ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ζευγάρι εγκαταλείπει άρον-άρον το σπίτι που αγόρασε όταν ανακάλυψε τρομακτικό, κρυμμένο δωμάτιο

Μία σειρά από ανατριχιαστικές ανακαλύψεις οδήγησαν το FBI να καταφθάσει για έρευνες στο οίκημα, το οποίο χρονολογείται από την δεκαετία του '40.

Ζευγάρι εγκαταλείπει άρον-άρον το σπίτι που αγόρασε όταν ανακάλυψε τρομακτικό, κρυμμένο δωμάτιο

Ένα ζευγάρι από το Οχάιο των ΗΠΑ έζησε μία συγκλονιστική περιπέτεια κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης του σπιτιού που μόλις είχαν αγοράσει με σκοπό να το μεταποιήσουν πλήρως, δημιουργώντας εκεί το επόμενο τους σπιτικό. Όλα ξεκίνησαν στις αρχές αυτής της χρονιάς, όταν ο άντρας της οικογένειας έκανε μερικές εργασίες στο υπόγειο της κατοικίας, αφού η ανακαίνιση στους δύο από πάνω ορόφους είχε ήδη ολοκληρωθεί.

Καθώς αφαιρούσε κομμάτια από τη φθαρμένη ταπετσαρία του υπογείου, λοιπόν, βρέθηκε μπροστά σε μία τεράστια έκπληξη, αφού ένας γκρίζος τοίχος από τούβλα αποκαλύφθηκε μπροστά του. Το παράξενο με τον συγκεκριμένο τοίχο ήταν το ότι είχε μπερδεμένα γκράφιτι σχεδιασμένα με κιμωλία από πάνω μέχρι κατώ. Αμέσως ο 40χρονος άντρας αισθάνθηκε ένα κύμα ανατριχίλας να τον διαπερνάει, αλλά ήθελε διακαώς να μάθει περισσότερα, αντιμετωπίζοντας αυτή την πρώτη ανακάλυψη του ως ένα μεγάλο μυστήριο. Δεν είχε, όμως, ιδέα τι τον περίμενε στη συνέχεια.

Ζευγάρι εγκαταλείπει άρον-άρον το σπίτι που αγόρασε όταν ανακάλυψε τρομακτικό, κρυμμένο δωμάτιο
Καθώς αφαιρούσε κομμάτια από τη φθαρμένη ταπετσαρία του υπογείου, λοιπόν, βρέθηκε μπροστά σε μία τεράστια έκπληξη, αφού ένας γκρίζος τοίχος από τούβλα αποκαλύφθηκε μπροστά του.

Καθώς συνέχισε τις εργασίες στο ταβάνι του υπόγειου χώρου ανακάλυψε μία μεγάλη εσοχή, σαν κρύπτη που περιείχε ένα μεγάλο, θαμμένο αντικείμενο. Αμέσως έφερε την κάμερα του για να τραβήξει βήμα-βήμα τη νέα ανακάλυψη του. Τελικά κατάφερε να ανασύρει το μεγάλο, σκληρό αντικείμενο και διαπίστωσε ότι ήταν μία δερμάτινη, κλειδωμένη βαλίτσα. Τότε ένιωσε ότι κάτι σημαντικό συνέβαινε μπροστά στα μάτια του. Έτσι, τηλεφώνησε στη γυναίκα του για να την ενημερώσει πως κάτι εξαιρετικά παράξενο υπήρχε στο υπόγειο του νέου τους σπιτιού και την περίμενε να επιστρέψει από τη δουλειά ώστε να ανοίξουν μαζί τη βαλίτσα. Αρχικά το ζευγάρι αστειεύτηκε μεταξύ του για το ποιο θα μπορούσε να είναι το περιεχόμενο της. Είπαν ιστορίες για τεράστια χρηματικά ποσά και για πανάκριβα κοσμήματα, αλλά δεν πίστεψαν ούτε για μία στιγμή ότι υπήρχε κάτι πραγματικά πολύτιμο μέσα στη βαλίτσα. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που άνοιξαν πραγματικά την τσάντα για να ανακαλύψουν ότι μέσα ήταν κρυμμένες πολλές (πάρα πολλές) δέσμιδες από χαρτονομίσματα. Γρήγορα διαπίστωσαν ότι τα χρήματα ήταν αρκετά παλιά και ότι οι ίδιοι δεν είχαν ιδέα από που είχαν προέλθει ή ποιος μπορεί να τα έβαλε εκεί. Αν και στην αρχή πήραν την όλη κατάσταση στην πλάκα γρήγορα άρχισαν να αγχώνονται μπροστά στη συνειδητοποίηση ότι το σπίτι που μόλις είχαν αγοράσει έκρυβε ένα τεράστιο μυστικό.

