Ο μετεωρολόγος Jeff Lyons, όπως και πολλοί άλλοι εργαζόμενοι, εργάζεται από το σπίτι στη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό. Μόνο που η τηλεργασία βρήκε κι ένα εμπόδιο, τη γάτα του, που επιμένει να διακόπτει τα δελτία καιρού, την ώρα που ο Lyons πληροφορεί τους τηλεθεατές για την πρόγνωση, και αρνείται να φύγει από το πλάνο.

Έκτοτε βέβαια, η γάτα του μετεωρολόγου που εργάζεται στο κανάλι 14 First Alert της Ιντιάνα έχει γίνει viral, ενώ γνωστό έχει γίνει και το όνομά της στο ευρύ κοινό που ζητά επιτακτικά την Μπέτυ να εμφανιστεί στις live προβλέψεις του καιρού κάθε φορά που ο Jeff Lyons εμφανίζεται.

«Συντονίζεστε για να δείτε τη γάτα, το ξέρω, αλλά απόψε θα κάνει κρύο» αστειεύεται ο ίδιος με τη νέα πραγματικότητα. «Η Betty περιφέρεται όταν δουλεύω, με τη γυναίκα και τα τρία παιδιά μου την έχουμε κακομάθει με πολλή αγάπη και προσοχή εδώ και έντεκα χρόνια. Ένα απόγευμα, την ώρα του δελτίου, μπήκε μέσα στο δωμάτιο και περιφερόταν κι εγώ τη σήκωσα για να τη δείξω στους θεατές» λέει στην εφημερίδα Metro ο μετεωρολόγος.

Πλέον,  η Μπέτυ κάνει cameo εμφανίσεις, με τον μετεωρολόγο να συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του, κρατώντας τη γάτα του αγκαλιά, ή απλά κρατώντας αποστάσεις, όπως θα έκαναν αν ήταν συμπαρουσιαστές και όπως επιτάσσουν οι καιροί.

Μια σημαντική αλλαγή για τον μετεωρολόγο, που είναι επικεφαλής του αντίστοιχου τμήματος στο WFIE-TV 14News της Ιντιάνα εδώ και 34 χρόνια.

Δείτε τις ξεκαρδισιτκές παρεμβάσεις της Μπέτυ

 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS