Το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 14:00, στο 20ο επεισόδιο της εκπομπής «Stars System», η Άση Μπήλιου ανέλυσε όλες τις αστρολογικές όψεις του Ιουνίου και πως αυτές θα επηρεάσουν τους εκπρόσωπους του ζωδιακού κύκλου. Το πλανητικό σκηνικό είναι έντονο τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.

Ο Ερμής στις 4/6 και η Αφροδίτη στις 9/6 μετακινούνται στην πλανητική σκακιέρα, δημιουργώντας εξελίξεις στην καθημερινότητα μας.

Ο Άρης παραμένει στον Καρκίνο σε όλη την διάρκεια του μήνα, δίνοντας το «τιμόνι» του Ιουνίου στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους.

Στις 3/6 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, που είναι ιδιαίτερα θετική για νέα ξεκινήματα! Στις 17/6 η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη είναι ταξιδιάρικη και ευνοεί ιδιαίτερα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ενώ η επανάληψη του τετραγώνου Δία-Ποσειδώνα κυριαρχεί, δημιουργώντας μεγαλύτερη σύγχυση.

Προσοχή στις 14, 19, 20 Ιουνίου, που είναι οι πιο απαιτητικές ημέρες του μήνα.

Η Άση Μπήλιου μαζί με την αστρολόγο Άντζελα Τίκη αναλύουν ποια είναι τα σημάδια, που δίνουν τα ζώδια, πριν πουν το τελευταίο αντίο. Στη στήλη της εκπομπής «Astrotainment» αναλύονται οι αστρολογικοί χάρτες δύο προσώπων της επικαιρότητας.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, που με όπλο τη γοητεία του Ζυγού κατάφερε να μπει στην Ευρωβουλή, καθώς και κάτω από ποιες πλανητικές επιρροές κατέρρευσε η αυτοκρατορία εστιατορίων, που είχε στήσει ο διάσημος σεφ Τζέιμι Όλιβερ.

Δείτε το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις: 

Πηγή: StarTvGreece

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS