Οι εμβολιασμοί σε άτομα του υγιεινομικού προσωπικού της χώρας έχουν ήδη αρχίσει και ένας-ένας γιατροί και νοσηλευτές κάνουν με σειρά προτεραιότητας το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Ανάμεσα σε αυτούς και ένα γνωστό πρόσωπο, το οποίο μάθαμε πριν αρκετά χρόνια μέσα από την ελληνική τηλεοράση και συγκεκριμένα από σειρά όπως οι «Δύο Ξένοι» και «Εραστής Δυτικών Προαστίων».

Ο Βασίλη Παλαιολόγος μπορεί πλέον να αφήσει στην άκρη την πολυετή πορεία του στην υποκριτική για να αφοσιωθεί στη δεύτερη του αγάπη που πάντα υπήρξε η νοσηλευτική, ωστόσο, παραμένει οικείο πρόσωπο της ελληνικής σόουμπιζ της δεκαετίας του '90.

Ο Βασίλης Παλαιολόγος στη σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστιών»:

Ο πρώην ηθοποιός εργάζεται μόνιμα εδώ και μερικά χρόνια στο νοσοκομείο Παίδων και μόλις ήρθε η σειρά του να κάνει και εκείνος το εμβόλιο του κορονοϊού. Μάλιστα ο ίδιος ανέβασε στο facebook μία φωτογραφία από τη συγκεκριμένη στιγμή, στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλους όσους είναι καχύποπτοι απέναντι στο ενδεχόμενο να εμβολιαστούν.

«Δεν νομίζω ότι θα επιτρέψω σε έναν ιό να με κάνει να νοσήσω. Εξάλλου έχω πολλά να κάνω ακόμα….ας πιούμε στην καινούργια δεκαετία!!! Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!! Καλή χρονιά σε όλους!!!», έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση του Βασίλη Παλαιολόγου:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS