ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Θαμμένη σε χωράφι του συζύγου της βρέθηκε η 37χρονη γυναίκα στην Κοζάνη

Είπε ότι θα βγει μια βόλτα και δε γύρισε...Οι αναρτήσεις της 37χρονης μητέρας 3 παιδιών από την Κοζάνη και τα συναισθήματά της

Θαμμένη σε χωράφι του συζύγου της βρέθηκε η 37χρονη γυναίκα στην Κοζάνη

Τραγικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, η οποία από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου θεωρούνταν αγνοούμενη από το σπίτι της στο Βελβεντό Κοζάνης.

Η Αστυνομία εντόπισε νεκρή την μητέρα τριών παιδιών σε χωράφι του συζύγου της. Ο ίδιος έχει συλληφθεί και κατά την ανάκρισή του υποστήριξε ότι μάλωσαν επειδή εκείνη ήθελε να χωρίσουν, την έπνιξε και την έθαψε στο χωράφι.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο ίδιος εμφανιζόταν συντρτριμμένος και μετείχε στις έρευνες.

Το χρονικό

Από το περασμένο Σάββατο 9 Ιανουαρίου αγνοείται η 37χρονη μητέρα τριών παιδιών, Ανθή Λινάρδου από το Βελβεντό Κοζάνης η οποία, όπως καταθέτει ο σύζυγός της, ο οποίος είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε, του είπε το βράδυ ότι θα έβγαινε μια βόλτα για ποτό και δεν ξαναγύρισε ποτέ. Η αστυνομία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Τελευταίος άνθρωπος που την είδε ήταν ο σύζυγός της, αν και οι αρχές εξετάζουν μαρτυρίες που υποστηρίζουν ότι είδαν την 37χρονη γύρω στις εννέα το πρωί της Κυριακής, 10 Ιανουαρίου, με μία σακούλα μανταρίνια στο χέρι τα οποία αγόρασε από πλανόδιο. Η Ανθή Λινάρδου, μάλιστα, έφυγε από το σπίτι της φορώντας νάρθηκα στο δεξί της πόδι έπειτα από έναν τραυματισμό που είχε και δυσκολεύεται στο περπάτημα.

«Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Οπως όλα τα ζευγάρια, κι εμείς είχαμε τις διαφωνίες μας, αλλά οχι κάτι σοβαρό. Ημασταν μια χαρά. Ανησυχώ για το τι μπορεί να συμβεί. Δεν έχει ξανατύχει να φύγει χωρίς να πει πού πάει», είπε ο σύζυγός της. Η εκτίμηση του πεθερού της 37χρονης, Μανώλη Τσιουχάρα, όμως, είναι διαφορετική. Ο ίδιος εκτιμά ότι η Ανθή Λινάρδου «έφυγε με κάποιον γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό. Ηταν συνεννοημένο το πράγμα». Ο πεθερός εκτιμά ότι η 37χρονη, που καταγόταν από τον Πειραιά, δεν ήταν ευχαριστημένη με τη ζωή στην Κοζάνη. «Κατά καιρούς είχε δείξει σημάδια ότι ήθελε να ξεσκάσει. Με τον κόσμο δεν έκανε παρέα -τα είχε γράψει στο Facebook αυτά. Η γυναίκα έφυγε...».

Οι αναρτήσεις της στο Facebook

Οι αναρτήσεις της στο Facebook, πάντως, είναι εύγλωττες των συναισθημάτων της: Η τελευταία της ανάρτηση στις 6 Νοεμβρίου έχει ως εξής: - Ψυχιατρείο εκεί; - Ναί!! - και δω ρε γ@μώτο!

Θαμμένη σε χωράφι του συζύγου της βρέθηκε η 37χρονη γυναίκα στην Κοζάνη

Στις 21 Οκτωβρίου είχε αναρτήσει την εξής σκέψη του Αϊνστάιν: «Είναι μια σκέψη που με βασανίζει διαρκώς: Τελικά εγώ είμαι ο τρελός ή όλοι οι άλλοι;» Κι όταν κάποιος σχολίασε «E είσαι ούφο!!!! Πραγματικάααααααααααααααααααααα», εκείνη είχε προειδοποιήσει: «Εσυ στευ τιουντ κι θα δεις»...

Και στις 12 Οκτωβρίου 2015:

Η κατάθεση του συζύγου

Ο σύζυγος της 37χρονης κατέθετε στην αστυνομία επί τέσσερις ώρες. Σύμφωνα με την Espresso, φέρεται να είπε ότι από το απόγευμα του Σαββάτου φαινόταν πως κάτι την απασχολούσε: «Ηταν καταβεβλημένη, επειδή είχαν μαλώσει τα παιδιά... Κατά τις 23:00 ξύπνησα, είδα ότι δεν είχε επιστρέψει, αλλά δεν ανησύχησα γιατί είχε περάσει μόνο μιάμιση ώρα. Το πρωί όταν διαπίστωσα ότι δεν ήταν στο σπίτι, άρχισα να ανησυχώ και κάλεσα την αστυνομία. Δεν πήρε μαζί της προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, κινητό, ούτε καν ρούχα!».

Η 37χρονη, που κατάγεται από τον Πειραιά, είναι μητέρα ενός γιου οκτών ετών και δύο κοριτσιών, έξι ετών. Από όταν γέννησε τις δίδυμες κόρες της αφιερώθηκε εξ ολοκλήρου στην οικογένειά της και σύμφωνα με τον σύζυγό της είναι ένα πρόσωπο που πάντοτε ήταν πολύ δυναμικό. «Έχουν ανέβει στην Κοζάνη οι συγγενείς της όλοι. Δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν. Ούτε με τη μητέρα ούτε με τον πατέρα της. Ανησυχώ για το τι μπορεί να έχει συμβεί. Δεν έχει ξανατύχει να φύγει χωρίς να πει πού πάει. Μακάρι να είναι καλά», δηλώνει ο σύζυγος της Ανθής.

Τι λένε οι κάτοικοι της περιοχής

Ωστόσο, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, η αγνοούμενη είχε καταφέρει να ενσωματωθεί πολύ γρήγορα στην τοπική κοινωνία μετά τη μετακόμισή της από τον Πειραιά όπου ζούσε. «Είναι δυναμικός και ευχάριστος άνθρωπος. Συμμετείχε στα κοινά και συγκλονίστηκα όταν μάθαμε ότι είχε εξαφανιστεί», λέει κάτοικος του Βελβεντού.

Η αστυνομία κρατά ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση... Η 37χρονη έχει ύψος 1,70 και φορά γυαλιά μυωπίας, τα οποία τα άφησε κι αυτά στο σπίτι της.

Read Next

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

Περισσότερα από

Stories

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.

14 Απρ 2024

Σιμόν ντε Μποβουάρ: Η γυναίκα που κατάργησε το μύθο του "αιώνιου θηλυκού"

Η ιέρεια του φεμινισμού άλλαξε ριζικά τον τρόπο που οι κοινωνίες αντιλαμβάνονται το "Δεύτερο Φύλο", πέθανε στις 14 Απριλίου του 1986 και θάφτηκε δίπλα στον Σαρτρ στον άντρα που έδωσε ανυστερόβουλα την ύπαρξή της.