Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου, με πιο πρόσφατες την επιστολή παραίτησης του Δημήτρη Λιγνάδη από τη θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε δημοσιευτεί στο 2020mag.gr η ανατριχιαστική μαρτυρία ενός θύματος βιασμού, που δεν κατονομάζει το δράστη. «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πρόκειται για τραγική σύμπτωση» σχολίασε σχετικά ο ΣΥΡΙΖΑ σε δήλωσή του, ωστόσο η φημολογία έχει πάρει φωτιά, δεδομένου μάλιστα ότι μερικές μέρες νωρίτερα η Έλενα Ακρίτα δημοσίευε στο προφίλ της στο Facebook την «είδηση» ότι «η Λίνα Μενδώνη ζήτησε την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεατρου Δημήτρη Λιγνάδη, σύμφωνα με αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές».

Σχετικά με όλη αυτή την κατάσταση και ενώ όλοι αναρωτιούνται ποια θα είναι η πορεία του θεάτρου από εδώ και πέρα, τοποθετήθηκε με ανάρτησή του και ο Άλκης Κούρκουλος, μεταφέροντας ένα αισιόδοξο μήνυμα:

«Μη φοβάστε για το θέατρο. Το θέατρο δεν παθαίνει τίποτα»

«Μη φοβάστε για το θέατρο. Το θέατρο δεν παθαίνει τίποτα» έγραψε ο ηθοποιός, γιος του ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου και της Μελίτας Κουτσογιάννη-Κούρκουλου, βοηθού σκηνοθέτη. Ο ίδιος πρόσθεσε: «Η θεατρική πράξη είναι ανώτερη, δεν περίμενε κανέναν για να εμφανιστεί. Δεν θα λείψουν σε κανέναν, κανείς μας δεν θα λείψει. Στη χειρότερη περίπτωση τα πράγματα θα παραμείνουν ίδια. Μπορεί όμως τώρα να γίνουν και καλύτερα. Τώρα γιατί τώρα μπορούν γιατί τώρα δεν φοβούνται».

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Άλκη Κούρκουλου:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS