ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

La Roche-Posay: Προσέφερε πάνω από 400 δωρεάν αγωγές σε παιδιά με ατοπική δερματίτιδα

Η ενέργεια #Shareablueballoon καλεί τον κόσμο να αλλάξει προς το καλύτερο την ποιότητα ζωής των παιδιών με ατοπική δερματίτιδα

La Roche-Posay: Προσέφερε πάνω από 400 δωρεάν αγωγές σε παιδιά με ατοπική δερματίτιδα

Η La Roche-Posay, η μάρκα που εμπιστεύονται πάνω από 25.000 δερματολόγοι παγκοσμίως, έβαλε ένα στοίχημα με τον εαυτό της, έθεσε ένα νέο στόχο κοινωνικής πρωτοβουλίας και τον πέτυχε!

Τον Δεκέμβριο του 2016 ανακοίνωσε την ενέργεια #Shareablueballoon και κάλεσε τον κόσμο να αλλάξει προς το καλύτερο την ποιότητα ζωής των παιδιών με ατοπική δερματίτιδα, με μια κίνηση ...μοιράζοντας ένα μπλε μπαλόνι

La Roche-Posay: Προσέφερε πάνω από 400 δωρεάν αγωγές σε παιδιά με ατοπική δερματίτιδα

Τα βήματα ήταν απλά! Ο καθένας μπορούσε να επισκεφθεί το larocheposay.gr/blueballoon και να «μοιράσει» ένα μπλε μπαλόνι, ενισχύοντας έτσι το έργο της La Roche-Posay. Για κάθε 1.000 μπαλόνια η La Roche-Posay προσέφερε δωρεαν 1 ολοκληρωμένη «αγωγή» Lipikar AP+ σε παιδιά με ατοπική δερματίτιδα. Συνολικά, συγκεντρώθηκαν πάνω από 300.000 μπλε μπαλόνια και δόθηκαν περισσότερες από 400 δωρεάν αγωγές στις οικογένειες των παιδιών που το είχαν ανάγκη!

Τι περιλαμβάνει η αγωγή; Κάθε αγωγή περιλαμβάνει 1 Lipikar Syndet AP+ 400ml Κρέμα Καθαρισμού για Αναπλήρωση Λιπιδίων για το μπάνιο και 1 Lipikar Baume AP+ 400ml Μαλακτικό Βάλσαμο κατά των ερεθσιμών κατά του κνησμού για αμεση ενυδάτωση και καταπράυνση.

Ποιο είναι όμως το σπουδαιότερο; H La Roche-Posay, με στόχο να βελτιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο την καθημερινότητα αυτών των παιδιών αλλά και των οικογένειών τους, ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτές τις οικογένειες εντάσσοντας τες στο ετήσιο πρόγραμμα υποστήριξης «Lipikar Families», όπου κάθε οικογένεια θα συνεχίσει να λαμβάνει δωρεάν την αγωγή Lipikar AP+ για 1 ολόκληρο χρόνο! Έτσι, κάθε παιδί, θα μπορέσει να συνεχίσει την αγωγή του χώρις καμία δέσμευση ή επιβάρυνση!

Ο Νικόλαος Δουλαρίδης, Αλλεργιολόγος, Επιμελητής Α’, PhD on Molecular Allergollogy, Μονάδα Αλλεργιολογίας & Κλινικής Ανοσολογίας της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ Γ.Ν.Παίδων "Π & Α Κυριακού", αναφέρει χαρακτηριστικά: «Για την πληρέστερη και σωστή αντιμετώπιση της ατοπικής δερματίτιδας, οφείλουμε να φροντίζουμε συστηματικά το δέρμα των παιδιών για μεγάλο -δύο, τριών μηνών τουλάχιστον- διάστημα καθώς και στην περίοδο της ύφεσης. Επομένως, μια σημαντική πλευρά της ενέργειας αυτής είναι ότι πετύχαμε να προσφέρουμε, σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, την αγωγή που χρειάζονται, όχι μόνο για μια φορά αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα, συντηρώντας την πολύτιμη ύφεση, που πιθανόν να εγκατέλειπαν χωρίς αυτή τη αρωγή μας.».

Επιπλέον, η κα Αλεξάνδρα Κατσαρού-Κάτσαρη, Καθηγήτρια Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Υπεύθυνη Παιδοδερματολογικού τμήματος Νοσοκομείου "Α.Συγγρός" είπε: «Για τη σωστή αντιμετώπιση της ατοπικής δερματίτιδας θα πρέπει να φροντίζουμε το δέρμα των παιδιών ακόμα και κατά την περίοδο της ύφεσης. Μέσα από την ενέργεια Share a Blue Balloon καταφέραμε όλοι μαζί να προσφέρουμε, σε παιδιά με ατοπική δερματίτιδα, την αγωγή που χρειάζονται, όχι μόνο για μια φορά αλλά για έναν ολόκληρο χρόνο.».

Read Next

22 Σεπ 2023

Άννα Καρίνα: Το απόλυτο icon της Nouvelle Vague

Η Άννα Καρίνα ήταν και θα μείνει για πάντα το απόλυτο πρόσωπο της Nouvelle Vague κυρίως μέσα από την παρουσία της στις ταινίες του Ζαν Λικ Γκοντάρ.

21 Σεπ 2023

Μπιλ Μάρεϊ: Γιατί δεν τον αγαπάει πια το Χόλιγουντ;

"Ό,τι κι αν κάνεις, να δίνεις πάντα το 100%. Εκτός κι αν δίνεις αίμα". Σήμερα κλείνει τα 73.

Περισσότερα από

Stories

21 Σεπ 2023

Λέοναρντ Κοέν:Τα τραγούδια, η ζωή του και η Ύδρα που λάτρεψε

"Είμαι έτοιμος να πεθάνω, ελπίζω να μην είναι πολύ άβολο", έλεγε πριν έναν μόλις μήνα σε μια συνέντευξή του.

20 Σεπ 2023

Γιώργος Λάνθιμος-Δημήτρης Παπαϊωάννου: Η "άγνωστη" συνεργασία το 1997

Μια συνεργασία από το παρελθόν που λίγοι ίσως θυμούνται αποκάλυψε μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο γνωστός Έλληνας χορογράφος Δημήτρης Παπαϊωάννου.

20 Σεπ 2023

"Οι Πανθέοι" 47 χρόνια πριν

Όταν η Μάρμω-Κάτια Δανδουλάκη ζούσε έναν παράνομο παθιασμένο έρωτα το 1977.

20 Σεπ 2023

Η ιστορία της Σταχτοπούτας που ήθελε να σώσει η ίδια τον εαυτό της ήταν ψέμα

Είναι το πιο διάσημο παραμύθι των αδελφών Γκριμ, Βίλχελμ και Γιάκομπ. Ο Γιάκομπ πέθανε στις 20 Σεπτεμβρίου του 1863

20 Σεπ 2023

"Αν ήταν βολετό να σε χαϊδέψω": Γιώργος Σεφέρης, από την αλληλογραφία στην αγαπημένη του Μάρω

Σαν σήμερα στις 20 Σεπτεμβρίου 1971 απεβίωσε ο μεγάλος ποητής και ο Έλληνας που τιμήθηκε με Νόμπελ Λογοτεχνίας.

19 Σεπ 2023

O γάμος που παρολίγο να ακυρωθεί εξαιτίας της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η διάσημη ηθοποιός είχε ρόλο κουμπάρας στο μυστήριο.

18 Σεπ 2023

Γκρέτα Γκάρμπο: "Μιλάω μόνη μου, στον εαυτό μου"

Η Γκρέτα Γκάρμπο μιλάει για τη ζωή με την κατάθλιψη μέσα από 36 επιστολές.

18 Σεπ 2023

Όταν ο γνωστός κωμικός Γιάννης Γκιωνάκης πυροβόλησε την σύντροφό του Αφροδίτη Κοζανιτά

Το ερωτικό σκάνδαλο της δεκαετίας του ’80 με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Γκιωνάκη

15 Σεπ 2023

Όταν η Άγκαθα Κρίστι επισκέφθηκε την Αθήνα

Σαν σήμερα γεννιόταν. Η βασίλισσα του εγκλήματος αγαπούσε τον ελληνικό πολιτισμό και επισκέφθηκε το 1930 τη χώρα μας.