ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Στο City Link η νέα monobrand Boutique του Philipp Plein

Συνδυάζοντας το street style με την επίσημη εμφάνιση, η ανδρική και γυναικεία συλλογή παρουσιάζουν ένα κομψό αλλά ανεπιτήδευτο στυλ.

Στο City Link η νέα monobrand Boutique του Philipp Plein

Μετρώντας περισσότερες από εκατόν είκοσι boutiques, από το Λονδίνο, το Παρίσι και το Μόντε Κάρλο έως τη Νέα Υόρκη και το Χονγκ Κονγκ, ο διάσημος Γερμανός σχεδιαστής Philipp Plein σε συνεργασία με την Καλογήρου Α.Ε.Ε., απέκτησε τη δική του monobrand boutique στην καρδιά της Αθήνας, στο επιβλητικό κτίριο του City Link.

Στο City Link η νέα monobrand Boutique του Philipp Plein

Για το σχεδιασμό της νέας Philipp Plein boutique χρησιμοποιήθηκαν πολυτελή υλικά, συνδυασμένα με διακριτικές λεπτομέρειες, πολυελαίους Murano και γυαλιστερές επιφάνειες με ματ τελειώματα σε ένα αέναο παιχνίδισμα του φωτός με τη σκιά δημιουργώντας ένα φιλόξενο περιβάλλον που προσκαλεί κάθε επισκέπτη να περιπλανηθεί στο χώρο και να ανακαλύψει την εντυπωσιακή καλοκαιρινή συλλογή του οίκου.

Στην boutique παρουσιάζονται οι ιδιαίτερες δημιουργίες, μέσα από τις οποίες ο Philipp Plein ερμηνεύει με τη δική του μοναδική οπτική το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Το 2019, χρονιά ορόσημο για τον Philipp Plein, σηματοδοτεί την 20ή επέτειο τoυ brand και ο δημιουργός του αφιερώνει αυτή τη συλλογή του σε έναν από τους αγαπημένους του ήρωες: τον Michael Jackson, προσδίδοντας στα εμβληματικά σύμβολα του βασιλιά της ποπ, από τα γάντια και τα καπέλα του μέχρι τις κάλτσες του Billie Jean, τη δική του μοναδική δημιουργική πινελιά.

Στην καλοκαιρινή συλλογή Thriller, το militaire look συνδυάζεται με το Rock'n'Roll, με items διακοσμημένα με παγιέτες, κρόσσια, καρφιά και πολύτιμους λίθους σε ασπρόμαυρους και χρυσούς τόνους να πρωταγωνιστούν. Συνδυάζοντας το street style με την επίσημη εμφάνιση, η ανδρική και γυναικεία συλλογή Philipp Plein παρουσιάζουν ένα κομψό αλλά ανεπιτήδευτο στυλ με τα δερμάτινα tracksuits, τις αμάνικες μπλούζες, τα δομημένα σακάκια με τα ποδηλατικά κολάν και τα πολυτελή βραδινά outfits να κλέβουν την παράσταση.

Άλλωστε, όπως είχε πει και η αείμνηστη Franca Sozzani, η αγαπημένη διευθύντρια της Ιταλικής Vogue, «Ο Philipp Plein είναι μοναδικός επειδή έχει μία έμφυτη χαρά της ζωής. Δεν θέλει να δημιουργήσει την επόμενη fashionista, αλλά δημιουργεί επειδή αγαπάει τις γυναίκες. Και αυτή είναι μία ιδιαίτερα ξεχωριστή στάση που ελάχιστοι κατέχουν.»

Philipp Plein: City Link, Σταδίου 4, Αθήνα Τ. 211 1088165

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

Read Next

18 Απρ 2024

Λίζερλ Αϊνστάιν: Το "κρυφό" παιδί του Άλμπερτ Αϊνστάιν που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά τη γέννηση

Σχεδόν 25 χρόνια μετά τον θάνατο του Γερμανού νομπελίστα (που πέθανε 18 Απριλίου 1955) αποκαλύφθηκε η ύπαρξη τρίτου παιδιού στην ζωή του.

17 Απρ 2024

57 χρόνια πριν: Οι Rolling Stones στην Αθήνα τον Απρίλη του 1967

Τέσσερις ημέρες πριν από το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών, οι Rolling Stones άνοιγαν τον χορό των ροκ συναυλιών στην Ελλάδα. Η συναυλία τους στο γήπεδο του ΠΑΟ άρχισε κανονικά, αλλά δεν τελείωσε ποτέ.

Περισσότερα από

Stories

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.