Το έντονο μακιγιάζ δεν ταιριάζει στις βόλτες στο χιόνι και ακόμα και οι επώνυμοι μπορεί να ενδώσουν, κάτω από τέτοιες συνθήκες, σε ένα πιο φυσικό λουκ. Όπως η Βίκυ Καγιά, που ανέβασε από τη χιονισμένη Βούλα ένα Insta Story το οποίο θα μπορούσε άνετα να προέρχεται από ορεινή εξόρμηση αν δεν είχε επελάσει η «Μήδεια» από την Αττική (και αν δεν ήμασταν σε lockdown). 

Με ένα τεράστιο puffer jacket με γούνινη κουκούλα, η παρουσιάστρια και μοντέλο ποζάρει χωρίς μακιγιάζ, επιβεβαιώνοντας ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες περιποιήσεις για να δείξει γοητευτική.

Δεν είναι η πρώτη φορά, φυσικά, που μοιράζεται την καθημερινότητά της μέσα από τα social media. Πριν από λίγες μέρες είχε ανεβάσει φωτογραφία με τη μητέρα της, Αλεξάνδρα, με προφανή την ομοιότητά τους. Όπως είχε πει γι’ αυτήν η Βίκυ Καγιά σε παλαιότερη συνέντευξη: «Ήταν 17 ετών όταν με έφερε στον κόσμο, οπότε ουσιαστικά έχει μεγαλώσει μαζί μας. Με τον αδελφό μου είχαμε μια πολύ χαρούμενη παιδική ηλικία. Όταν ήμουν στην εφηβεία, χάλασαν τα πράγματα και διαταράχτηκε η ισορροπία, γιατί οι γονείς μου χώρισαν. Εκείνη την περίοδο ξεκινούσα να ασχολούμαι με το μόντελινγκ, οπότε συνέβησαν όλα την κατάλληλη στιγμή. Ήταν για μένα διέξοδος».

Σήμερα η Βίκυ Καγιά και η μαμά της μοιράζονται, πέρα από τον προφανή δεσμό, και επαγγελματική σχέση, αφού μετά τη συνεργασία τους στο εργαστήριο μόδας που είχε δημιουργήσει το μοντέλο τώρα συμπράττουν στην εταιρεία Great, με συμπληρώματα διατροφής.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Βίκυς Καγιά στα χιόνια:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS