ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τρία tech δώρα για φίλους και φίλες που θα χτίσουν κορμί μεχρι το καλοκαίρι

Για το 2018 θα τους δώσω τη δυνατότητα να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση ενώ διασκεδάζουν

Τρία tech δώρα για φίλους και φίλες που θα χτίσουν κορμί μεχρι το καλοκαίρι

Κάθε φορά που έρχονται Χριστούγεννα και η πρωτοχρονιά, θέτω νέους στόχους για μία καλύτερη ζωή σε κάθε επίπεδο. Φέτος θα χρησιμοποιήσω την τεχνολογία για να στηρίξει αυτήν ακριβώς τη διαδικασία.

Στο …χωριό μου το λένε «2018 resolution» και στη πόλη «Οι στόχοι για το 2018». Δεν αλλάζει το νόημα. Για το 2018 λοιπόν, τα wearables που βρήκα θα παίξουν τον ρόλο τους στην επίτευξη των στόχων αυτών, για τους φιλους και τις φίλες μου, γιατί εγώ με τους δικούς μου σωματικούς στόχους έχω τσακωθεί.

Τρία tech δώρα για φίλους και φίλες που θα χτίσουν κορμί μεχρι το καλοκαίρι

Samsung Gear Sport - Για ισορροπημένο τρόπο ζωής

Το Gear Sport είναι ένα έξυπνο, πρακτικό αλλά και κομψό ρολόι με Super AMOLED 1.2’’ οθόνη που θα βοηθήσει φίλους και φίλες στο να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση καθώς θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις για τη διαχείριση της διατροφής και προτεινόμενες δραστηριότητες, ακόμα και όταν είναι offline. Μπορούν να το φορέσουν με ποικιλία από χρωματιστά λουράκια που αλλάζονται εύκολα ώστε να είναι ιδανικό για κάθε περίσταση, από το γυμναστήριο έως τη νυχτερινή έξοδο.

Το Gear Sport παρακολουθεί και αναλύει όλες τις δραστηριότητες στην …ξηρά αλλά προσφέρει ανθεκτικότητα και στο νερό για ασφαλή καταγραφή της κολύμβησης, παρακολούθηση καρδιακών παλμών με μεγάλη ακρίβεια αλλά και συνεργασία με διάσημες εφαρμογές κινητών τηλεφώνων. Ακόμα, προσφέρει offline απόλαυση μουσικής από το Spotify, χωρίς να χρειάζεται κάποιο κινητό κοντά του.

Samsung Gear Fit2 Pro - Προηγμένο GPS fitness band

Το Gear Fit2 Pro, το έχω διαλέξει για τους φίλους και τις φίλες που είναι σε ανώτερο επίπεδο και θέλουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα προγράμματα άθλησης που έχουν. Πέρα από τις δυνατότητες που μοιράζεται με το Gear Sport έχει και ενσωματωμένο GPS για την καταγραφή κάθε δραστηριότητας με ακρίβεια.

Η Super AMOLED κυρτή 1.5’’ οθόνη του Gear Fit2 Pro και η οθόνη αφής με υψηλή ανάλυση χρωμάτων διευκολύνουν την ανάγνωση ειδοποιήσεων και ενημερώσεων σε πραγματικό χρόνο ενώ το ολοκαίνουργιο εργονομικό band, είναι ελαφρύ και άνετο στη χρήση σε κάθε δραστηριότητα.

Samsung Gear IconX - Aσύρματα ακουστικά με άποψη

Το καλύτερο δώρο για όλους, έχει το έξτρα θετικό ότι εστω και αν μπορεί να καταγράφει την άσκηση δεν την ...απαιτεί!

Τα ασύρματα έξυπνα ακουστικά IconX θα επιτρέψουν στους φιλους και τις φίλες μου να απολαμβάνουν παντού την αγαπημένη τους μουσική, είτε στο σπίτι, είτε ενώ τρέχουν, ακούγοντας online αλλά και offline, μεταφέροντας τραγούδια από το κινητό ή τον υπολογιστή, αλλά και με Bluetooth από άλλα wearables όπως τα Samsung Gear Sport και Gear Fit2 Pro.

Τα Gear IconX καταγράφουν αυτόματα τις προπονήσεις τρεξίματος και διαθέτουν αυτόνομη λειτουργία Running Coach που μπορεί να ενεργοποιηθεί, δίνοντας εντολές στους φίλους που αθλούνται σαν να είχαν δίπλα τους ένα προπονητή. Εχουν μνήμη 4GB, και μπαταρία γρήγορης φόρτισης που προσφέρει πέντε ώρες streaming ή επτά ώρες αυτόνομης μουσικής και μπορεί να μην έχω καταλήξει ακόμα σε τι χρώμα θα τα χαρίσω αλλά κυκλοφορούν σε μαύρο, γκρι και ροζ.

Read Next

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

Περισσότερα από

Stories

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.

14 Απρ 2024

Σιμόν ντε Μποβουάρ: Η γυναίκα που κατάργησε το μύθο του "αιώνιου θηλυκού"

Η ιέρεια του φεμινισμού άλλαξε ριζικά τον τρόπο που οι κοινωνίες αντιλαμβάνονται το "Δεύτερο Φύλο", πέθανε στις 14 Απριλίου του 1986 και θάφτηκε δίπλα στον Σαρτρ στον άντρα που έδωσε ανυστερόβουλα την ύπαρξή της.