Θα μπορούσε να είναι μια ρετρό φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αλλά είναι μια σύγχρονη ανάρτηση μιας γυναίκας από τη Δανία, της Rose Van Rijn, που δηλώνει ότι έχει «εμμονή με το παρελθόν».

Η TikToker αποφάσισε να τονίσει τη φυσική της ομοιότητα με την «πριγκίπισσα του λαού» αντιγράφοντας με ακρίβεια το εμβληματικό της κούρεμα, από το 1981, σύμφωνα με τις οδηγίες ενός άρθρου, και παρουσιάζοντας τη διαδικασία σε ένα βίντεο στο Tik Tok. Η Νταϊάνα είχε υιοθετήσει αυτό το haircut, που έγινε τάση στην αρχή των ‘80s, λίγο πριν από τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της η Δανή TikToker σχολίασε: «Με λένε Ρόουζ και έχω εμμονή με το παρελθόν, ιδιαίτερα με τα ‘70s. Στο Instagram ανεβάζω φωτογραφίες που προσπαθώ να κάνω να μοιάζουν όσο πιο αυθεντικές γίνεται. Απολαμβάνω επίσης να μοιράζομαι φωτογραφίες από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες όπως οι ABBA, Bee Gees, Ολίβια Νιούτον Τζον».

Στην ίδια ανάρτηση πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό να αναφέρω ότι έχω τη νόσο του Lyme, με αποτέλεσμα να περνάω το 90% του χρόνου μου στο κρεβάτι, υπερβολικά άρρωστη για να σηκωθώ. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω αναρτήσεις σε σταθερή βάση και εξαφανίζονται περιστασιακά. Σύντομα, καθώς μεγαλώνει η πλατφόρμα μου, θα μοιραστώ περισσότερα για τη διαδρομή μου με τη νόσο, αυτή είναι μια τέλεια στιγμή για περισσότερη ευαισθητοποίηση γύρω από αυτήν!».

Δείτε το βίντεο της Ρόουζ στο TikTok:

Δείτε περισσότερες αναρτήσεις της στο Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS