ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κι αν θες να παίξεις σε διαφήμιση; Η επιλογή προσώπων και το agency για χαρούμενους ανθρώπους

Η Βενετία Κύρου, ιδιοκτήτρια της Happy People, model & actors agency, μας εισάγει στο μαγικό κόσμο της διαφήμισης.

Κι αν θες να παίξεις σε διαφήμιση;  Η επιλογή προσώπων και το agency για χαρούμενους ανθρώπους

Η διαφήμιση έχει μεγάλη δυναμική αφού χρησιμοποιεί πρόσωπα, εικόνες και σύμβολα για να προωθήσει την εταιρεία και τα προϊόντα της με έξυπνο τρόπο. Οι διαφημιστικές καμπάνιες αυξάνουν τις πωλήσεις μιας επιχείρησης και η Happy People με ένα roaster από commercial faces, actors και models που ανανεώνεται διαρκώς, είναι εδώ για να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε κάθε νέο της πελάτη.

Η επιλογή των προσώπων

Η επιλογή των ατόμων που πρωταγωνιστούν σε καμπάνιες γίνεται μέσα από μια πολυεπίπεδη διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν εξειδεκευμένοι συνεργάτες μας, όπως οι Μάξιμος Καρράς, Βαγγέλης Σαλεύρης, Ελένη Κοττάρη, Σωτηρία Χαλικιοπούλου, Γεωργία Κοντογιάννη, Λίλα Αγγελακοπούλου, με επικεφαλής τον κ. Καρρά, Casting Director της Happy People. Ένας παραγωγός ή ένας Casting Director καθώς και όλη η ομάδα αναζητούν ένα πρόσωπο το οποίο θέλουν να πέτυχει. Ψάχνουν για κάποιον ο οποίος θα κάνει πραγματικότητα το σενάριο, την ιδέα, το ρόλο. H Happy People έχοντας μια μακρόχρονη εμπειρία και γνώση, είναι σε θέση να το πετύχει αυτό. Άλλωστε το motto της συνοψίζεται στη φράση “all ages, all faces”, που δεν είναι άλλο από το δίχως μεζούρα, ανεξαρτήτως φύλου & ηλικίας, απομακρυνόμενοι από το ευρωπαϊκό αυστήρο στυλ της απολυτότητας και συμμετρίας.

All people, happy

Είναι γεγονός πως στην εποχή που διανύουμε, το body positivity έχει επηρεάσει και τα social media, αποδοµώντας τα κανονιστικά πρότυπα ομορφιάς, προτρέποντας όλους μας να έχουμε µια θετική, απενοχοποιηµένη εικόνα για το σώμα μας και εν τέλει για τον εαυτό μας. Μια τέτοια οπτική διευρύνει και πάλι την αποδοχή όλων των σωματότυπων και των ανθρώπων ανεξαιρέτου φυλής, μεγέθους, φύλου, εμφάνισης και φυσικής ικανότητας. Είμαστε φυσιολογικοί και όμορφοι, όπως ακριβώς είμαστε.

Σε µια κοινωνία που πιέζει συνεχώς τις γυναίκες αλλά και τους άντρες -straight ή gay, να αλλάξουν για να ταιριάζουν στα καθιερωµένα πρότυπα οµορφιάς, το να νιώθουµε αυτοπεποίθηση για το σώµα µας, ακόµη κι αν αυτό δεν υπακούει στις νόρµες της βιοµηχανίας της οµορφιάς, η Happy People είναι ανοιχτή σε αυτό που ξεχωρίζει και θέλει να το αναδείξει.

Πώς γίνεται το casting

Στα casting που πραγματοποιούμε στα γραφεία μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προτείνουμε στους άντρες να έρχονται με ρούχα που να αναδεικνύουν το σώμα και συγχρόνως με όσο το δυνατόν πιo ουδέτερο look. Φυσικά κάνουμε casting στα οποία πολλές φορές ζητάμε συγκεκριμένο στυλ και τότε οι προσωπικές στιλιστικές επιλογές είναι ακόμη πιο καλοδεχούμενες. Αντιστοίχως, στις γυναίκες προτείνουμε ουδέτερο μακιγιάζ κι όχι μέικ-απ που εστιάζει για παράδειγμα σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου, υπερτονίζοντάς τα (όπως χείλια, ζυγωματικά ή μάτια) γιατί σε αυτήν την περίπτωση "στιγματίζονται" με το συγκεκριμένο λουκ και είναι πολύ δύσκολο ο οποιοσδήποτε πελάτης να τις λάβει υπ' όψιν του για συγκεκριμένες δουλειές.

Εκείνο που θέλουμε να επιτύχουμε είναι ο κάθε νέος character/ actor/ model να νιώθει ελεύθερος να εκφραστεί και να επικοινωνήσει αυτό που αισθάνεται. Η Happy People επιδιώκει να συνδυάσει την εσωτερική ομορφιά με την εξωτερική και να την αναδείξει. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μας και για ένα commercial face να κερδίσει το ρόλο σε μια καμπάνια.

Τι είναι τα modeling workshops;

Η Happy People, έχοντας στο δυναμικό της δυο μεγάλα υποτμήματα, το Model Agency & το Actors Agency οραματίζεται τη δημιουργία της νέας γενιάς μοντέλων και commercial faces. Προσφέρει μια σειρά από MODELING WORKSHOPS ώστε να βοηθήσει τα νέα μοντέλα και commercial faces όλων των επιπέδων να προχωρήσουν στη βιομηχανία της μόδας και της διαφήμισης.

Τα MODELING WORKSHOPS συνιστούν το κατάλληλο πρόγραμμα ώστε τα νέα παιδιά να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και να κατανοήσουν τον ανταγωνιστικό κλάδο του modeling & commercial. Τα μαθήματα εστιάζονται στα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται κάθε νέο πρόσωπο, ώστε να γίνει επιτυχημένο. Οι συμμετέχοντες αποκτούν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων από έμπειρους επαγγελματίες στη βιομηχανία μόδας, όπως σωστή εθιμοτυπία model/ character, προετοιμασία για posing- casting- runway, act &react on set κ.λπ.

Read Next

25 Απρ 2024

Την ημέρα που η Σαρλίζ Θερόν τσακώθηκε με έναν υπάλληλο σε τράπεζα άνοιξε ο δρόμος για την καριέρα της

Πώς ένας τσακωμός στο γκισέ μίας τράπεζας οδήγησε τη διάσημη ηθοποιό στην κορυφή του Χόλιγουντ;

25 Απρ 2024

Αλμπέρ Ουντερζό: Ο ευφυής συνδημιουργός του Αστερίξ που ήξερε να μας κάνει να γελάμε

Ο διάσημος δημιουργός κόμικς, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στα εκατοντάδες εκατομμύρια των αντιγράφων των περιπέτειων των αμετάβλητων Γαλατών που πωλούνται στον κόσμο από το 1961, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1927 και πέθανε στις 24 Μαρτίου 2020, σε ηλικία 92 ετών.

Περισσότερα από

Stories

24 Απρ 2024

Βέρα Γουάνγκ: Ο μυστικός συνδυασμός ομορφιάς που ακολουθεί για την αιώνια νεότητα στα 74

Οι εικόνες της διάσημης σχεδιάστριας δεν σταματούν να διχάζουν το κοινό λόγω της ηλικίας που δηλώνει.

24 Απρ 2024

Ζαν-Πολ Γκοτιέ: Το enfant terrible της μόδας κλείνει τα 72

Στα 13 του χρόνια, δημιούρησε μια ολόκληρη κολεξιόν ρούχων για την μαμά και την γιαγιά του. Σήμερα 60 χρόνια μετά, συνεχίζει να εκπλήσσει.

24 Απρ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σε ηλικία 13 ετών -Η ασπρόμαυρη φωτογραφία

"Αυτό το challenge είναι και μια υπενθύμιση για όλους εμάς που ασκούμε κριτική στον εαυτό μας".

24 Απρ 2024

50 χρόνια πριν: Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό TIME

"Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια, ο Ελληνισμός αποχαιρετούσε τον ηγέτη που άλλαξε την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας".

24 Απρ 2024

Ο εθισμός στα ναρκωτικά ήταν ο λόγος που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απομακρύνθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Το "ξεχασμένο" νεανικό ειδύλλιο που κράτησε για περισσότερα από πέντε χρόνια.

24 Απρ 2024

Όταν ο Κάρολος έλιωνε για την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Κι όμως! Υπήρξε έντονο φλερτ ανάμεσα σε εκείνον και την διάσημη σταρ, η οποία σήμερα, κλείνει τα 82.

24 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Απόσπασμα, από τον πρώτο τόμο του αυτοβιογραφικού έργου της Πηνελόπης Δέλτα, που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 24 Απριλίου 1874.

23 Απρ 2024

Ο θυελλώδης έρωτας της Τζέσικα Λανγκ με τον Τομ Σέπαρντ

"Αγαπώ αυτή την γυναίκα με έναν τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω" έγραφε εκείνος σε έναν φίλο του.

23 Απρ 2024

Ποιος σκότωσε τον Αλέξανδρο Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Πίσω στο 1973 ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα. Τα πορίσματα δείχνουν δολοφονία και οι θεωρίες συνομωσίας κάνουν το γύρο του κόσμου.

22 Απρ 2024

Μάνος Χατζιδάκις : "Μπορεί κανείς να φανταστεί ποτές, πως μια βραδιά κεφιού του, είναι δυνατόν να την καλύψει μια Σονάτα του Mπετόβεν;"

Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις άλλαξε την πορεία της ελληνικής μουσικής μιλώντας για το ρεμπέτικο.