Την είχε καταβάλλει το άγχος, ωστόσο, αυτά στο GNTM δεν περνάνε. Η Βίκυ Καγιά, μάλιστα, έγινε έξαλλη με την διαγωνιζόμενη και της τα είπε έξω από τα δόντια.

«Όχι δεν μιλάς, δεν υπάρχει καμία έκφραση, δεν σηκώνεται φρύδι. Δεν καταλαβαίνουμε ποια είσαι. Είσαι άψυχη, αδιάφορη, σαν να μην σε ενδιαφέρει και να μην σε αφορά το ότι είσαι εδώ. Και εμένα προσωπικά αυτό με προσβάλει γιατί υποτίθεται ότι είμαστε συνάδελφοι. Και δεν είναι δυνατόν ένα κορίτσι το οποίο ασχολείται με το μόντελινγκ σοβαρά να έχει αυτή την εμφάνιση χθες στον Βασίλη Ζούλια και αυτή την εμφάνιση στη φωτογράφιση. Και αν ήμουν μπούκερ σου θα έκανα τεράστια φασαρία», είπε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε το απόσπασμα:

Η 20χρονη Άννα είχε συγκινήσει στις οντισιόν του GNTM με την προσωπική της ιστορία. Τότε κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το bootcamp, μετά πέρασε και στην επόμενη φάση και σήμερα ανέβηκε στην πασαρέλα. Τα όσα, όμως, έλεγε κατά τη διάρκεια που έψαχναν τι ρούχα πρέπει να της βάλουν, έκαναν έξαλλο τον Άγγελο Μπράτη και αυτός ήταν ο λόγος που την έκοψαν.

«Χθες δημιούργησες ένα μεγάλο πρόβλημα στα backstage. Όταν συμβαίνει μια επίδειξη μόδας, ο κόσμος που βρίσκεται πίσω, στα backstage, είναι εκεί για να δουλέψει. Η δουλειά σου είναι να αναδείξεις τα ρούχα, δεν είναι να τσακώνεσαι και να ενοχλείς τη διαδικασία. Δεν σου άρεσε το ρούχο σου, γκρίνιαζες… Δεν είσαι εκεί για να διαλέξεις το ρούχο. Κάποιοι άλλοι είναι επαγγελματίες και ξέρουν καλύτερα από σένα τι ρούχο πρέπει να φορέσεις. Είναι εντελώς αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανες. Λυπάμαι, αλλά αυτός είναι ο λόγος που είσαι εκτός Next Top Model», της είπε ο Άγγελος Μπράτης.

Δείτε το ανάλογο απόσπασμα:

 

 

Πηγή: zappit.gr

TAGS