ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το εφιαλτικό μυστικό του 11χρονου κοριτσιού που βρέθηκε να επιπλέει ολομόναχο στη μέση του ωκεανού

Την πέμπτη νύχτα της κρουαζιέρας, η Τέρι ξύπνησε από "ουρλιαχτά και κοπανήματα".

Το εφιαλτικό μυστικό του 11χρονου κοριτσιού που βρέθηκε να επιπλέει ολομόναχο στη μέση του ωκεανού

Το 1961 εντοπίστηκε ανοιχτά στις Μπαχάμες ένα 11χρονο κορίτσι, η Τέρι Τζο Ντίπερο, να επιπλέει πάνω σε ένα σωσίβιο. Δεν αποκάλυψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες είχε βρεθεί εκεί, παρά μόνο μισόν αιώνα μετά.

Όλα άρχισαν όταν ο πατέρας της αποφάσισε να κάνει μια κρουαζιέρα μαζί με τη γυναίκα του και τα τρία παιδιά τους, τον 14χρονο Μπράιαν, την Τέρι και την 7χρονη Ρενέ. Νοίκιασαν λοιπόν ένα ιστιοπλοϊό σκάφος με σκίπερ τον φίλο του, Τζούλιαν Χάρβεϊ, τον οποίο συνόδευε η γυναίκα του, Μέρι Ντιν.

Την πέμπτη νύχτα της κρουαζιέρας η Τέρι ξύπνησε από "ουρλιαχτά και κοπανήματα". "Ανέβηκα πάνω και είδα τη μητέρα και τον αδερφό μου πεσμένους στο πάτωμα, μέσα στα αίματα". Μέχρι να ξυπνήσει η Τέρι, ο Χάρβεϊ είχε ήδη πνίξει τη σύζυγό του και μαχαιρώσει ολόκληρη την οικογένεια του κοριτσιού, μέχρις θανάτου.

Μέχρι να ξυπνήσει η Τέρι, ο Χάρβεϊ είχε ήδη πνίξει τη σύζυγό του και μαχαιρώσει ολόκληρη την οικογένεια του κοριτσιού, μέχρις θανάτου.

Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, ο Χάρβεϊ, που αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ήθελε να εισπράξει την ασφάλεια ζωής της γυναίκας του αλλά μαζί με αυτήν δολοφόνησε και όλη την οικογένεια Ντίπερο, μάλλον για να μην αφήσει μάρτυρες. Μέχρι σήμερα παραμένει άγνωστο το γιατί αντί να μαχαιρώσει την Τέρι, την έριξε στη θάλασσα. Στη συνέχεια, βύθισε στο σκάφος δραπετεύοντας ο ίδιος με μια σωσίβια λέμβο. Όταν, την επόμενη μέρα, βγήκε σε ακτή του Μαϊάμι, ισχυρίστηκε ότι είχαν πέσει σε φοβερή καταιγίδα και πως ήταν ο μοναδικός επιζήσας από το ναυάγιο.

Λίγες μέρες μετά η Τέρι εντοπίστηκε από ένα εμπορικό πλοίο να επιπλέει στη μέση του πουθενά. Είχε περάσει 84 ώρες στη θάλασσα, χωρίς φαγητό, πόσιμο νερό ούτε καμία προστασία από τον ήλιο. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο με 40 πυρετό και σοβαρή αφυδάτωση. Την επόμενη μέρα μετά τον εντοπισμό της ο Χάρβεϊ αυτοκτόνησε, αλλά το κορίτσι, που τέθηκε υπό την κηδεμονία των θείων της και άλλαξε ακόμα και όνομα, αρνήθηκε να αποκαλύψει οτιδήποτε για το περιστατικό που την είχε οδηγήσει ορφανή στη μέση του ωκεανού.

Το 2010, ωστόσο, αφηγήθηκε το περιστατικό σε ένα βιβλίο με τίτλο "Alone: Orphaned in the Ocean". Γιατί το έκανε, έστω και τότε; "Πάντα πίστευα ότι σώθηκα για κάποιο σκοπό. Αν έστω και ένας, διαβάζοντας την ιστορία μου, θεραπευτεί από την προσωπική του τραγωδία, τότε η διαδρομή μου άξιζε".

Δείτε το βίντεο με την απίστευτη ιστορία της:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: YouTube

Read Next

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

Περισσότερα από

Stories

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.

14 Απρ 2024

Σιμόν ντε Μποβουάρ: Η γυναίκα που κατάργησε το μύθο του "αιώνιου θηλυκού"

Η ιέρεια του φεμινισμού άλλαξε ριζικά τον τρόπο που οι κοινωνίες αντιλαμβάνονται το "Δεύτερο Φύλο", πέθανε στις 14 Απριλίου του 1986 και θάφτηκε δίπλα στον Σαρτρ στον άντρα που έδωσε ανυστερόβουλα την ύπαρξή της.

13 Απρ 2024

"Παίρνω το πιάνο και ίπταμαι": Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα δικά του συγκλονιστικά λόγια

"Πρέπει να μπορούμε να ονειρευόμαστε. Σε μια τόσο βάρβαρη εποχή που ζούμε πρέπει να αγωνιζόμαστε και να μην φοβόμαστε". Ο Θάνος Μικρούτσικος γεννήθηκε στην Πάτρα στις 13 Απριλίου 1947.

12 Απρ 2024

O.J. Simpson: Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο O.Τζ. Σίμπσον, κι' εμείς θυμόμαστε την πιο απεχθή δολοφονία που συγκλόνισε την Αμερική

Η αδιανόητη κακοποίηση που υπέφερε η δολοφονημένη Νικόλ Μπράουν στα χέρια του συζύγου της Ο. Τζ. Σίμπσον μέσα από τα προσωπικά της ημερολόγια.

12 Απρ 2024

Τζέισον Στέιθαμ: Ο 23χρονος (παρολίγο Ολυμπιονίκης) Τζέισον, σε μια υπέροχη κατάδυση το μακρινό 1990. Και με μαλλιά!

Πριν κάνει το ντεμπούτο του στην μεγάλη οθόνη ο Τζέισον Στέιθαμ προπονούνταν στις καταδύσεις για την Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης.