Ο Άγγελος Παπαδημητρίου, εικαστικός που έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Μπιενάλε της Βενετίας, ηθοποιός, τραγουδιστής, περφόρμερ είναι μια μοναδική περίπτωση δημιουργού με έντονη παρουσία και στα social media - μάλιστα οι αναρτήσεις του στο Facebook έγιναν πρόσφατα λεύκωμα από τις εκδόσεις Ποταμός (με τίτλο «Λάικ»).

Τώρα βάζει υποψηφιότητα στον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων και στήνει την πιο έξυπνη προεκλογική καμπάνια στην Ελλάδα, με το γνώριμο πλέον και εύστοχο χιούμορ με το οποίο σατιρίζει καταστάσεις της επικαιρότητας.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε πρόσφατα, με σλόγκαν «Βάλε κι εσύ ένα χεράκι...», βγαίνει στους δρόμους του κέντρου με μια ηλεκτρική σκούπα ανά χείρας -ή επ' ώμου- και ρωτάει, μέσα από τη σχετική ανάρτησή του: «Με συγχωρείτε !!! για το Δημαρχείο καλά πάω ;;;» ή σε ένα άλλο post παίζει με τις λέξεις και γράφει: «Επ΄ ώμου !!!! Αρμ !!!! ( στρατευμένη Τέχνη)». Παίρνει μια προεκλογική εκστρατεία, που συνήθως είναι βουτηγμένη στα κλισέ, και τη μετατρέπει σε μέσο προσωπικής έκφρασης και δημιουργίας. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από εκείνον.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook.

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου σε μια διαφορετική συνέντευξη-εξπρές.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

 

TAGS