Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook o γνωστός συγγραφέας και αρθογράφος Αλέξης Σταμάτης εξέφρασε τις ευχαριστίες του, αλλά και την έκπληξη του, για το γεγονός ότι το χθεσινό θέμα της έκθεσης των Πανελλαδικών Εξετάσεων (όσων μαθητών έδωσαν εξετάσεις με το παλιό σύστημα) ήταν βασισμένο σε ένα δικό του άρθρο από την εφημερίδα Βήμα. 

Ο Αλέξης Σταμάτης εξέφρασε τη συγκίνησή του "ειδικά σε μια περίοδο με ένα μικρό παιδί στο σπίτι" και συμπληρώνει στην ανάρτησή του ότι "η αναδρομή γίνεται στο σύνολο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας". Ο συγγραφέας, μάλιστα, αναφέρει ότι είναι τιμή του να εκπροσωπεί τη γενιά του στον θεσμό των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Πιο αναλυτικά στην ανάρτησή του στο facebook o συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης αναφέρει:

Σημερα, με μεγάλη χαρά, έμαθα ότι στις πανελλήνιες εξετάσεις σε όσους διαγωνίζονται με το παλαιό σύστημα έπεσε θέμα βασισμενο στο άρθρο μου στο Βημα με τίτλο "Αναγνωση μία προσωπική τέχνη". Είναι πολύ συγκινητικό για μένα ειδικά σε μια περίοδο με ένα μικρό παιδί στο σπίτι. Ετσι η αναδρομή γίνεται στο σύνολο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.  Θεωρώ τιμή μου να εκπροσωπώ την γενιά μου σε αυτό το θεσμό. Καλή επιτυχία σε όλους τους εξεταζόμενους.

Δείτε την ανάρτηση του Αλέξη Σταμάτη:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS