Στο τρίτο επεισόδιο του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, στο Open δημιουργήθηκε μια ένταση που έμοιαζε γνώριμη. 

Η κριτική της Μαρίας Μπακοδήμου και της Δέσποινας Βανδή για την εμφάνιση της τραγουδίστριας στη σκηνή μαζί με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την επιλογή τους να τραγουδήσουν το «OK» του Νίνο τάραξαν τα νερά. 

«Κάποια τραγούδια θεωρούνται σημαντικότερα από κάποια άλλα, γιατί μπορεί να είναι ο στίχος πιο βαρύγδουπους, να λέει περισσότερα, η μουσική μπορεί να είναι πιο ευαίσθητη και πιο μεγαλειώδης… Υπάρχουν και αυτά τα τραγούδια, ωστόσο, που είναι εκεί έξω απλώς για να σε κάνουν χαρούμενο. Αυτό το τραγούδι του Φοίβου είναι ένα τέτοιο τραγούδι…» , είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Η Άσπα Τσίνα την διέκοψε και χωρίς να κρύψει τη διαφωνία της, απάντησε: «Δέσποινα, συγνώμη, θα διαφωνήσω μαζί σου. Συγνώμη, συγνώμη. Θα διαφωνήσω μαζί σου. Αυτό το τραγούδι κατά τη δική μου εκτίμηση είναι ένα τραγούδι το οποίο είναι άρτιο! Έχει έναν εξαιρετικό στίχο, εξαιρετικό και δεν μπορώ να το τοποθετήσω στην κατηγορία των τραγουδιών που περιγράφεις. Δηλαδή ότι είναι ένα τραγούδι απλά που υπάρχει για να χαιρόμαστε. Δεν μπορώ να συμφωνήσω σε αυτό! Παρ’ όλα αυτά, με συγχωρείς για τη διακοπή, απλά επειδή είπε συμφωνώ με την Άσπα. Εγώ είπα κάτι άλλο και εσύ λες κάτι άλλο».

Η Βανδή με τη σειρά της εξήγησε: «Ήθελα  να πω ότι κάποια τραγούδια μπορεί να αδικούνται επειδή να τα χαρακτηρίζουν ελαφριά. Έχω πει κι εγώ τέτοια τραγούδια, όπως η Γη κι η Σελήνη» ή τουλάχιτσον προσπάθησε να εξηγήσει γιατί η Άσπα είχε ήδη ανεβάσει στροφές. 

«Δεν μπορείς να λες ελαφρύ τώρα αυτό το τραγούδι», ανέφερε με έντονο ύφος η Άσπα Τσίνα, με την Μαρία Μπακοδήμου να παίρνει τον λόγο και να λέει με χιούμορ: «Δεν καταλαβαίνω την έντασή σου» και την Άσπα ετοιμοπόλεμη να απαντάει «Ούτε εγώ, Μαρία μου, την παρέμβαση σου».

«Διακρίνω έναν εκνευρισμό ο οποίος είναι αδικαιολόγητος αυτή τη στιγμή.Δεν ξέρεις την άποψή, δεν νομίζω καν ότι την έχεις ακούσει» είπε τελικά η Βανδή και ο Σταμάτης Φασουλής συμπλήρωσε: «Μπορεί η Άσπα να έχει την άποψή της και η Δέσποινα μία άλλη απόψη». 

 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS