ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Μαρίνα Φλοίσβου πλημμύρισε χαρούμενες ουρές: Η μεγάλη επιτυχία του 2ου SGS Family & Pets Festival

Μικροί, μεγάλοι και κατοικίδια ζώα συμμετείχαν το Σάββατο 12 Οκτωβρίου σε μια γεμάτη ενθουσιασμό γιορτή της φιλοζωίας.

Η Μαρίνα Φλοίσβου πλημμύρισε χαρούμενες ουρές: Η μεγάλη επιτυχία του 2ου SGS Family & Pets Festival

Το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, η Μαρίνα Φλοίσβου πλημμύρισε από χαρούμενες κουνιστές ουρές, παιδικά χαμόγελα αλλά και πλήθος κόσμου που διασκέδασε.

Η μεγάλη γιορτή για τους τετράποδους φίλους μας, που διοργανώθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά, από τη Save a Greek Stray σε συνεργασία με την Panik Records και την Ελένη Φουρέιρα έχει γίνει πλέον θεσμός.

Οικογένειες, ζευγάρια, άνθρωποι όλων των ηλικιών, βρέθηκαν εκεί μαζί με τους τετράποδους φίλους τους, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την αγάπη τους για τα ζώα αλλά και να περάσουν το μήνυμα ότι είναι ωραία να προσφέρεις και να δίνεις φωνή σ‘ αυτούς που δεν έχουν.

Από τις 18:00 έως τις 20:00, ο κόσμος ενημερώθηκε για τη δράση της Save a Greek Stray και άκουγε live Μusic 89,2 και τον Σπύρο Μαργαρίτη που εξέπεμπε ζωντανά από το stage στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Τα παιδιά απασχολήθηκαν με δραστηριότητες, μεταμορφώθηκαν με face painting και έφτιαξαν το δικό τους κεραμικό σκεύος χρησιμοποιώντας πηλό.

Ταυτόχρονα, οι τετράποδοι φίλοι μας έκαναν αγώνες δεξιότητας και ταχύτητας μαζί με τους ιδιοκτήτες τους. Το γέλιο που προσέφεραν θα μείνει για πάντα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η Μαρίνα Φλοίσβου πλημμύρισε χαρούμενες ουρές: Η μεγάλη επιτυχία του 2ου SGS Family & Pets Festival
Οι τετράποδοι φίλοι μας έκαναν αγώνες δεξιότητας και ταχύτητας μαζί με τους ιδιοκτήτες τους. Το γέλιο που προσέφεραν θα μείνει για πάντα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Μετά τις 20:00, στο stage του Festival ανέβηκε η Μαίρη Συνατσάκη και, μαζί με τον Σπύρο Μαργαρίτη, ενημέρωσαν το κοινό για τη δράση της Save a Greek Stray και, κυρίως, για το πρόγραμμα Ιαματικής Ζωοφιλίας. Η Μαίρη δεν έχασε την ευκαιρία για να τραβήξει ένα Instagram story με το κοινό ώστε να περάσει το πιο σημαντικό μήνυμα: «όταν θέλουμε και μπορούμε υπεύθυνα να έχουμε ένα κατοικίδιο, τι κάνουμε; Υιοθετούμε!».

Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκαν οι Alcatrash, που έδωσαν τον παλμό και διασκέδασαν τον κόσμο με το πρόσφατο single τους «Σα Να Σ΄Αγαπάω», καθώς και με διασκευές γνωστών επιτυχιών.

Όπως και στο 1st SGS Family & Pets Festival, έτσι και στο 2nd SGS Family & Pets Festival, δεν έλειπε η λαμπερή Ελένη Φουρέιρα, που, με το «εκρηκτικό» της show, προσέφερε εκστατικές στιγμές.

Μέγας Χορηγός του Festival ήταν τα Coffee Lab, που επικοινωνούσαν με τον απλό καταναλωτή, παρουσιάζοντάς του τις ξεχωριστές ποικιλίες τους, δίνοντάς του να καταλάβει τη Συγκομιδή, την επεξεργασία αλλά και πώς να τα ξεχωρίζει μέσα στο φλυτζάνι που απολαμβάνει καθημερινά. Δοκιμάσαμε όλοι μαζί ιδιαίτερους καφέδες, αλλά και τους καθημερινούς, αυτούς που μπορούν να απολαύσουν στο σπίτι τους με τις κάψουλες.

Όπως και στο 1st SGS Family & Pets Festival, έτσι και στο 2nd SGS Family & Pets Festival, δεν έλειπε η λαμπερή Ελένη Φουρέιρα, που, με το «εκρηκτικό» της show, προσέφερε εκστατικές στιγμές.

Επίσημοι χορηγοί της βραδιάς ήταν:

Black and Decker, μας παρουσίασε σκούπες και σκουπάκι της σειράς Pet που μαζεύουν ως δια μαγείας όλες τις τρίχες και τις τροφές των τετράποδων φίλων μας. Εκεί ήταν και η τετράποδη φίλη μας η Κοραλία, που υποδέχονταν τους ενδιαφερόμενους.

-Στο VIP LOUNGE, οι καλεσμένοι απόλαυσαν ποτά από την Tito’s Handmade Vodka, που παράγεται από καλαμπόκι.

BSB ήταν εκεί για να φωτογραφηθεί το κοινό με τον τετράποδο φίλο του και ένας τυχερός κέρδισε μια δωροεπιταγή.

BP Greece Retail, με ζωγράφο και καβαλέτο για να φιλοτεχνήσει το πορτρέτο μας με τον τετράποδο φίλο μας, άλλα και να μας αποδείξει ότι στα πρατήριά της είναι πάντα καλοδεχούμενοι και οι τετράποδοι φίλοι μας.

Επιπλέον, επίσημοι χορηγοί ήταν και ο Koklonis και η Digiprint.

Υποστηρικτές της βραδιάς ήταν:

ΙΚΕΑ, με το χαρακτηριστικό ΙΚΕΑ περίπτερο, μας παρουσίασε τα Pet προϊόντα της.

Χελλαφάρμ - Bayer Animal Health μας μοίρασε ημερολόγια και μας ενημέρωσε για τα προϊόντα της με τα οποία μπορούμε να προστατέψουμε τα κατοικίδιά μας ενάντια στα παράσιτα και τη λεϊσμανίωση.

Fresh Line, με το περίπτερο της που μοσχομύριζε μας παρουσίασε τα προϊόντα της.

Voldog, παρουσίασε τα έτοιμα ολοκληρωμένα γεύματα που προσφέρει κατάλληλα για ενήλικα σκυλιά, μεγαλόσωμα σκυλιά.

Pedigree, που μοίραζε stick για τους τετράποδους φίλους μας.

Μαζί μας ήταν και το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΤΙΝΑ Travel Group.

Guest stars ήταν οι φιλανθρωπικές οργανώσεις: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛ. ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ "Η ΦΛΟΓΑ" , BE MY HERO, Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.) , M.D.A HELLAS -Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, και
οι φιλοζωικές οργανώσεις: ANIMA, SPAZ, Γαιδουροχώρα, SCARS και ο Παννελήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Skai TV, Open TV, RISE TV, MUSIC 89.2, Skai 100.3

Στο stage του Festival ανέβηκε η Μαίρη Συνατσάκη και, μαζί με τον Σπύρο Μαργαρίτη, ενημέρωσαν το κοινό για τη δράση της Save a Greek Stray και, κυρίως, για το πρόγραμμα Ιαματικής Ζωοφιλίας.

Λίγα λόγια για την Save Greek Stray

Η Save a Greek Stray είναι μια φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση με σκοπό την προστασία των ζώων. Έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στα αδέσποτα ζώα, ένωσε τις δυνάμεις της με μια ομάδα ανθρώπων που έχουν τους ίδιους στόχους και το ίδιο όραμα για το μέλλον στη χώρα μας: τα ζώα συντροφιάς δεν θα αγωνίζονται να επιβιώσουν στους δρόμους, αλλά θα ζουν ευτυχισμένα στα σπίτια τους με τις οικογένειες τους, προσφέροντας και λαμβάνοντας αγάπη. Για την υλοποίηση του ανωτέρω σκοπού, η SGS ίδρυσε και λειτουργεί ένα πρότυπο καταφύγιο αδέσποτων ζώων, όπου αδέσποτα ζώα περιθάλπονται και περιμένουν τη νέα οικογένεια που θα τα υιοθετήσει.

Προγράμματα της Save a Greek Stray

Εκπαιδευτικό διαδραστικό πρόγραμμα «Ακολουθώντας έναν τετράποδο φίλο»: Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων, με σκοπό να εμπνεύσει τη νεότερη γενιά να σέβεται και να υποστηρίζει τα δικαιώματα των ζώων.

Saved by a Greek Stray: Τετράμηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα στις κρατούμενες των Αγροτικών Φυλακών Ελαιώνα, Θηβών. Στο πλαίσιο του προγράμματος βελτιώνεται η ψυχολογία των κρατουμένων και αναπτύσσουν δεξιότητες εκπαιδευτή σκύλων, θέτοντας τις βάσεις για να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας. Παράλληλα, βοηθά τα σκυλιά να συνηθίζουν σε οικιακό περιβάλλον και καταρρίπτονται τα στερεότυπα γύρω από τις γυναίκες υπό κράτηση και τα αδέσποτα ζώα. Θέλοντας να κάνουμε τον κάθε πολίτη κοινωνό της τεράστιας αυτής προσπάθειας, αλλά και των αποτελεσμάτων της, συνεργαστήκαμε με το Rise TV και αποτυπώσαμε το όλο εγχείρημα σε ένα ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί το Νοέμβριο και θα παρουσιάζει την εξελικτική πορεία ανθρώπων και ζωών, τόσο σε μαθησιακό όσο και ψυχολογικό επίπεδο .

Πρόγραμμα Ιαματικής Ζωοφιλίας: Το πρόγραμμα υλοποιείται με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και επικεντρώνεται στη συνεργασία σκυλιών θεραπείας με παιδιά και ενήλικες. Στόχος του προγράμματος είναι να βελτιώσει την κατάσταση των ασθενών ψυχικά και σωματικά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το φεστιβάλ:

Info
Για να μάθεις περισσότερα για τη Save a Greek Stray μπορείς να επισκεφτείς το website της και τα social media της: saveagreekstray.org, facebook, instagram.

Ακολουθήστε το WomanToc στo Instagram

Read Next

18 Απρ 2024

Λίζερλ Αϊνστάιν: Το "κρυφό" παιδί του Άλμπερτ Αϊνστάιν που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά τη γέννηση

Σχεδόν 25 χρόνια μετά τον θάνατο του Γερμανού νομπελίστα (που πέθανε 18 Απριλίου 1955) αποκαλύφθηκε η ύπαρξη τρίτου παιδιού στην ζωή του.

17 Απρ 2024

57 χρόνια πριν: Οι Rolling Stones στην Αθήνα τον Απρίλη του 1967

Τέσσερις ημέρες πριν από το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών, οι Rolling Stones άνοιγαν τον χορό των ροκ συναυλιών στην Ελλάδα. Η συναυλία τους στο γήπεδο του ΠΑΟ άρχισε κανονικά, αλλά δεν τελείωσε ποτέ.

Περισσότερα από

Stories

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.