Όποιος έχει ψωνίσει στο διαδίκτυο γνωρίζει καλά τον φόβο του να λάβει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που διάλεξε. Είτε πρόκειται για ρούχα σε λάθος μέγεθος, σχήμα, ύφασμα ή χρώμα, είτε ένα gadget που δεν ακουμπάει καν στο ελάχιστο την προσδοκία του.

Δείτε τις 10 μεγαλύτερες ηλεκτρονικές αποτυχίες σε αγορές. Πολλοί από τους χειρότερους «εγκληματίες» στον κόσμο της μόδας προέρχονται από τη διαδικτυακή μόδα. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν τόσα πολλά «ανώνυμα» σάιτ, που είναι αδύνατον να ελεγχθούν με σοβαρότητα. Παράδειγμα το όμορφο πράσινο της μέντας φόρεμα που τελικά έμοιαζε περισσότερο με ένα ατυχές κοστούμι Tinkerbell όταν έφτασε στα χέρια της ενδιαφερόμενης. Ή τα άσχημα νυφικά φορέματα που ήταν εξαιρετικά «άσχημα».

Εάν υπάρχει ένας τύπος αγορών που δε θέλετε να αφήσετε στην τύχη, αυτό είναι τοι αγορές του γάμου, αλλά δυστυχώς, σε αυτόν τομέα συμβαίνουν και οι τραγικότερες online καταστροφικές αγορές. Επικές καταστροφές συμβαίνουν και στα βραδινά φορέματα. Το κόκκινο που δεν ήταν κόκκινο, αλλά βυσσινοκαφέ, τα διακοσμητικά κοσμήματα που δεν ήταν παρά καθρεφτάκια της Barbie, το πατρόν που είχε κοπεί από κάποιον με μυωπία και πάει λέγοντας.

Για να μη μιλήσουμε για τα μαϊμού iPads και για ό,τι να 'ναι sneakers. 

Προετοιμαστείτε να γελάσετε καθώς θα βλέπετε το βίντεο με τα 10 μεγαλύτερα ηλεκτρονικά flops και σημειώστε όλα τα πράγματα που χρειάζεστε για να αποφύγετε την επόμενη φορά που κάνετε online περιήγηση.

Δείτε το βίντεο:

 

TAGS