Ένα μικρό κορίτσι στην περιοχή Σενιγκαλία της Ιταλίας ζει τις δικές του μεγάλες δυσκολίες, αφού εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και των δραματικών συνθηκών που επικρατούν στα ιταλικά νοσοκομεία, αδυνατεί να δει τη μητέρα του. Ακόμα κι όταν τη βλέπει δεν μπορεί να πάει κοντά της, να την φιλήσει και να την αγκαλιάσει. 

Έτσι αποφάσισε να της γράψει ένα γράμμα για να της πει όλα όσα αισθάνεται, να της εξηγήσει πόσο πολύ την έχει πεθυμήσει. Η επιστολή δημοσιεύτηκε στο ιταλικό ειδησιογραφικό σάιτ Vivere Sanigallia αλλά αναδημοσιεύτηκε στη συνέχεια από πάρα πολλά ιταλικά μέσα πριν γίνει viral.

H νοσοκόμα βρήκε το γράμμα της κόρης της μετά από μία εξουθενωτική βάρδια και περιγράφει για την συγκίνηση που αισθανθηκε.

Να τι της έγραψε η κόρη της:

«Αγαπητή μαμά,
Μου λείπεις πάρα πολύ. Μου λείπουν οι αγκαλιές σου, τα φιλιά σου, τα… Βασικά όλα αυτά που μπορεί να σου λείπουν όταν κάποιος είναι μακριά σου. Όλα τα χάδια σου! Ακόμα και το να βρίσκομαι απλά κοντά σου και να νιώθω ασφάλεια, να αποκοιμιέμαι, γνωρίζοντας ότι είσαι δίπλα μου!» αναφέρει το γράμμα που έχει συγκινήσει το διαδίκτυο και συνεχίζει λέγοντας «Αυτές τις νύχτες σε νιώθω μακριά μου, γιατί όταν ξυπνάω το πρωί, δεν μπορώ να σε γεμίσω με φιλιά, αλλά μόνο να βρίσκομαι σε απόσταση από σένα. Τα βράδια που μένεις στο σπίτι, δεν μπορώ να κάθομαι πολύ κοντά σου, παρά μόνο σε άλλα δωμάτια, σαν να μην είσαι εδώ. Γι’ αυτόν τον κορωνοϊό, ο κόσμος υποφέρει, κι εσύ με τους συναδέλφους σου επίσης υποφέρετε πάρα πολύ! Αλλά παρόλα αυτά, εσύ παραμένεις μαχήτρια, είσαι δυνατή, γενναία! Όταν τελειώσουν όλα θα σε γεμίσω με φιλιά. Σ’ αγαπάω έως το άπειρο! Το κουταβάκι σου. Υ.Γ. Θυμήσου, δε φταις εσύ για ό,τι συμβαίνει, εσύ είσαι μια ηρωίδα!».

Το γράμμα της μικρής στη μαμά της

Φωτογραφία: Reuters

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS