
Η πρώτη φωτογραφία της ταινίας «House of Gucci», που αφηγείται το χρονικό της μυστηριώδους δολοφονίας του Μαουρίτσιο Γκούτσι, κληρονόμου του ομώνυμου οίκου, είναι εδώ και μας κάνει να ανυπομονούμε για την κυκλοφορία της. Ποζάρουν η Lady Gaga, στον ρόλο της Πατρίτσια Ρετζιάνι, και ο Άνταμ Ντράιβερ, στον ρόλο του επιχειρηματία, με εντυπωσιακό φόντο κατάλευκα βουνά. Η σκηνοθεσία είναι του Ρίντλεϊ Σκοτ.
Στις 27 Μαρτίου του 1995 ο Γκούτσι πυροβολήθηκε στο δρόμο για το γραφείο του στο Μιλάνο, υποκύπτοντας στα τραύματά του. Το 1998 η πρώην σύζυγός του, η επονομαζόμενη και «Μαύρη Χήρα», Πατρίτσια Ρετζιάνι, κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία του και καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκισης.
Στις 27 Μαρτίου του 1995 ο Γκούτσι πυροβολήθηκε στο δρόμο για το γραφείο του στο Μιλάνο, υποκύπτοντας στα τραύματά του. Το 1998 η πρώην σύζυγός του, η επονομαζόμενη και «Μαύρη Χήρα», Πατρίτσια Ρετζιάνι, κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία του.
Η Πατρίτσια Ρετζιάνι διέθετε περιουσία εκατομμυρίων, έπαιρνε διατροφή ύψους 400.000 ευρώ τον χρόνο, αλλά δε μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει την απιστία του πρώην συζύγου της, με την Πάολα Φράνκι. Όταν βρέθηκε στη φυλακή δεν έφυγαν ποτέ από το πλευρό της οι δύο κόρες της, Αλεσάντρα και Αλέγκρα, που μετά το θάνατο του πατέρα τους έγιναν πολυεκατομμυριούχες. Μετά την αποφυλάκισή της, το 2016, επέστρεψε στον κόσμο της μόδας και σχεδιάζει τσάντες για τον μικρό οίκο Bozart.
Μέχρι σήμερα παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα όπως: Αν η Πατρίτσια σκότωσε τον πρώην σύζυγό της, το έκανε για να περιορίσει τις αλόγιστες σπατάλες του ή για να τον εκδικηθεί για την απιστία του; Ή μήπως τελικά δεν ήταν εκείνη η δολοφόνος;
Στη νέα ταινία, που αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου του 2021, παίζουν επίσης οι Αλ Πατσίνο, Τζάρεντ Λέτο, Τζέρεμι Άιρονς.
Δείτε την πρώτη φωτογραφία με τους Lady Gaga και Άνταμ Ντράιβερ:
The first look at Lady Gaga playing Patrizia Reggiani in the House of Gucci along with co-star Adam Driver as Maurizio Gucci. pic.twitter.com/oDNEk4mBcS
— IAMFASHION (@IAMFASHlON) March 9, 2021