Εδώ και περίπου έναν χρόνο η ηθοποιός Κέιτ Μπεκινσέιλ έχει σχέση με τον μουσικό Γκούντι Γκρέις και μάλιστα οι δυο τους πέρασαν μαζί ολόκληρη την περίοδο της καραντίνας. 

Η 46χρονη σταρ του σινεμά και ο 23χρονος μουσικός και τραγουδιστής έχουν, σύμφωνα πάντα με άτομα του στενού περιβάλλοντος τους, ταιριάξει πάρα πολύ και η Κέιτ υποστηρίζει ότι έχει βρει στο πρόσωπο του την τέλεια παρέα και έναν θαυμάσιο σύντροφο που ξέρει πώς να την φροντίσει, να την κάνει να νιώθει ασφάλεια και να την αγαπά.  «Είναι πάρα πολύ ώριμος και σοβαρός,» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευη της η Μπεκινσέιλ, θέλοντας να εξηγήσει τους λόγους που την έκαναν να ερωτευτεί τόσο πολύ αυτόν τον άντρα.

Βέβαια δεν βλέπουν όλοι τη διαφορά ηλικίας σε αυτή τη σχέση με τον ίδιο θετικό, ενθουσιώδη τρόπο (η ηθοποιός είναι 46 ετών και ο σύντροφός της 23). Μάλιστα ένας χρήστης του Twitter φρόντισε να ξεπεράσει τα όρια, ρωτώντας ευθέως την ηθοποιό «Γιατί κάνει σχέση με άντρες που θα μπορούσαν να είναι παιδιά της». 

Τότε εκείνη δεν το σκέφτηκε στιγμή και απάντησε με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε να έχει απαντήσει, λέγοντας αποστομωτικά ότι «Όλες οι σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου ήταν αποκλειστικά για να ενοχλήσω εσένα».

Η τέλεια απάντηση σε ένα εξωφρενικά αγενές και αδιάκριτο σχόλιο.

Δείτε τον διάλογο.

 

Kεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS