ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ήρθε το κινητό που ξαναγράφει τους κανόνες της φωτογραφίας

Η Huawei λανσάρει τα HUAWEI P30 και HUAWEI P30 Pro στο Παρίσι Έρχονται με επαναστατικούς αισθητήρες, φακούς και μοναδικό design.

Ήρθε το κινητό που ξαναγράφει τους κανόνες της φωτογραφίας

Παρίσι — 26 Μαρτίου 2019 —

Σήμερα, κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής εκδήλωσης στο Συνεδριακό Κέντρο του Παρισιού (Paris Convention Center), η Huawei παρουσίασε για πρώτη φορά τα νέα της κορυφαία smartphones, τα HUAWEI P30 και HUAWEI P30 Pro. Οι συσκευές της σειράς HUAWEI P30 φέρουν ατόφιο το DNA και το στυλ των προηγούμενων σειρών HUAWEI P (Platinum) και είναι αυτές που διαθέτουν την πλέον εξελιγμένη κάμερα. Η κάμερα τους συναγωνίζεται άνετα επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, με τον καινοτόμο HUAWEI SuperSpectrum αισθητήρα, τον εξαιρετικό φακό με το οπτικό SuperZoom, με μια νέα κάμερα Time of Flight (TOF) και φυσικά, ακόμα καλύτερη τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας οπτικά αλλά και με AI. Με την επαναστατική τεχνολογία του HUAWEI P30 και του HUAWEI P30 Pro, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν απίστευτες φωτογραφίες και βίντεο υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ο Richard Yu, CEO του Huawei Consumer BG, δήλωσε, «Η σειρά HUAWEI P30 φέρνει την επανάσταση μετά από δεκαετίες προσπαθειών και ανάπτυξης της τεχνολογίας της κάμερας. Θα ξαναγράψει τους κανόνες στη φωτογραφία και θα αλλάξει εντελώς την αντίληψη που έχει ο κόσμος για τη φωτογράφηση μέσω κινητών τηλεφώνων. Καινοτομίες όπως ο αισθητήρας HUAWEI SuperSpectrum και ο φακός HUAWEI SuperZoom μας επιτρέπουν να κάνουμε ένα άλμα μπροστά στη φωτογραφία και στο βίντεο. Η σειρά HUAWEI P30 δίνει το στίγμα της επόμενης γενιάς smartphones, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να απαθανατίσουν την πραγματική ομορφιά που βρίσκεται στον κόσμο γύρω τους, μέσα από μια συσκευή που χωράει στην παλάμη του χεριού τους».

Ήρθε το κινητό που ξαναγράφει τους κανόνες της φωτογραφίας
Ο Richard Yu, CEO του Huawei Consumer BG, δήλωσε, «Η σειρά HUAWEI P30 φέρνει την επανάσταση μετά από δεκαετίες προσπαθειών και ανάπτυξης της τεχνολογίας της κάμερας.

Οι κανόνες της φωτογραφίας ξαναγράφονται σε επαγγελματικό επίπεδο με καταπληκτικές εικόνες

Η σειρά HUAWEI P30, θα αλλάξει τις προσδοκίες των ανθρώπων για τη φωτογραφία μέσω smartphones. Έχοντας πετύχει το ρεκόρ στο DxOMark με 112 πόντους συνολικά, το HUAWEI P30 Pro διαθέτει ένα σύστημα τετραπλής κάμερας Leica, το οποίο περιλαμβάνει την κύρια κάμερα 40 MP με τον αισθητήρα HUAWEI SuperSpectrum, μια υπερευρυγώνια κάμερα 20ΜP, μια κάμερα 8MP με τηλεφακό, μια HUAWEI Time-of-Flight (ToF) κάμερα ενώ αυτά συνδυάζονται με μια μπροστινή κάμερα 32 MP που ανεβάζει τις selfies σε νέα επίπεδα.

Ο αισθητήρας HUAWEI SuperSpectrum μεγέθους 1/1.7 ιντσών της Huawei επιτυγχάνει πρόσληψη φωτός με έναν εντελώς νέο τρόπο. Ο RYYB HUAWEI SuperSpectrum αισθητήρας ξεφεύγει από το παραδοσιακό φίλτρο RGBG Bayer αντικαθιστώντας τα πράσινα pixels με κίτρινα, επιτυγχάνοντας υψηλή απόδοση ISO 409.600 για το HUAWEI P30 Pro και ISO 204.800 για το HUAWEI P30. Αυτή η θεμελιώδης αλλαγή στην τεχνολογία του αισθητήρα, με τις τεχνολογίες HUAWEI AIS, OIS και το ανοικτό διάφραγμα f/1.6 του HUAWEI P30 Pro, προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες φωτογράφησης και βιντεοσκόπησης σε ένα ευρύ φάσμα περιστάσεων και ποικίλων συνθηκών χαμηλού φωτισμού παράγοντας εικόνες με εξαιρετική λεπτομέρεια, καθαρότητα και υπέροχα χρώματα.

Ο νέος φακός HUAWEI SuperZoom ξεκλειδώνει ένα νέο επίπεδο φωτογραφιών με ζουμ κρατώντας παράλληλα το smartphone λεπτό και κομψό. Ο περισκοπικός φακός HUAWEI SuperZoom υποστηρίζει μεγέθυνση υψηλής πιστότητας έως 5 φορές οπτικά, 10 φορές υβριδικά και 50 φορές ψηφιακά. Ένα στοιχείο πρίσματος στον τηλεφακό, κατευθύνει το φως σε γωνία 90 μοίρες για να μεγιστοποιηθεί το εστιακό μήκος, ενώ ελαχιστοποιείται το ύψος της κάμερας χωρίς να αλλάζει τον σχεδιασμό της συσκευής.

Η σειρά HUAWEI P30, θα αλλάξει τις προσδοκίες των ανθρώπων για τη φωτογραφία μέσω smartphones.

Η κάμερα HUAWEI ToF απελευθερώνει τη φαντασία. Αποτελεί αποκλειστικότητα για το HUAWEI P30 Pro η HUAWEI κάμερα Time Of Flight (ToF), η οποία καταγράφει πληροφορίες βάθους πεδίου για την ακριβή εστίαση της φωτογραφίας. H ακριβής μέτρηση της απόστασης επιτρέπει την προσομοίωση πολλαπλών επιπέδων θολώματος του φόντου (bokeh). Η λειτουργία Super Portrait αποτυπώνει ακόμα και τις μικρότερες λεπτομέρειες (όπως τρίχες των μαλλιών). Συνδυάζει πληροφορίες βάθους και κατάλληλους αλγόριθμους για την παραγωγή εξαιρετικών φωτογραφιών με θολό φόντο, αναδεικνύοντας το θέμα και φέρνοντάς το στο προσκήνιο, ανεξάρτητα από το σενάριο της φωτογράφησης.

H τεχνητή νοημοσύνη Huawei AI συνδέει τα πάντα σωστά και δίνει στον χρήστη μια τέλεια λήψη. Η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) με το HDR+ επιτρέπει στις εμπρός και πίσω κάμερες να συνδυάσουν πολλαπλές φωτογραφίες τραβηγμένες με μεγάλη ταχύτητα, μηδενίζοντας την υπερέκθεση και τον κακό φωτισμό από τις εικόνες.

Η βιντεοσκόπηση μέσω Smartphone σε νέα βάση

Η σειρά HUAWEI P30 διαθέτει κάμερα με κινηματογραφικές δυνατότητες. Η σειρά HUAWEI P30 φέρνει μια νέα εποχή στον τομέα της επαγγελματικού επιπέδου βιντεοσκόπησης. Ο αισθητήρας HUAWEI SuperSpectrum επιτρέπει την εκπληκτική λήψη βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ώστε οι λήψεις τη νύχτα να αποτυπώνονται φωτεινά και με λεπτομέρεια. Tα συστήματα HUAWEI AIS και OIS υποστηρίζουν τη σταθεροποίηση για όλες τις ρυθμίσεις βίντεο παρέχοντας τέλεια και σταθερή λήψη. Επιπλέον, ο φακός HUAWEI SuperZoom δίνει τη δυνατότητα για υπέροχα κοντινά πλάνα ενώ το AI Video Editor επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν μουσική και ειδικά εφέ στα βίντεό τους μετατρέποντας τις συσκευές της σειράς HUAWEI P30 σε φορητά στούντιο παραγωγής.

H τεχνητή νοημοσύνη Huawei AI συνδέει τα πάντα σωστά και δίνει στον χρήστη μια τέλεια λήψη.

Δύο όψεις είναι πάντα καλύτερες από μία. Η λειτουργία HUAWEI Dual-View Video[1] μπορεί να αποτυπώνει δύο όψεις της ίδιας σκηνής χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα πολλαπλές κάμερες. Η σειρά HUAWEI P30 μπορεί να καταγράφει την πλήρη εικόνα μιας σκηνής ενώ μπορεί να κάνει κοντινό πλάνο σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα, δίνοντας έτσι στη βιντεοσκόπηση ένα νέο εύρος δυνατοτήτων.

Η Κληρονομιά του Εντυπωσιακού Σχεδιασμού

Αντλώντας έμπνευση από τη φύση και την τεχνολογία δημιουργήθηκε το εκπληκτικό design και τα υπέροχα χρώματα. Ο σχεδιασμός της σειράς HUAWEI P30, δημιουργήθηκε με ένα νάνο-οπτικό έγχρωμο φινίρισμα εννέα στρώσεων που εμπνέεται από τη μοναδική χρωματική παλέτα και την εμφάνιση των αλατιού. Το HUAWEI P30 Pro των 6.47 ιντσών και το HUAWEI P30 των 6.1 ιντσών, έρχονται στα χρώματα Breathing Crystal, Aurora και Black. Η FHD+ (2340x1080) Dewdrop οθόνη διαθέτει μικροσκοπικό notch, παρέχοντας τη μέγιστη επιφάνεια θέασης. Ο εμπρόσθιος σχεδιασμός της οθόνης, σχεδόν χωρίς πλαίσιο, ενσωματώνει τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για γρήγορη και ασφαλή ταυτοποίηση. Το HUAWEI P30 Pro διαθέτει επίσης την τεχνολογία HUAWEI Acoustic Display που καταφέρνει να αποδίδει ήχο υψηλής ποιότητας μέσω από την οθόνη – ηχείο.

Υπέρτατη καινοτομία

Η καινοτομία είναι ο πυρήνας στο DNA της Huawei. Τα HUAWEI P30 και HUAWEI P30 Pro είναι εφοδιασμένα με κορυφαία χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν στους τομείς της ισχύος, των επιδόσεων και της λειτουργικότητας:

Η σειρά HUAWEI P30 έχει στην καρδιά της τον επεξεργαστή των 7nm, τον Kirin 980, που δίνει κορυφαίες επιδόσεις, εξαιρετική απόδοση και ακόμα ταχύτερη αναγνώριση εικόνων χάρη στην επεξεργαστική ισχύ της διπλής Μονάδας Νευρωνικής Επεξεργασίας (Dual-NPU AI).

Οι συσκευές της σειράς HUAWEI P30 ενσωματώνουν ένα επεκτάσιμο σύστημα αρχείων (Extendable Read-Only File System - EROFS) που βελτιώνει την απόκριση. Το τελευταίο EMUI 9.1 υποστηρίζει επίσης το HUAWEI Share OneHop για απρόσκοπτη μεταφορά αρχείων μεταξύ συσκευών Huawei, είτε smartphones είτε laptops.

Η σειρά HUAWEI P30 έχει στην καρδιά της τον επεξεργαστή των 7nm, τον Kirin 980, που δίνει κορυφαίες επιδόσεις, εξαιρετική απόδοση και ακόμα ταχύτερη αναγνώριση εικόνων χάρη στην επεξεργαστική ισχύ της διπλής Μονάδας Νευρωνικής Επεξεργασίας (Dual-NPU AI).

Το HUAWEI P30 Pro διαθέτει μια μπαταρία 4200mAh (τυπική τιμή) και το σύστημα 40W HUAWEI SuperCharge που φορτίζει τη συσκευή από το 0% στο 70% μέσα σε 30 λεπτά, κάτι που της δίνει αυτονομία πάνω από μία ημέρα με εντατική χρήση.

Για την ψύξη του HUAWEI P30 Pro φροντίζει η τεχνολογία HUAWEI SuperCool που βελτιώνει τη διαχείριση της θερμότητας και κρατάει το smartphone σε χαμηλή θερμοκρασία κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Η σειρά HUAWEI P30, είναι εξοπλισμένη με μια σειρά προηγμένων δυνατοτήτων ασύρματων επικοινωνιών που υποστηρίζουν τη διασύνδεση Dual SIM και Dual VoLTE [2].

Τιμές
ΜοντέλοΈκδοσηΤελική τιμή*

HUAWEI P30 Pro6GB RAM + 128GB ROM949 EUR

8GB RAM + 256GB ROM1049 EUR

HUAWEI P306GB RAM + 128GB ROM749 EUR


*Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής καθώς η τελική τιμή διαμορφώνεται από το εκάστοτε σημείο πώλησης.

Σήμερα, κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής εκδήλωσης στο Συνεδριακό Κέντρο του Παρισιού (Paris Convention Center), η Huawei παρουσίασε για πρώτη φορά τα νέα της κορυφαία smartphones, τα HUAWEI P30 και HUAWEI P30 Pro.

Pre Order
Είναι πλέον επίσημο! Τώρα μπορείτε να προ-παραγγείλετε ένα από τα δύο νέα κορυφαίαsmartphones της Huawei γιατί με την προ-παραγγελία του νέου HUAWEI P30 ή HUAWEI P30 Pro από όλα τα συνεργαζόμενα εξουσιοδοτημένα καταστήματα, θα πάρετε δώρο το μοναδικό HUAWEI Watch GT Active!

Η προσφορά ξεκινάει από σήμερα 26 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου αφού αποκτώντας πρώτοι τα αγαπημένα σας P30 ή P30 Pro μαζί παίρνετε δώρο το smartwatch HUAWEI Watch GT Active που θα είναι δίπλα σας σε κάθε εξερεύνηση, στην πόλη ή στην ύπαιθρο! To smartwatch με 46mm κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, AMOLED οθόνη, προχωρημένες λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας σας και της άσκησής σας, είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να πάρετε μαζί με το νέο high-end smartphone σας, από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei. Και για την super οθόνη του νέου σας smartphone P30 ή P30 Pro, μην ανησυχείτε γιατί εάν κάνετε εγγραφή στο Huawei HiCare έως τις 15 Απριλίου, παίρνετε δώρο και 3 μήνες εγγύηση.

Read Next

02 Οκτ 2022

Η τρανς Ανίρα Καμπίρ ζητά ευθανασία επειδή δεν μπορεί να βρει δουλειά

Η 35χρονη τρανς γυναίκα Ινδικής καταγωγής με τρία μεταπτυχιακά δεν μπορούσε να βρει δουλειά λόγω του φύλου της.

Περισσότερα από

Stories

02 Οκτ 2022

Λίνα Μεδίνα: Η νεότερη μητέρα στην ιστορία της ιατρικής ήταν μόλις 5 ετών

Η Λίνα Μεδίνα είναι η νεαρότερη μητέρα που έχει καταγραφεί στα παγκόσμια ιατρικά χρονικά, καθώς σε ηλικία μόλις 5 χρονών γέννησε ένα υγιέστατο μωρό.

02 Οκτ 2022

The Red Dress: Το φόρεμα που εξερευνά πολιτισμούς και παραδόσεις μέσω των κεντημάτων του

Το project Βρετανίδας καλλιτέχνιδας που έδωσε φωνή σε 343 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο με σκοπό να μοιραστούν την προσωπική τους ιστορία.

01 Οκτ 2022

Ιμάν: Το κορίτσι "φαινόμενο" από την Σομαλία που κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα στα catwalks

"Πριν ταξιδέψω στην Αμερική δεν είχε ακούσει ποτέ για το modeling, ούτε ήξερα τι είναι τα περιοδικά μόδας" εξομολογείται χαρακτηριστικά το iconic supermodel, περιγράφοντας την άδοξη αρχή μιας μεγαλειώδους πορείας.

30 Σεπ 2022

Ζάχος Χατζηφωτίου: "Όταν παντρεύτηκα την Καρέζη, η Αλίκη έλεγε "θα της τον φάω"

"Εγώ στην πραγματικότητα δεν ήθελα σχέσεις με Ελληνίδες ηθοποιούς".

30 Σεπ 2022

Katie Couric: Διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού και το αποκάλυψε με μια τρομακτική διαπίστωση

Η γνωστή δημοσιογράφος προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για το πως έμαθα τα νέα για την υγεία της.

30 Σεπ 2022

Μόνικα Μπελούτσι: "Το σώμα γερνάει και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.Αλλά καθώς το σώμα φθίνει, η ψυχή μεγαλώνει"

Η Μόνικα Μπελούτσι κλείνει τα 58 και φυσικά παραμένει μια από τις πιο σαγηνευτικές γυναίκες στον κόσμο.

30 Σεπ 2022
30 Σεπ 2022

Τίνα Τέρνερ: "Εγκατέλειψε" τα παιδιά της για να ζήσει τον έρωτα με τον νεότερο σύντροφό της

Όταν η ντίβα της ροκ κατηγορήθηκε ότι "εγκατέλειψε" τα τέσσερα παιδιά της.

28 Σεπ 2022

Flashback: Η Ρένα Βλαχοπούλου με τον σύζυγό της σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης

Μια ιστορία αγάπης που κράτησε μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος.