ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τι αυτοκίνητο να πάρω; Βρήκαμε τα 5 αγαπημένα μας αυτοκίνητα για κάθε σύγχρονη γυναίκα

Ό,τι ζητούσα από το αυτοκίνητό μου, το βρήκα στο πιο σύγχρονο ελληνικό website.

Τι αυτοκίνητο να πάρω; Βρήκαμε τα 5 αγαπημένα μας αυτοκίνητα για κάθε σύγχρονη γυναίκα

Παρόλο που τα μέσα μεταφοράς εξυπηρετούν δεόντως για μερικές μετακινήσεις στην πόλη και αποδεικνύονται άκρως απαραίτητα όταν θέλω να βρεθώ άμεσα στο κέντρο της Αθήνας, η ανάγκη να αγοράσω δικό μου όχημα γινόταν τελευταία όλο και πιο επιτακτική.

Η ασφάλεια, η σιγουριά και η επίγνωση του ότι μπορώ να πεταχτώ οπουδήποτε θέλω, οποιαδήποτε στιγμή θέλω, ήταν κάτι παραπάνω από δελεαστική για πολλά χρόνια. Ωστόσο, το μεγάλο κόστος αγοράς ενός ολοκαίνουριου δικού μου αυτοκινήτου ήταν ο κύριος αποτρεπτικός παράγοντας που με έκανε να λέω "μετρό και ξερό ψωμί" κάθε φορά.

Τι γίνεται όμως όταν οι υποχρεώσεις ολοένα και αυξάνονται και εσύ πρέπει κυριολεκτικά να διακτινιστείς από τη μια μεριά της πόλης στην άλλη, ενώ δεν έχεις φτερά για να πετάξεις; (Ούτε ιδιωτικό τζετ, δυστυχώς).

Γίνεσαι μια σύγχρονη σοφερίνα

Κάπου εκεί μου γεννήθηκε η ιδέα να αρχίσω την έρευνά μου για αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, που θα μεταμορφωθεί τρόπον τινά και στο "κινητό μου σπίτι", μιας και κουράστηκα να κουβαλάω καθημερινά όλα αυτά που χρειάζομαι σε σακούλες και back bags.

Μετά από αρκετό research, βρήκα τη λύση που μου "έλυσε" τα χέρια (και με έκανε να πληκτρολογώ αυτές τις γραμμές από τη θέση του οδηγού, όσο είμαι σταθμευμένη σε ιδιωτικό parking).

Ασφάλεια, ευκολία και ταχύτητα

Ο λόγος για την Spotawheel, που διέψευσε όσα πίστευα για την περίπλοκη και δύσκολη κατά τα άλλα αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Με απόλυτη ασφάλεια, ευκολία και ταχύτητα, μπορείς πραγματικά να βρεις ακριβώς αυτό που ονειρεύεσαι, χωρίς εκπτώσεις στα standards σου και συμβιβασμούς στις επιθυμίες σου.

Τουλάχιστον εγώ, που μόνο car expert δεν με λες, κατάφερα να βρω ακριβώς αυτό που ζητούσα για τις μετακινήσεις μου, χωρίς να χρειαστεί να πρήξω (με αγάπη πάντα) τους φίλους μου που έχουν άπταιστες γνώσεις γύρω από ό,τι αφορά τα αυτοκίνητα.

Όλα αυτά χάρη στο απολύτως ενημερωμένο website της Spotawheel, όπου μπόρεσα να βρω αναλυτικές λεπτομέρειες και ακριβή αναφορά για κάθε όχημα που μου ιντρίγκαρε το ενδιαφέρον. Με τη μέθοδο της γραπτής τεχνικής αναφοράς ελέγχου περισσότερων από 200 σημείων, σου λύνεται οποιαδήποτε απορία πριν καν σου γεννηθεί!

Με ένα κλικ, διάβαζα για την κατάστασή του, για την προσωπική γνώμη του εκάστοτε μηχανικού που έχει αναλάβει την διεκπεραίωση του ελέγχου αλλά και για όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά του.

Ακόμη, η Spotawheel είναι ιδανική και για τους control freaks σαν εμένα, που θέλουν να είναι σίγουροι ότι τα έχουν όλα υπό έλεγχο: Μπορείς να τσεκάρεις το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει σε όποιο συνεργείο θέλεις, ενώ προσφέρεται δωρεάν έως και 5 χρόνια εγγύηση,

Το καλύτερο για το τέλος

Αυτό που με κέρδισε όμως περισσότερο από όλα στην Spotawheel (και δεν προσφέρεται ως υπηρεσία από κάποια άλλη εταιρία την Ελλάδα) είναι η δυνατότητα αγοράς του αυτοκινήτου online. Πρόκειται για μια υπηρεσία που παρείχε ήδη πριν από την πανδημία, οπότε η touchless αγορά αποτελεί για αυτούς παιχνιδάκι.

Από την ασφάλεια του σπιτιού μου, πήρα εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο των ονείρων μου, με μια ουτοπικά απλή διαδικασία που περιελάμβανε ελάχιστα βήματα. Αυτό φυσικά με έκανε να νιώθω ακόμη πιο σίγουρη για την επιλογή μου: Αν δεν ήταν σίγουροι για την ποιότητα των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων τους, πώς θα παρείχαν αυτή τη δυνατότητα;

Ακόμη κι αν άλλαζα γνώμη όμως, η Spotawheel προσφέρει το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων εντός επτά ημερών στην περίπτωση online αγοράς.

Μια σωστή σοφερίνα | Βρήκαμε τα 5 αγαπημένα μας αυτοκίνητα για κάθε σύγχρονη γυναίκα

Παρακάτω λοιπόν έχω συγκεντρώσει τα 5 αγαπημένα μου αυτοκίνητα, ένα για κάθε lifestyle που μπορεί να έχει μια σύγχρονη γυναίκα. Δεν άργησα να καταλήξω σε αυτά, αφού μέσα από το πλούσιο 360ο φωτογραφικό υλικό που υπάρχει διαθέσιμο στο online showroom της εταιρίας, διαμόρφωσα αμέσως μια πλήρη εικόνα.

Για οικονομική μετακίνηση (στην πόλη)

Αν είσαι urban κορίτσι όπως εγώ και η καθημερινότητα στην πόλη απαιτεί οικονομική μετακίνηση, το παρακάτω Opel Corsa είναι ιδανικό:

Τι αυτοκίνητο να πάρω; Βρήκαμε τα 5 αγαπημένα μας αυτοκίνητα για κάθε σύγχρονη γυναίκα

Άνετο, ασφαλές, στιλάτο και κομψό, με έχει κυριολεκτικά εξυπηρετήσει πάρα πολύ για τα πήγαινε-έλα από το σπίτι στο γραφείο και πάλι πίσω. Φυσικά, έχει ελεγχθεί με τα αυστηρότερα κριτήρια και έχει συντηρηθεί με πλήρη επιμέλεια στο παρελθόν, ενώ είναι ατρακάριστο.

Για εμφάνιση και στυλ

Αν είσαι fashionista και πρωταρχικό σου κριτήριο ακόμη και στην αγορά αυτοκινήτου αποτελεί η εμφάνισή του, το πανέμορφο Mini Cooper One γράφει το όνομά σου.

mini-one-first-2015-exterior-83196-front-left-0_l[1].jpg

Το καλύτερο; Είναι εξαιρετικά οικονομικό, καθώς καταναλώνει περίπου 5.2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Για πολυτέλεια

Αν αυτό που αναζητάς είναι η πολυτέλεια και η premium εμπειρία για όσες ώρες οδηγείς, δεν έχεις παρά να επενδύσεις στο Mercedes A Class.

Mercedes

Πολυτελές "μέσα-έξω", γιατί ποιος είπε ότι δεν μπορείς να απολαμβάνεις τις στιγμές που είσαι στον δρόμο;

Luxury on-the-go:

Mercedes a class

Με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και πολυτελή χαρακτήρα, είναι αγορασμένο από ελληνική αντιπροσωπεία και παραμένει σε άψογη μηχανική κατάσταση.

Για ασφαλείς μετακινήσεις και οικογενειακά ταξίδια

Μπορεί να μην έχω παιδιά, αλλά είμαι σίγουρη πως αν είχα θα θεωρούσα το Renault Captur απίστευτη ευκαιρία. Ασφαλές, ευρύχωρο και ιδανικό για οικογενειακές εξορμήσεις, είναι πραγματικά φτιαγμένο για άνετες μετακινήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

renault

Πρακτικό και πλήρως ελεγμένο με τα αυστηρότερα κριτήρια, έχει συντηρηθεί με πλήρη επιμέλεια στο παρελθόν.

renault

Για οικολογία και πράσινη οδήγηση (οικονομία καυσίμου)

