Οι επιθέσεις εναντίον των ζώων δεν κάνουν διακρίσεις ανάμεσα σε «επιθετικά» και «φιλικά» αδέσποτα και αυτή τη φορά θύμα υπήρξε η μασκότ των Λαδάδικων στη Θεσσαλονίκη, ο αγαθός γίγαντας Σόλωνας. Η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης Μαρία Αρβανιτίδου ανέβασε το περιστατικό στο προφίλ της στο Facebook γράφοντας:

«Εχθές τα χαράματα ένα ελεεινό υποκείμενο στην περιοχή των Λαδάδικων κλώτσησε με μανία και κατ’ επανάληψη τον αγαπημένο μας Σολωνάκο.... την μασκότ της περιοχής.

»Δεν έχω λόγια να περιγράψω την οργή μου.

»Ευτυχώς υπάρχει μία κοπέλα μάρτυρας που κάλεσε την αστυνομία ενώ οι γύρω κοιτούσαν απαθείς το περιστατικό. Το δίποδο που συνέχισε να κινείται απειλητικά και κατά ανθρώπων δεν συνελήφθη από την Αστυνομία.

»Έχω αναλάβει την υπόθεση προσωπικά και θα κινηθώ κατά παντός υπευθύνου μαζί με την αυτόπτη μάρτυρα στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

»Ο Σόλωνας θα οδηγηθεί στην κτηνιατρική γιατί φέρει τραύματα στο αυτί και στο κεφάλι και ίσως έχει κάποια εσωτερική ζημιά από τα χτυπήματα».

Κατόπιν η κ. Αρβανιτίδου υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστου. Στο νέο, ενημερωτικό της μήνυμα συνεχάρη την αυτόπτη μάρτυρα, Jenny Gianna, «για τα κότσια πού είχε, όταν όλοι γύρω της "σφύριζαν αδιάφορα" να ουρλιάξει και να κινηθεί προς την κατεύθυνση του δίποδου την ώρα που κλωτσούσε τον Σόλωνα και στην συνέχεια να καλέσει την αστυνομία.

»Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε σαν κοινωνία προς το καλύτερο και για να μπορέσουμε να τιμωρήσουμε υποδειγματικά όλα τα τέρατα που ξεσπούν βίαια πάνω σε αδύναμους ανθρώπους και αθώα πλάσματα».

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS