Επίθεση κατά της παρουσιάστριας του Alpha Τατιάνας Στεφανίδου για κάποια ειρωνικά σχόλια που έκανε σχετικά με τον Σπύρο Μπιμπίλα, αλλά και για τις αναφορές της που έδειχναν ενδιαφέρον προς τον κρατούμενο Δημήτρη Λιγνάδη, εξαπέλυσε η Τάνια Τσανακλίδου.

Η γνωστή τραγουδίστρια χαρακτήρισε την Τατιάνα Στεφανίδου «άθλια και σιχαμένη» στο Twitter αναδημοσιεύοντας ένα βίντεο όπου η παρουσιάστρια σχολίαζε υποτιμητικά την συνάντηση Λιγνάδη – Μπιμπίλα στα στρουμφάκια της ΕΡΤ.

«Δεν ξέρω αν είναι χειρότερη η προφυλάκιση για τον Λιγνάδη ή που γνώρισε τον Μπιμπίλα στα στρουμφάκια», είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου, προκαλώντας την οργή τόσο της Τσανακλίδου όσο και εκατοντάδων χρηστών στο twitter που ξέσπασαν εναντίον της με πολλά αρνητικά σχόλια.

 

 

Ακόμα η Τατιάνα Στεφανίδου είχε περιγράψει το βλέμμα του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την προφυλάκιση, λέγοντας: «Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο, ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά, το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο και τα λέει όλα. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης».

α

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS