Ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στο Πρωινό και απάντησε για την ομιλία του στην Ευρωβουλή που έγινε viral, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις που έκανε η Μιμή Ντενίση σχετικά την εκλογή του. 

Θυμίζουμε ότι η εν λόγω ομιλία ξεσήκωσε μια σειρά από επικριτικά σχόλια, όταν ο δημοφιλής ηθοποιός και ευρωβουλευτής συμμετείχε σε εκδήλωση για την εξόρυξη χρυσού στην Ευρωβουλή, όπου μίλησε με την ιδιότητά του ως συντονιστής της Επιτροπής Αναφορών (PETI) για να ενημερώσει για την πρόοδο των αιτημάτων που κατατέθηκαν στην Επιτροπή. 

Δείτε τι είπε:

Η ομιλία του χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως αμήχανη μιας και αυτά που ακούστηκε να λέει στο video που ανέβασε ο ΣΥΡΙΖΑ στα social media, φάνηκαν να μη βγάζουν νόημα. Άλλοι το απέδωσαν στο άγχος του.  

Ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο μέσα από δηλώσεις του στο «Πρωινό» του Ant1:

«Η ομιλία που έγινε viral δεν ήταν σε κάτι επίσημο. Εγώ ενεπλάκην σε αυτή τη συζήτηση γιατί είμαι συντονιστής στην επιτροπή αναφορών. Αυτοσχεδίαζα με κάποια χαρτιά που ήρθαν μπροστά μου εκείνη την στιγμή, ωστόσο κάποιος ήθελε να την βάλει στο επίκεντρο και να την θεωρήσει σαν να είναι ομιλία στην ολομέλεια. Και κάποιοι πήγαν να το συνδυάσουν και με τη δυσλεξία που έχω… Αυτό δεν συνδυάζεται.

Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι συνδυάζοντάς το με τη δυσλεξία, πιάνεις μια πολύ ευαίσθητη περιοχή, η οποία δεν αφορά μόνο εμένα - εμένα μπορείς να με βρίζεις όσο θέλεις- αλλά μπορεί να προσβάλεις και να χλευάζεις κάποιους ανθρώπους που δεν τους έχεις στόχο».

Δείτε πώς δικαιολογήθηκε:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS