Το The Sowl, ο πιο εντυπωσιακός πολυχώρος για ποτό, φαγητό και Τέχνη στην Αθήνα είναι ξεχωριστός και στον καφέ που επιλέγει να σερβίρει από το πρωί στην αυλή της “hacienda” του. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον καφέ της κορυφαίας Ελληνικής εταιρείας Taf.
Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας λοιπόν, από τις 12/3 έως τις 9/4 τα Σάββατα στο The Sowl o καφές είναι βασιλιάς, καθώς οι άνθρωποι της Taf, μαζί με τον σεφ και τον head bartender του The Sowl θα μας μυήσουν σε ποικιλίες, τεχνικές, μυστικά και γεύσεις, όλα σχεδόν με μια απόχρωση «λατινοαμερικάνικη».
12 Μαρτίου – “Brumas, a great coffee exclusively at The Sowl”
Ο Γιάννης Ταλούμης, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Taf μαζί με πρωταθλητές baristi της εταιρείας, παρουσιάζουν τον Brumas, που διαθέτει αποκλειστικά στην Ελλάδα το The Sowl αλλά και άλλους καφέδες από το ιδιαίτερο terroir την Κόστα Ρίκα. Ακόμα, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το διαμάντι των καφέδων, την μοναδική Geisha, από Κολομβία και Παναμά.
19 Μαρτίου – “Champion brews + brunch”
Δυο πρωταθλητές, ο Στέφανος Δωματιώτης (Παγκόσμιο πρωτάθλημα 2014) και ο Στάθης Κορέμτας (Εθνικό πρωτάθλημα 2016) θα παρουσιάσουν βήμα βήμα δύο τεχνικές για υπέροχο coffee brewing στο σπίτι ή και στον επαγγελματικό χώρο σας. Παράλληλα, ο σεφ μας, Μάνος Ευσταθίου θα ετοιμάζει νόστιμα πιάτα για το λατινοαμερικάνικο brunch που θα σερβίρεται.
2 Απριλίου – “Cafe con leche, καφές και γάλα. Το ταίριασμα”
Ο Πρωταθλητής Barista 2016, Στέφανος Πατεράκης παρασκευάζει ροφήματα καφέ με γάλα, παρουσιάζει τις τεχνικές και τα μυστικά τους και καθώς και την τέχνη του latte art. Ταυτόχρονα, η κουζίνα του The Sowl θα ετοιμάζει λαχταριστά νοτιοαμερικάνικα γλυκά.
9 Απριλίου – “Coffee and Cocktails”
Ένας από τους γνωστότερους Έλληνες bartenders και δημιουργός της cocktail list του The Sowl, Σπύρος Κερκύρας μαζί με έναν πρωταθλητή barista της Taf θα ταιριάξουν καφέδες με αλκοόλ. Μέσα από ειδικές τεχνικές και μυστικά θα μας ετοιμάσουν να δοκιμασουμε τον τέλειο Irish Coffee, το espresso martini όπως και άλλα coffee based cocktails.