Η ιστορία της Δήμητρας της Λέσβου, από το χωριό Συκαμιά, έγινε γνωστή όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και πέρα από τα σύνορα της χώρας μας το 2015, όταν το νησί της βρέθηκε στο επίκεντρο του προσφυγικού. Από τις αρχές Απριλίου του 2021 ο 64χρονος άνθρωπος με το επίσημο όνομα  Δημήτρης Καλογιάννης αγνοείτο, αλλά έπρεπε να φτάσουμε στα τέλη Μαΐου για να ειδοποιηθεί η Γραμμή Ζωής για την εξαφάνιση και να εκδοθεί Silver Alert.

Τώρα φαίνεται να γράφεται ο τραγικός επίλογος μιας δύσκολης ζωής, καθώς ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος σε νέα ανάρτηση γράφει ότι η Δήμητρα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο και ο αδερφός της έχει ήδη αναγνωρίσει τη σορό της, αν και η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ακόμα.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος σχολίασε τα εξής:

«Το νεκρό από τη σύγκρουση και εγκατάλειψη στο δρόμο σώμα αναγνωρίστηκε από τον αδελφό της. Ο αδελφός της αναγνώρισε νεκρό το σώμα που δεν αναγνώρισε ποτέ ζωντανό. Δημήτρη την έλεγαν, έκαναν μια ζωή λάθος το φύλο. Όλα έγιναν για να αναγνωριστεί το φύλο μόνο όταν το σώμα παρέδωσε. RIP Δημητράκη».

«Δημήτρη την έλεγαν, έκαναν μια ζωή λάθος το φύλο. Όλα έγιναν για να αναγνωριστεί το φύλο μόνο όταν το σώμα παρέδωσε. RIP Δημητράκη»

Η Πάολα Ρεβενιώτη με τη σειρά της προχώρησε σε ένα σπαρακτικό post:

«Και έτσι μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών θα βάλει ο αδελφός της τα γυναικεία φορέματα που αγαπούσε η Δήμητρα και τα αγόραζε από ένα ιταλικό περιοδικό, θα ξεκολλήσει και τον γυμνό Ιησού από τον τοίχο του σπιτιού της που αγαπούσε πολύ, το χωριό θα βυθιστεί για λίγο στην ενοχή του, θα αναλογιστούν μερικοί πώς φέρθηκαν σε έναν συχωριανό τους που γνώριζαν από μικρό παιδί, σίγουρα θα πάνε στην κηδεία, και η σακούλα σκουπιδιών με τα ρούχα τα γυναικεία θα καταλήξει στην χωματερή, όπως και η ζωή της.

«Η σακούλα σκουπιδιών με τα ρούχα τα γυναικεία θα καταλήξει στην χωματερή, όπως και η ζωή της».

»Και το σπίτι της που είναι στο κέντρο του χωριού από το άλλο καλοκαίρι θα δέχεται τουρίστες σαν ενοικιαζόμενα δωμάτια. Aλλά εμείς οι ξένοι θα την θυμόμαστε σαν τον πληγωμένο άγγελο που καθότανε κάτω από τον ήλιο στην εκκλησιά της Παναγιάς της Γοργόνας».

Δείτε τις νέες αναρτήσεις:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS