Μια από τις πιο διασκεδαστικές στιγμές από όλη τη διαδρομή της εκπομπής έζησαν, αναμφίβολα, οι τρεις κριτές όταν μπήκε στο στούντιο ένας νέος παίκτης-σωσίας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Ο Θοδωρής Καλτσίδης ή «Τεό», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, ισχυρίζεται ότι είναι ίδιος ο πατέρας του και από όσο γνωρίζει δεν έχει συγγένεια με τον σεφ, «αλλά ποτέ δεν ξέρεις».

Η καταγωγή του είναι από τη Ρωσία, Πόντιος, και ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, όπου εργάζεται σε λούνα παρκ ως χειριστής μηχανημάτων. Δεν είναι μόνο η ομοιότητά του με τον Κουτσόπουλο που τον έφερε στο παιχνίδι, αλλά και η αγάπη του για τη μαγειρική, με την οποία ασχολείται από επτά ετών.

«Από μικρός, όταν δούλευαν οι γονείς μου αναγκαζόμουν να μαγειρεύω για τα τρία μικρότερα αδέρφια μου» εξηγεί στη συνέντευξή του. Μάλιστα, προέκυψε και μια ακόμα σύμπτωση: «Δεν φτάνει που έχω τον κύριο Κουτσόπουλο, που είμαστε ολόιδιοι, τώρα θα γίνουμε καλά φιλαράκια με τον κύριο Κοντιζά, γιατί είχε διπλανό του τον ξάδερφό μου, τον Σωκράτη. Ελπίζω και με τον κύριο Ιωαννίδη να βρούμε κάτι κοινό και να πάει καλά η συνεργασία!» σχολίασε ο ίδιος.

Κι εμείς ελπίζουμε τα παραδοσιακά γεωργιανά ζυμαρικά που μαγείρεψε να αρέσουν στους κριτές, γιατί σίγουρα θα διασκεδάσουμε πολύ με τις ατάκες, αν παραμείνει στο παιχνίδι.

Δείτε τον νέο παίκτη-σωσία του Κουτσόπουλου:

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις στο Twitter:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


Φωτό: YouTube
 

TAGS