Στον καναπέ της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» κάθισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η κριτής του Greece's Next Top Model μίλησε με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για το reality μόδας του STAR μεταξύ άλλων και για τα σχόλια που έχουν γίνει viral ήδη από τις auditions του Next Top Model, αλλά και το ότι έχει χαρακτηριστεί Chuck Norris από το κοινό των social media.

«Γιατί όχι; Είναι τόσο αστείο και ωραίο. Γενικά δοκιμάζω πάντα καινούργια πράγματα. Ό,τι και να μου πουν φίλοι μου γνωστοί. Σε άσχετη παρέα να βρεθώ και να μου πουν αύριο θα πάω να πηδήξω από το Καϊμακτσαλάν, θα πάω. Για να ξεπεράσω την υψοφοβία μου, έκανα ελεύθερη πτώση στη Νέα Υόρκη. Το ξεπέρασα 100% και είναι η καλύτερη εμπειρία που είχα στη ζωή μου. Πλέον έχω πει ότι σε κάθε άλλη χώρα που θα πηγαίνω, όταν θα έχω χρόνο θα κάνω skydiving για να βλέπω τη διαφορετική θέα» είπε με αρκετή δόση χιούμορ προσθέτοντας πως δέχεται με μεγάλη τιμή τον χαρακτηρισμό που της αποδίδουν και ξεκαθαρίζοντας πως είναι στον χαρακτήρα της να δοκιμάζει συνέχεια καινούργια πράγματα.

Όσον αφορά στο πώς αντιδρά ο κόσμος όταν τη συναντά στον δρόμο; «Στον δρόμο με σταματάνε. Είναι πάρα πολύ ευγενικοί όλοι. Μου μιλάνε στον πληθυντικό. Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Ο ντελιβεράς που έρχεται στο σπίτι χαίρεται πάρα πολύ που έχουμε γνωριστεί. Μου λέει για τη γυναίκα του. Μου λέει για τα προβλήματά του. Έχει σχέση εξ’ αποστάσεως. Τα αναλύουμε όλα κάθε φορά που έρχεται. Περνάμε πάρα πού ωραία. Όταν έχω ελεύθερο χρόνο κοιμάμαι ή κάνω γυμναστική!», είπε.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: StarTvGreece

TAGS