Τελικά κατάφερε να ανασύρει το μεγάλο, σκληρό αντικείμενο και διαπίστωσε ότι ήταν μία δερμάτινη, κλειδωμένη βαλίτσα. Τότε ένιωσε ότι κάτι σημαντικό συνέβαινε μπροστά στα μάτια του. Έτσι, τηλεφώνησε στη γυναίκα του για να την ενημερώσει πως κάτι εξαιρετικά παράξενο υπήρχε στο υπόγειο του νέου τους σπιτιού και την περίμενε να επιστρέψει από τη δουλειά ώστε να ανοίξουν μαζί τη βαλίτσα.

Πράγματι η κατάσταση άρχισε να περιπλέκεται πάρα πολύ όταν το ζευγάρι ανακάλυψε ακόμα περισσότερες τσάντες με τεράστια χρηματικά ποσά, τόσο μεγάλα που από ένα σημείο και μετά έχασαν το μέτρημα. Καταλαβαίνοντας πια ότι ήταν αντιμέτωποι με χιλιάδες δολάρια άρχισαν να σκέφτονται ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να σταματήσουν κάθε εργασία και να τηλεφωνήσουν στην αστυνομία. Παρόλα αυτά ο άντρας της οικογένειας ήταν εξαιρετικά περίεργος και συνέχισε να ψάχνει.

Το ζευγάρι επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές αλλά και με έναν δικηγόρο και παράδωσε το σύνολο του ποσού το οποίο τελικά άγγιξε τις 23 χιλιάδες δολάρια.

Τα πράγματα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν όταν ανάμεσα στα χαρτονίσματα βρέθηκε ένα απόκομμα εφημερίδας του 1951, κάτι που σήμαινε ότι τα χρήματα τοποθετήθηκαν εκεί πριν από ολόκληρες δεκαετίες. Τελικά το ζευγάρι επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές αλλά και με έναν δικηγόρο και παράδωσε το σύνολο του ποσού το οποίο τελικά άγγιξε τις 23 χιλιάδες δολάρια. Μετά από αυτή τη διαδικασία θεώρησαν ότι αυτό το παράξενο κεφάλαιο έκλεισε οριστικά και ότι μπορούσαν πλέον να επιστρέψουν στην κανονική ρουτίνα της ζωής τους.

Μπορεί η περιπέτεια στο υπόγειο να έμοιαζε ότι είχε ολοκληρωθεί, ωστόσο, η ανακαίνιση δεν είχε τελείωσει. Έτσι, οι εργασίες μεταφέρθηκαν στο πατάρι του σπιτιού και εκεί ένας νέος κύκλος ανακαλύψεων ξεκίνησε, οδηγώντας σε ακόμα πιο σοβαρά και τρομακτικά ευρήματα. Μία νέα βαλίτσα με ακόμα περισσότερα χρήματα, αγνώστου προελεύσεως, όπως και κοσμήματα μεγάλης αξίας βρέθηκαν στο πατάρι, σοκάροντας εκ νέου τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, οι οποίοι είχαν αρχίσει πλέον να σκέφτονται ότι πρέπει να επικοινωνήσουν με το FBI καθώς αυτή η ιστορία έμοιαζε να μην έχει τέλος.

