ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τσάρλι Ντ' Αμέλιο: To success story της πιο επιδραστικής Tik Toker του πλανήτη

Στα 17 της συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο επιδραστικών γυναικών ηλικίας κάτω των 40 ετών.

Τσάρλι Ντ' Αμέλιο: To success story της πιο επιδραστικής Tik Toker του πλανήτη

Είναι 17 ετών και έχει ήδη κατακτήσει την κορυφή της λίστας Forbes, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 17,5 εκατομμύρια έσοδα σε έναν μόλις χρόνο. Ο λόγος για την διασημότερη TikToker του κόσμου, Τσάρλι Ντ' Αμέλιο, η οποία κερδίζει περισσότερα χρήματα και από τους κορυφαίους CEOs του κόσμου, κοινοποιώντας απλώς περιεχόμενο στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στην δημοφιλή πλατφόρμα κωμικών και μουσικών βίντεο.

Η ιστορία της ξεκίνησε τον Μάιο του 2019, όταν αποφάσισε να γίνει μέλος της κοινότητας του Tik Tok δημοσιεύοντας βίντεο και φωτογραφίες με την ίδια να εκτελεί άψογα χορογραφίες. Οι αναρτήσεις της λατρεύτηκαν πολύ γρήγορα και σε λιγότερο από έναν χρόνο έφτασε τους 100 εκατομμύρια followers, διεκδικώντας με διαφορά τον τίτλο της πρώτης TikToker παγκοσμίως. Το επίτευγμα της αυτό άφησε πίσω της, στην δεύτερη θέση σε αριθμό ακολούθων την Άντισον Ρέι με 67 εκατομμύρια θαυμαστές και στην τρίτη τον Αμερικάνο «μάγο» των social media, Ζακ Κινγκ με 53 εκατομμύρια.

Οι αναρτήσεις της λατρεύτηκαν πολύ γρήγορα και σε λιγότερο από έναν χρόνο έφτασε τους 100 εκατομμύρια followers, διεκδικώντας με διαφορά τον τίτλο της πρώτης TikToker παγκοσμίως.

Γεννημένη στο Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών δηλώνει επαγγελματίας χορεύτρια τα τελευταία 10 χρόνια, καθώς ασχολείται με τον χορό από την πρώιμη ηλικία των 3 ετών. Το πάθος αλλά και το ταλέντο της επί σκηνής έγινε άλλωστε γνωστό στο αμερικανικό κοινό μέσω της συμμετοχής της στο Lip Sync Battle. Η 17χρόνη TikToker πλέον εμφανίζεται σε τηλεοπτικά προγράμματα, ενώ αποθεώνεται ως κεντρικό πρόσωπο σε διάφορες διαφημίστηκες καμπάνιες. Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων που κερδίζει προέρχονται κυρίως από προωθήσεις προϊόντων που πραγματοποιεί στο προφίλ της, όπως επίσης και μέσω της σειράς ρούχων, την οποία δημιούργησε μαζί με την αδερφή της Ντίξι.

Η διαρκής ενασχόληση της Τσάρλι με τον κόσμο των social media – έχει εδραιωθεί και σε άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κερδίζοντας ακόμα περισσότερους ακολούθους – φαίνεται πως έπεισε τους γονείς της για την χρησιμότητά του, με εκείνους να συμβάλλουν στην «σκληρή» δουλειά που καταβάλει η κόρη τους καθημερινά. Ο πατέρας της, Μαρκ άφησε για λίγο τον χώρο της πολιτικής με τον οποίο ασχολείται και δέχτηκε να συμμετέχει σε reality show, όπου παρουσιάζει την ζωή της διάσημης TikToker δίπλα στους οικείους της, με τίτλο «The D’Amelio show».

Πιστεύω ότι είμαι μια έφηβη που την ακολουθούν πολλοί άνθρωποι για κάποιο λόγο. Ποιος είναι ο λόγος αυτός, ακόμα δεν γνωρίζω, όμως ελπίζω να τον ανακαλύψω σύντομα.

Συμπληρώνοντας περίπου δύο χρόνια ως το φαινόμενο του Tik Tok, η 17χρόνη χορεύτρια αδυνατεί ακόμα να εξηγήσει την τεράστια επιτυχία της. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά «πιστεύω ότι είμαι μια έφηβη που την ακολουθούν πολλοί άνθρωποι για κάποιο λόγο. Ποιος είναι ο λόγος αυτός, ακόμα δεν γνωρίζω, όμως ελπίζω να τον ανακαλύψω σύντομα». Η Τσάρλι Ντ' Αμέλιο συγκαταλέγεται επίσης στην λίστα του Fortune με τις «40 πιο επιδραστικές γυναίκες κάτω των 40 ετών».

Κεντρική Φωτογραφία: @charlidamelio

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

18 Απρ 2024

Λίζερλ Αϊνστάιν: Το "κρυφό" παιδί του Άλμπερτ Αϊνστάιν που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά τη γέννηση

Σχεδόν 25 χρόνια μετά τον θάνατο του Γερμανού νομπελίστα (που πέθανε 18 Απριλίου 1955) αποκαλύφθηκε η ύπαρξη τρίτου παιδιού στην ζωή του.

17 Απρ 2024

57 χρόνια πριν: Οι Rolling Stones στην Αθήνα τον Απρίλη του 1967

Τέσσερις ημέρες πριν από το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών, οι Rolling Stones άνοιγαν τον χορό των ροκ συναυλιών στην Ελλάδα. Η συναυλία τους στο γήπεδο του ΠΑΟ άρχισε κανονικά, αλλά δεν τελείωσε ποτέ.

Περισσότερα από

Stories

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.