο.

Πηγή: peoplegreece.com

TAGS