Έτσι, οι εργασίες μεταφέρθηκαν στο πατάρι του σπιτιού και εκεί ένας νέος κύκλος ανακαλύψεων ξεκίνησε, οδηγώντας σε ακόμα πιο σοβαρά και τρομακτικά ευρήματα. Μία νέα βαλίτσα με ακόμα περισσότερα χρήματα, αγνώστου προελεύσεως, όπως και κοσμήματα μεγάλης αξίας βρέθηκαν στο πατάρι, σοκάροντας εκ νέου τους ιδιοκτήτες του σπιτιού.

Όταν λίγες μέρες μετά μία κρυμμένη πόρτα κάτω από τη σκάλα του υπογείου εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια τους, το ζευγάρι άρχισε στα αλήθεια να φοβάται. Αυτό που βρισκόταν πίσω από την λευκή, μυστική πόρτα ήταν ακόμα πιο τρομακτικό απ' ότι θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. Μία σειρά από τρεις, ξύλινες πόρτες με κόκκινες επιγραφές που έμοιαζαν με αίμα, υπονοούσαν ότι κάτι απίστευτα φρικτό είχε συμβεί στους τέσσερις τοίχους αυτού του σπιτιού. «Not scary at all», «Scary», «Very scary», έγραφαν η καθεμία από αυτές, φέρνοντας στο νου σοκαριστικές σκηνές από σκοτεινές σειρές μυστηρίου όπως το Τrue Detective ή το Τhe House of the Haunting Hill. Aυτή ήταν και η στιγμή που το ζευγάρι ειδοποίησε το FBI αφού κατάλαβαν ότι αυτή ήταν μία κατάσταση που δεν μπορούσαν να χειριστούν μόνοι τους.

Οι τρεις πόρτες στο κρυμμένο δωμάτιο.

Τα όσα βρέθηκαν πίσω από τις πόρτες παραμένουν ασαφή και αδιευκρίνιστα καθώς η αστυνομία διεξάγει ακόμα έρευνες προκειμένου να λύσει το μυστήριο αυτού του σπιτού. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως σε ένα από τα τρία δωμάτια βρέθηκαν κοσμήματα, ενώ σε ένα άλλο μία βαλίτσα με αριθμημένες βιντεοκασέτες, οι οποίες κίνησαν αμέσως τόσο την προσοχή του ιδιοκτήτη όσο και του FBI.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει παρακολουθήσει τις κασέτες μαζί με την αστυνομία και ότι το περιεχόμενο τους είναι, με έναν μυστηριώδη τρόπο, πολύ πιο πρόσφατο από το 1951, χρονολογία στην οποία τοποθετούνται τα χαρτονομίσματα. Η επικρατέστερη θεωρία είναι ότι οι κασέρες περιέχουν σκηνές από ένα αποτρόπαιο έγκλημα και ότι αυτός είναι ο βασικός λόγος που το FBI έχει ζητήσει από το ζευγάρι να μην μιλήσει σε κανέναν για τα όσα είδαν και έμαθαν κατά την παραμονή τους στο σπίτι της.

Αυτή τη στιγμή, το ζευγάρι έχει εγκαταλείψει το σπίτι του, ενώ δεν γνωρίζει εάν και πότε θα επιστρέψει εκεί για να συλλέξει τα υπόλοιπα προσωπικά του αντικείμενα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει παρακολουθήσει τις κασέτες μαζί με την αστυνομία και ότι το περιεχόμενο τους είναι, με έναν μυστηριώδη τρόπο, πολύ πιο πρόσφατο από το 1951, χρονολογία στην οποία τοποθετούνται τα χαρτονομίσματα.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Ιαν 2023

Άβα Γκάρντνερ: "Τόλμα να με ξανακοιτάξεις έτσι και θα σε τσακίσω με τρόπους που μόνο μία γυναίκα ξέρει".

Έρωτες, λεφτά, φήμη, δόξα και μια πολυτάραχη ερωτική ζωή με άνδρες και γυναίκες.Η γατούλα που το Χόλιγουντ μεταμόρφωσε σε τίγρη.

24 Ιαν 2023

Η Νόρα Βαλσάμη βγήκε στον κινηματογράφο εν αγνοία της

Σήμερα η Νόρα Βαλσάμη κλείνει τα 75 της χρόνια, αλλά ταυτόχρονα είναι και η κηδεία του επί 56 χρόνια συντρόφου της Ερρίκου Ανδρέου.

Περισσότερα από

Stories

24 Ιαν 2023

Το ένοχο μυστικό του Τσόρτσιλ

Η Καστλρόουζ ήταν μια παλιά σχέση του Τσόρτσιλ.

24 Ιαν 2023

Ναστάζια Κίνσκι: Ο Πολάνσκι, ο Κόπολα, ο Μαστρογιάννι και η "γυμνή" καριέρα στα 12της χρόνια

Η πρώτη λολίτα του Χόλιγουντ και απόλυτο sex symbol των 80s, γίνεται σήμερα 62 ετών.

23 Ιαν 2023

"Ήταν ολίγον διεστραμμένος, αλλά το ίδιο κι εγώ, οπότε όλα εντάξει"

Ο Χέλμουτ Νιούτον, ο Γερμανός, φετιχιστής φωτογράφος, λάτρεψε τις γυναίκες περισσότερο από την ίδια του τη ζωή, έφυγε σαν σήμερα πριν από 19 χρόνια.

23 Ιαν 2023

Η εμβληματική έπαυλη του Έλβις Πρίσλεϊ στα χέρια των τριών εγγονών του

Η επιβλητική ιδιοκτησία στο Μέμφις του Τενεσί ανήκε στην μοναχοκόρη του θρύλου του ροκ εν ρολ, Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ.

22 Ιαν 2023

Τέλι Σαβάλας: Ο θρυλικός Κότζακ, το γλειφιτζούρι και η βαφτισιμιά Τζένιφερ Άνιστον

Ο πιο γνωστός Έλληνας ηθοποιός του Χόλιγουντ υπήρξε ένας από τους πιο cult κινηματογραφικούς αστέρες, που ενσάρκωσε θριαμβευτικά τον αμείλικτο νεοϋορκέζο ντετέκτιβ Τέο Κότζακ, τραγούδησε τον έρωτα και έκανε το γλειφιτζούρι μόδα.

21 Ιαν 2023

Στο εσωτερικό της πολυτελούς κατοικίας της Ιβάνα Τραμπ οι Βερσαλλίες συναντούν το σαφάρι στη ζούγκλα

Η εξαώροφη μεζονέτα της πρώην συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ στην καρδιά του Μανχάταν, που γειτονεύει με την εντυπωσιακή κατοικία της Ντονατέλα Βερσάτσε, αναζητά νέο ιδιοκτήτη.

21 Ιαν 2023

Η Κατρίν Ντενέβ με τον Θοδωρή Αθερίδη και τον Αντώνη Καφετζόπουλο σε ένα σπάνιο "χολιγουντιανό" κλικ

Στην Ελλάδα ως επίτιμη προσκεκλημένη της απονομής των βραβείων "Άνδρες της Χρονιάς".

20 Ιαν 2023

Η Όντρεϊ Χέπμπορν και η εγκατάλειψη που την στιγμάτισε

Ποια ήταν πραγματικά η θλιμμένη σταρ Όντρεϊ Χέπμπορν που έφυγε σαν σήμερα πριν από 30 χρόνια;

19 Ιαν 2023

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ έφυγε στα 61 της σαν σήμερα φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.