Δεν υπάρχει "πλανήτης B", σωστά; Αν στις προτεραιότητές σου ανήκει η προστασία του περιβάλλοντος, η οικολογική οδήγηση και φυσικά η οικονομία καυσίμου, το Smart ElectricDrive είναι αυτό που ζητάς.

car

Είναι απόλυτα ασφαλές, ατρακάριστο και έχει συντηρηθεί με πλήρη επιμέλεια στο παρελθόν. Το καλύτερο; Έχει διανύσει πολύ λίγα χιλιόμετρα μέχρι σήμερα, ενώ κατατάσσεται στα ιδιαίτερα οικονομικά της κατηγορίας του (καταναλώνει περίπου 11.4 kWh / 100 km).

car

Σε κάθε περίπτωση, η εγγραφή στο newsletter της Spotawheel, είναι η πιο χρήσιμη κίνηση που έχει να κάνει όποιος ενδιαφέρετα για την άμεση, εύκολη και ασφαλή αγορά ενός ποιοτικού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Kεντρική φωτογραφία: iStock

Read Next

24 Απρ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σε ηλικία 13 ετών -Η ασπρόμαυρη φωτογραφία

"Αυτό το challenge είναι και μια υπενθύμιση για όλους εμάς που ασκούμε κριτική στον εαυτό μας".

24 Απρ 2024

50 χρόνια πριν: Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό TIME

"Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια, ο Ελληνισμός αποχαιρετούσε τον ηγέτη που άλλαξε την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας".

Περισσότερα από

Stories

24 Απρ 2024

Ο εθισμός στα ναρκωτικά ήταν ο λόγος που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απομακρύνθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Το "ξεχασμένο" νεανικό ειδύλλιο που κράτησε για περισσότερα από πέντε χρόνια.

24 Απρ 2024

Όταν ο Κάρολος έλιωνε για την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Κι όμως! Υπήρξε έντονο φλερτ ανάμεσα σε εκείνον και την διάσημη σταρ, η οποία σήμερα, κλείνει τα 82.

24 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Απόσπασμα, από τον πρώτο τόμο του αυτοβιογραφικού έργου της Πηνελόπης Δέλτα, που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 24 Απριλίου 1874.

23 Απρ 2024

Ο θυελλώδης έρωτας της Τζέσικα Λανγκ με τον Τομ Σέπαρντ

"Αγαπώ αυτή την γυναίκα με έναν τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω" έγραφε εκείνος σε έναν φίλο του.

23 Απρ 2024

Ποιος σκότωσε τον Αλέξανδρο Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Πίσω στο 1973 ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα. Τα πορίσματα δείχνουν δολοφονία και οι θεωρίες συνομωσίας κάνουν το γύρο του κόσμου.

22 Απρ 2024

Μάνος Χατζιδάκις : "Μπορεί κανείς να φανταστεί ποτές, πως μια βραδιά κεφιού του, είναι δυνατόν να την καλύψει μια Σονάτα του Mπετόβεν;"

Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις άλλαξε την πορεία της ελληνικής μουσικής μιλώντας για το ρεμπέτικο.

22 Απρ 2024

Όταν ο Φιλοποίμην Φίνος ήθελε να υιοθετήσει τη Ζωή Λάσκαρη: "Εγώ του το αρνήθηκα"

"Είχα πει τότε ότι αφού δεν έχω γονείς δεν θέλω να υιοθετηθώ από κανέναν".

22 Απρ 2024

Hey Jude: H ιστορία του χιτ των Beatles που έμεινε 9 εβδομάδες στο No1 των charts είναι βαθιά προσωπική

Το τραγούδι συνέθεσε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ προσπαθώντας να παρηγορήσει τον γιο του Τζον Λένον.

22 Απρ 2024

"Οι γέφυρες του Μάντισον": Όλα όσα δεν ξέραμε για την ταινία που μας ράγισε την καρδιά

Ο Κλιντ Ίστγουντ όχι μόνο πρωταγωνιστούσε ως ερωτευμένος φωτογράφος του National Geographic, αλλά σκηνοθετούσε παράλληλα τον εαυτό του και τη Μέριλ Στριπ- ενώ για τον ρόλο της απορρίφθηκαν άλλες διάσημες ηθοποιοί.

22 Απρ 2024

Τζακ Νίκολσον: Μεγάλωσε πιστεύοντας ότι η μητέρα του ήταν η αδερφή του

Σήμερα ο εκκεντρικός ηθοποιός του Χόλιγουντ με τα 3 Όσκαρ κλείνει τα 87