Η Νέα Υόρκη, και συγκεκριμένα το Μανχάταν, έχει μία από τις πιο ακριβές αγορές real estate τον κόσμο. Ασφαλώς και οι οικονομικές απολάβές εκεί είναι πολύ υψηλότερες απ' ότι σε άλλα μέρη στον πλανήτη, ωστόσο, το να ζήσεις στο κέντρο της πόλης και μάλιστα δίχως συγκατοίκους μπορεί να αποδειχθεί μία εξαιρετικά ακριβή υπόθεση στην οποία ακόμα και καλοπληρωμένοι εργαζόμενοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν. Με άλλα λόγια, το να νοικιάσεις ακόμα και ένα πάρα πολύ μικρό διαμέρισμα στο πολυπόθητο «νησί» που ακούει στο όνομα Μανχάταν είναι ένα ακριβό σπορ για πολύ λίγους. 

Ένα νέο βίντεο στο Tik Tok φέρνει ξανά στην επιφάνεια την σοκαριστική αλήθεια όλων των παραπάνω, παρουσιάζοντας ένα εξωφρενικά μικρό διαμέρισμα σε μία από τις καλύτερες συνοικίες της πόλης, το οποίο κοστίζει 1650 δολάρια το μήνα και δεν χωράει τίποτα περισσότερο από ένα κρεβάτι και ένα τραπέζι με δύο καρέκλες, ενώ δεν διαθέτει ούτε καν δικό του μπάνιο. 

Οι διαχειριστές της σελίδας Realtor χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο σπίτι ως «το χειρότερο διαμέρισμα που υπάρχει σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη» και εξηγούν ότι αν δεν το έβλεπαν με τα ίδια τους τα μάτια δεν θα μπορούσαν να το πιστέψουν.

Ο χώρος του διαμερίσματος.

«Ο ιδιοκτήτης μας ενημέρωσε για την διαθεσιμότητα του διαμερίσματος και όταν είδαμε την τιμή του για την συγκεκριμένη τοποθεσία, έπρεπε να το επισκεφθούμε», δηλώνουν οι ίδιοι και προσθέτουν πως το μικροσκοπικό σπίτι που κοστίζει 1.650 δολάρια το μήνα μοιάζει με μεγάλη ντουλάπα, ενώ διαθέτει μόνο ένα ψυγείο και όχι ηλεκτρική κουζίνα. 

Η μικροσκοπική ντουσιέρα.

Επιπλέον εξηγούν ότι το διαμέρισμα δεν έχει δικό του μπάνιο, αλλά οι ενοικιαστές θα πρέπει να μοιράζονται έναν μικρό κοινόχρηστο χώρο που έχει μόνο ντουζιέρα και καθόλου νεροχύτη μαζί με όλους τους υπόλοιπους ένοικους του συγκεκριμένου ορόφου.

Στο μπάνιο δεν υπάρχει ούτε καν νεροχύτης.

Πολλοί χρήστες του TikTok τρομοκρατήθηκαν από το βίντεο, το οποίο δείχνει ότι πραγματικά η σχέση τιμής -προϊόντος δεν είναι και η καλύτερη. «Είναι διπλάσια η τιμή του από το ενοίκιο του σπιτιού μου των 180 τετραγωνικών στο Τέξας» έγραψε κάποια. «Και ο κόσμος πίστευε ότι αστειευόμασταν όταν λέγαμε ότι τα διαμερίσματα της Νέας Υόρκης είναι σαν ντουλάπες» πρόσθεσε κάποιος άλλος χρήστης. «Οι κοιτώνες του πανεπιστημίου είναι καλύτεροι από αυτό» ανέφερε ένας άλλος.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS