ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποια είναι η 50+ γνωστή επιχειρηματίας και bloger νέα παίκτρια του My Style Rocks

«Συναγωνίζομαι μερικές απίθανες 20 και κάτι χρόνων γυναίκες, αλλά το στυλ έχει να κάνει πάντα με την ομορφιά σε κάθε ηλικία, την προσωπικότητα και τα ρούχα».

Ποια είναι η 50+ γνωστή επιχειρηματίας και bloger νέα παίκτρια του My Style Rocks

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη. Μετά από την αποχώρηση της Έλλης Γελεβεσάκη από το Gala της Παρασκευής, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε την είσοδο μιας νέας παίκτριας η οποία συμπλήρωσε την 11άδα των κοριτσιών.

Το κατώφλι του ριάλιτι μόδας My Style Rocks πέρασε μία γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας, που ποτέ κανένας δεν φανταζόταν ότι θα έκανε κάτι αντίστοιχο. Η Νίνα Παπαϊωάννου, μία από τις καλοντυμένες γυναίκες της πόλης, blogger και αγαπημένη στους κύκλους των εύπορων ανθρώπων.

Η αγάπη της για την μόδα και όλα τα πράγματα που ομορφαίνουν την καθημερινότητα, ήταν αυτή που ενέπνευσε την Νίνα Παπαϊωάννου να δημιουργήσει το TrendSurvivor- το lifestyle blog που συμβουλεύει τις γυναίκες των 40+ για το styling, την μόδα, την ομορφιά την διακόσμηση και τα ταξίδια.

Η ίδια περνάει τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας, Καλιφόρνια και Λονδίνου, απ’ όπου αντλεί και την έμπνευση για να δημιουργήσει τα πιο ιδιαίτερα, προσωπικά outfits. Μητέρα δύο παιδιών, 28 και 27 χρόνων.

Μάλιστα ανάρτησε και στο blog της την εμπειρία της από το My style rocks και έδωσε τα στοιχεία του πρώτου look της: Mπλούζα με παγιέτες & other stories, φούστα Maison Martin Margiella X HM, Vintage παλτό της μητέρας της Chanel, vintage ζώνη Chanel, παπούτσια Zara , τσάντα Chloe.

«Στα 50 και, μπήκα ως διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι τηλεοπτικό σόου My Style Rocks στην Ελλάδα. Συναγωνίζομαι μερικές απίθανες 20 και κάτι χρόνων γυναίκες, αλλά το στυλ έχει να κάνει πάντα με την ομορφιά σε κάθε ηλικία, την προσωπικότητα και τα ρούχα», έγραψε η ίδια στο άρθρο του blog της. Πατήστε εδώ για να δείτε την ανάρτησή της.

Και πρόσθεσε φωτογραφία με την κόρη της Νίκη Σβώλου από τα παρασκήνια:

Ποια είναι η 50+ γνωστή επιχειρηματίας και bloger νέα παίκτρια του My Style Rocks

Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της και τη ζωή της: «Είμαι επιχειρηματίας όλη μου τη ζωή. Πάντα προσπαθώ να κάνω κάτι καινούργιο. Κέρδισα τα πρώτα μου χρήματα στην 6η δημοτικού πουλώντας χαριτωμένες τσάντες που έπλεκα για να διασκεδάζω. Έγιναν τόσο αγαπητές που έπρεπε να δουλεύω σκληρά για την παραγωγή τους και δεν το διασκέδαζα πλέον. Στη δεκαετία των 20 ξεκίνησα μία εταιρία με παραγγελίες μέσω mail. Μαζί με μία από τις καλύτερές μου φίλες πετύχαμε και βγάλαμε καλά χρήματα. Έπειτα όμως, με την απόκτηση των παιδιών και τα διαζύγιά μας δεν μπορούσαμε να αναπτύξουμε την επιχείρηση. Πάνω από όλα, όμως, το πιο προκλητικό μου επάγγελμα ήταν σε μία από τις σημαντικές εταιρίες εισαγωγών αυτοκινήτων Fiat, εκείνη του πατέρα μου».

Πηγή: thetoc.gr

Read Next

22 Απρ 2024

Μάνος Χατζιδάκις : "Μπορεί κανείς να φανταστεί ποτές, πως μια βραδιά κεφιού του, είναι δυνατόν να την καλύψει μια Σονάτα του Mπετόβεν;"

Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις άλλαξε την πορεία της ελληνικής μουσικής μιλώντας για το ρεμπέτικο.

22 Απρ 2024

Όταν ο Φιλοποίμην Φίνος ήθελε να υιοθετήσει τη Ζωή Λάσκαρη: "Εγώ του το αρνήθηκα"

"Είχα πει τότε ότι αφού δεν έχω γονείς δεν θέλω να υιοθετηθώ από κανέναν".

Περισσότερα από

Stories

22 Απρ 2024

Hey Jude: H ιστορία του χιτ των Beatles που έμεινε 9 εβδομάδες στο No1 των charts είναι βαθιά προσωπική

Το τραγούδι συνέθεσε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ προσπαθώντας να παρηγορήσει τον γιο του Τζον Λένον.

22 Απρ 2024

"Οι γέφυρες του Μάντισον": Όλα όσα δεν ξέραμε για την ταινία που μας ράγισε την καρδιά

Ο Κλιντ Ίστγουντ όχι μόνο πρωταγωνιστούσε ως ερωτευμένος φωτογράφος του National Geographic, αλλά σκηνοθετούσε παράλληλα τον εαυτό του και τη Μέριλ Στριπ- ενώ για τον ρόλο της απορρίφθηκαν άλλες διάσημες ηθοποιοί.

22 Απρ 2024

Τζακ Νίκολσον: Μεγάλωσε πιστεύοντας ότι η μητέρα του ήταν η αδερφή του

Σήμερα ο εκκεντρικός ηθοποιός του Χόλιγουντ με τα 3 Όσκαρ κλείνει τα 87

21 Απρ 2024

"Ελισάβετ, η αμόρφωτη βασίλισσα": Η ελλιπής εκπαίδευση και η ανασφάλεια που ένιωθε

Η Ελισάβετ ξέροντας ότι υστερεί σε γνώσεις και μόρφωση αισθανόταν πολύ άβολα να συμμετέχει σε συζητήσεις με καλλιεργημένους ανθρώπους.

21 Απρ 2024

Τζόαν Κρόφορντ: Η μεγάλη ερμηνεύτρια, η σταρ σκέτο… δηλητήριο

Δεν ήταν απλώς μία μοιραία γυναίκα. Ήταν μία δηλητηριώδης, τοξική σταρ, που όλοι είχαν να πουν έναν κακό λόγο γι' αυτή, αλλά και να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για το πηγαίο ταλέντο της.

21 Απρ 2024

Οι περίφημες "φαμ φατάλ" των φιλμ νουάρ – Δέκα θρυλικές και αξέχαστες πρωταγωνίστριες

Γυναίκες- δηλητήριο που έλιωναν τα αρσενικά με ένα και μόνο βλέμμα.

19 Απρ 2024

Ρένα Βλαχοπούλου: Η τολμηρή φωτογράφιση με μαγιό την δεκαετία του ’50

Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν πάντα περήφανη για τη σιλουέτα της.

19 Απρ 2024

Η πανέμορφη Αθηναία που ερωτεύτηκε ο Λόρδος Βύρων: "Ζωή μου, σ’ αγαπώ!"

Το άγνωστο ειδύλλιο που ενέπνευσε το διάσημο ποίημα του λογοτέχνη "Η κόρη των Αθηνών". Ο Λόρδος Βύρων απεβίωσε 19 Απριλίου 1824.

18 Απρ 2024

Λίζερλ Αϊνστάιν: Το "κρυφό" παιδί του Άλμπερτ Αϊνστάιν που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά τη γέννηση

Σχεδόν 25 χρόνια μετά τον θάνατο του Γερμανού νομπελίστα (που πέθανε 18 Απριλίου 1955) αποκαλύφθηκε η ύπαρξη τρίτου παιδιού στην ζωή του.