Ένα γνωστό μοντέλο και influencer από την Αυστραλία, η Έμιλι Σίαρς, μοιράστηκε στο ίνσταγκραμ την εμπειρία της από κάτι που ακούγεται πραγματικά δύσκολο και αρκετά τρομακτικό. Μία επέμβαση στον εγκέφαλο χωρίς ολική νάρκωση. 

Η Σίαρς που διαγνώστηκε με σπηλαιώδη δυσπλασία, ένα σοβαρό σύμπλεγμα ανώμαλων αιμοφόρων αγγείων στον εγκέφαλο το οποίο προκαλεί έντονες επιληπτικές κρίσεις, έκανε εγχείρηση στο κεφάλι, παραμένοντας ξύπνια ζώντας έτσι ολόκληρη την εμπειρία. 

Η 35χρονη έκανε μία δυνατή ανάρτηση στο ίνσταγκραμ, μετά την ολοκλήρωση του χειρουργείου, στην οποία μίλησε για το πόσο τρελό και σουρεαλιστικό ήταν αυτό που πέρασε. 

«Ολόκληρη η ζωή μου τέθηκε σε αναμονή από εκείνο το σημείο. Από την επαγγελματική μου ζωή έως στην κοινωνική μου ζωή, τη σχέση με το σώμα μου και την ταυτότητά μου», έγραψε η Σίαρς.

«Το προηγούμενο έτος υπήρξαν πολλές επιληπτικές κρίσεις, παρενέργειες των δοκιμών φαρμάκων», ανέφερε μεταξύ άλλων αναρτώντας στα social media μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου μετά την επέμβαση στο κεφάλι.  

Η Σίαρς, δήλωσε ότι ενώ υποβλήθηκε σε κρανιοτομή παρότι υπήρχε ο κίνδυνος να χάσει την ομιλία της, σημειώνοντας ότι «οι επιλογές μου ήταν είτε να ζήσω με φάρμακα για το υπόλοιπο της ζωή μου, έχοντας την πιθανότητα να ξανά παθαίνω επιληπτικές κρίσεις - είτε να συνεχίσω με τη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Το μοντέλο υπενθύμισε ότι έμεινε ξύπνια κατά τη διάρκεια της επέμβασης, αναφέροντας ότι, «υπήρχαν δύο χειρουργοί και ο ένας μου έγνεφε, ήταν τόσο παράξενο και σουρεαλιστικό όσο ακούγεται».

«Πλέον έχω βαθύτερο σεβασμό για το ανθρώπινο σώμα, το ανθρώπινο μυαλό και την ανθρώπινη ψυχή». Είμαι ταπεινά ευγνώμων για την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, για το γεγονός ότι η κατάστασή μου είχε μια θεραπεία και για την υποστήριξη των φίλων μου, της οικογένειας, των συνομηλίκων μου και για τον απίστευτο άντρα μου που έχω δίπλα μου όλη την ώρα.   

Δείτε την ανάρτηση της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS