
Ο Δήμος Γαλατσίου ανακοίνωσε επίσημα ότι κλείνει μέχρι νεωτέρας το Άλσος Βεΐκου, σε μια επιπλέον προσπάθεια να περιοριστεί η περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού.
Σε σχετική ανακοίνωση, υπενθυμίζεται το κλείσιμο δημοτικών και βρεφονηπιακών σταθμών καθώς επίσης η εξυπηρέτηση στο Δημαρχείο μόνο με ραντεβού ενώ διευκρινίζεται πως η είσοδος στο Άλσος Βεΐκου θα γίνεται μόνο με βεβαίωση για όσους μαθητές εξετάζονται σε αθλήματα για τις Πανελλαδικές 2021.
Η ανακοίνωση του Δήμου:
«Ο Δήμος Γαλατσίου, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι υπάρχουν μαθητές που πρόκειται να εξεταστούν σε αθλήματα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίοι χρειάζεται να χρησιμοποιούν το Άλσος Βεΐκου για την προπόνησή τους, ανακοινώνει τα εξής:
Όσοι μαθητές της Γ' Λυκείου πρόκειται να δώσουν αθλήματα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 για να εισαχθούν στις σχολές προτίμησής τους (ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές κ.α.) καλούνται να στείλουν βεβαίωση από το Λύκειο Γαλατσίου στο οποίο φοιτούν, στο email: polat@galatsi.gr του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Γαλατσίου, μαζί με τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο), ώστε να τους δοθεί βεβαίωση εισόδου στο Άλσος Βεϊκου.
Οι μαθητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό και είτε θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά οι βεβαιώσεις, είτε θα τις παραλαμβάνουν από το Δημαρχείο κλείνοντας ραντεβού. Η βεβαίωση εισόδου θα διαρκεί για όλο το διάστημα που θα παραμείνει κλειστό το Άλσος Βεΐκου»