Μόνο αν έχεις χάσει κατοικίδιο καταλαβαίνεις το μέγεθος της απώλειας, την οποία μάλιστα δεν μπορείς να μοιραστείς συναισθηματικά με όλους γύρω σου, καθώς θα υπάρξουν κάποιοι που, καθώς δεν κατανοούν τι σημαίνει η αγάπη και η αφοσίωση ενός ζώου, δεν μπορούν να συμμεριστούν το πένθος σου. 

Επώνυμοι κι ανώνυμοι λοιπόν επιλέγουν να μοιραστούν αυτή τη δυσβάστακτη εμπειρία στα social media, βρίσκοντας πολύτιμη υποστήριξη έστω και μέσα από ένα γραπτό σχόλιο. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Αντώνης Καφετζόπουλος, που αποχαιρέτησε το σκυλάκι του μέσα από μια σπαρακτική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook

Η δραματική ιστορία του Λίο είχε απασχολήσει τα media. Μεγάλωσε στον Πόρο και δόθηκε για υιοθεσία σε κάποιον που τον άφηνε να κυκλοφορεί ελεύθερος. Κάπου εκεί έξω, κακοποιήθηκε άγρια και βρέθηκε μέσα σε ένα χαντάκι, με το δέρμα του καμένο από ακουαφόρτε. Υιοθετήθηκε από τον ηθοποιό και έζησε μαζί του 11 χρόνια.

«Τρομερά κακοποιημένος, από τύχη βρέθηκε να ζει κοντά μας αλλά μόνος του τα κατάφερε να βγει ζωντανός από πολύ δύσκολα και επίπονα λούκια»

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος έγραψε στον αποχαιρετισμό του:

«Ανώτατος άρχων σ’ ένα κόσμο που δεν υπάρχει παρά μόνο στα υπόγεια του μυαλού μου. Ένα από τα πιο ευγενικά άτομα που γνώρισα στη ζωή μου. Τρομερά κακοποιημένος, από τύχη βρέθηκε να ζει κοντά μας αλλά μόνος του τα κατάφερε να βγει ζωντανός από πολύ δύσκολα και επίπονα λούκια.

»Έζησε καλά από ενάμιση μέχρι δώδεκα χρόνων.

»Λίγα λόγια - έχω συγχυστεί.

»Πολλή και καλή ανάμνηση».

Δείτε την ανάρτηση του Αντώνη Καφετζόπουλου:

Ανώτατος άρχων σ’ ένα κόσμο που φυσικα δεν υπάρχει παρα μονο στα υπόγεια του μυαλού μου. Ενα από τα πιο ευγενικά άτομα...

Posted by Andoni Kafetzopoulos on Wednesday, March 17, 2021

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: NDP
 

TAGS