ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πόση διάρκεια ζωής δίνει η Apple στα iPhone και τα Mac

Ο κολοσσός της τεχνολογίας αποκάλυψε πόσο περιμένει οι πρώτοι ιδιοκτήτες να κρατήσουν τα προϊόντα της πριν τα αντικαταστήσουν.

Πόση διάρκεια ζωής δίνει η Apple στα iPhone και τα Mac

Η Apple αποκάλυψε πόσο χρόνο ζωής έχουν τα iPhones, iPads και τα ρολογια της. Σύμφωνα με τον κολοσσό της τεχνολογίας, τα παραπάνω προϊόντα πρέπει να αντικατασταθούν στα 3 χρόνια. Ενώ οι υπολογιστές Mac στα 4.

Στο πλαίσιο των νέων περιβαλλοντικών ανησυχιών της εταιρείας, το οποίο περιλαμβάνει νέες εφαρμογές για την καμπάνια της Γης με το WWF, η Apple έχει καταγράψει πόσο καιρό περιμένει να διαρκέσουν τα προϊόντα της για «τους πρώτους τους ιδιοκτήτες» και, συνεπώς, πόσο συμβάλλουν με τον κύκλο ζωής τους, στο φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Στην συγκεκριμένη ερώτηση που έγινε, το τμήμα της Apple απάντησε: «Τα χρόνια χρήσης, για τους πρώτες ιδιοκτήτες, υποτίθεται ότι είναι τέσσερα έτη για συσκευές OS X και tvOS και τρία έτη για τις συσκευές iOS και watchOS».

Η εκτίμηση αυτή δεν λαμβάνει υπόψη την ανακύκλωση των συσκευών, την αναβάθμιση και τη μεταπώληση τους, αλλά όταν αγοράζετε ένα νέο iPhone 6S η Apple αναμένει να διαρκέσει τρία χρόνια. Η Apple έχει κατηγορηθεί για εκ προθέσεως επιβράδυνση των iPhones κάθε φορά που λανσάρει ένα καινούργιο, αν και δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για να υποστηρίξουν αυτή τη θεωρία.

Read Next

22 Σεπ 2022

H απίστευτη ιστορία μιας ομάδας γυναικών πριν τα μέσα του 20ού αιώνα που μαχόταν για την ισότητα στο γάμο - και γιατί έχει σημασία ακόμα και σήμερα

Ήδη από το 1938 οι γυναίκες -εκτός επαγγελματικού στίβου τότε- διεκδικούσαν τα δικαιώματα τους για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στο σπίτι.

22 Σεπ 2022

Κόμισσα του Γουέσεξ: Το κρυφό μήνυμα στο μαύρο φόρεμά της προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ

Η σύζυγος του πρίγκιπα Εδουάρδου, Σοφία, τίμησε την εκλιπούσα με τον πιο κομψό τρόπο.

Περισσότερα από

Stories

22 Σεπ 2022

Οικογένεια ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο πριν τα παιδιά χάσουν την όρασή τους

Έπειτα από την διάγνωση με μια σπάνια ασθένεια των ματιών, οι γονείς των τεσσάρων παιδιών έβαλαν στόχο να δημιουργήσουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις για το δύσκολο μέλλον τους.

21 Σεπ 2022

Τουίγκι: Από βοηθός σε κομμωτήριο του Λονδίνου, εμβληματικό super model των ’60s

Το υπέροχο κορίτσι με τα δραματικά μάτια και το ανδρόγυνο look.

20 Σεπ 2022
20 Σεπ 2022

"Αν ήταν βολετό να σε χαϊδέψω": Γιώργος Σεφέρης, από την αλληλογραφία στην αγαπημένη του Μάρω

Σαν σήμερα έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Σεφέρης, ο μεγάλος ποιητής και ο πρώτος Έλληνας που τιμήθηκε με Νόμπελ Λογοτεχνίας.

19 Σεπ 2022

Μάρθα Καραγιάννη: Ποζάρει στο μπουντουάρ της κρεβατοκάμαράς της τον Σεπτέμβριο του 1969

Μάρθα Καραγιάννη: Ποζάρει στο μπουντουάρ της κρεβατοκάμαράς της τον Σεπτέμβριο του 1969

19 Σεπ 2022

Η τελευταία μάγισσα του Σάλεμ

Δόθηκε συμβολικά χάρη στην τελευταία μάγισσα του Σάλεμ, 329 χρόνια μετά τη δίκη

18 Σεπ 2022

"Είναι μια κατάσταση υποχρεωτικής νάρκης": Η δήλωση του Γιώργου Σεφέρη κατά της χούντας

Στις 28 Μαρτίου του 1969 ο νομπελίστας ποιητής Γιώργος Σεφέρης αποφασίζει να λύσει τη σιωπή του και να μιλήσει ανοιχτά κατά της χούντας των συνταγματαρχών.

17 Σεπ 2022

Ίβαρ Μαουντμπάττεν: Το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που προχώρησε σε ομοφυλόφιλο γάμο

Ο Βρετανός Λόρδος παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς του, Τζέιμς Κόιλ και ζουν ευτυχισμένοι στην κατοικία τους στο Ντέβον.