ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γάλα από ATM και στην Αθήνα - Πού βρίσκονται οι αυτόματοι πωλητές

Μετά την Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, ο ΘΕΣγάλα θα προμηθεύει καθημερινά την αγορά της Αθήνας, με το φρέσκο, λίγων ωρών, συνεταιριστικό γάλα, στους αυτόματους πωλητές

Γάλα από ATM και στην Αθήνα - Πού βρίσκονται οι αυτόματοι πωλητές

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα ανακοίνωσε την επέκτασή του στην Αθήνα, με την έναρξη λειτουργίας των 10 πρώτων αυτόματων πωλητών, όπου θα διαθέτει τα προϊόντα του απ’ ευθείας στους καταναλωτές από τους παραγωγούς του, από την Παρασκευή 4 Μαρτίου.

Γάλα από ATM και στην Αθήνα - Πού βρίσκονται οι αυτόματοι πωλητές
Η τιμή του φρέσκου γάλακτος στην Αθήνα θα είναι από 1€ το λίτρο (με τη χρήση της προπληρωμένης κάρτας του ΘΕΣγάλα) έως 1,10€ (με τη χρήση μετρητών)///Φωτογραφίες: SOOC

Οι αυτόματοι πωλητές λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο και προσφέρουν στους καταναλωτές: γάλα πλήρες (ενός και μισού λίτρου), γάλα ελαφρύ (ενός και μισού λίτρου), ημίσκληρο τυρί (συσκευασμένο), λευκό αγελαδινό τυρί (συσκευασμένο) και το σοκολατούχο γάλα θεςCHOCO.///Φωτογραφίες: SOOC

Μετά την Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, ο ΘΕΣγάλα θα προμηθεύει καθημερινά την αγορά της Αθήνας, με το φρέσκο, λίγων ωρών, συνεταιριστικό γάλα, στους αυτόματους πωλητές γάλακτος, μια καινοτομία την οποία εισήγαγε στην Ελλάδα πριν από 3 χρόνια και θα είναι πλέον εγκατεστημένη σε 10 γειτονιές της πόλης: Περιστέρι (2 καταστήματα), Πειραιάς, Νίκαια, Αιγάλεω, Παγκράτι, Αμπελόκηποι, Γαλάτσι, Χαλάνδρι και Νέος Κόσμος.

Το γάλα του Συνεταιρισμού που διατίθεται στους αυτόματους πωλητές, παράγεται καθημερινά στις φάρμες των παραγωγών του ΘΕΣγάλα.///Φωτογραφίες: SOOC

Με την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων στην Αθήνα, ο ΘΕΣγάλα, διαθέτει πλέον 43 καταστήματα στις τρεις πόλεις (Λάρισα 16, Θεσσαλονίκη 17 και Αθήνα 10).///Φωτογραφίες: SOOC

Αναλυτικά οι διευθύνσεις των Καταστημάτων:

ΠΑΓΚΡΑΤΙ - Φιλολάου 85 & Ολυμπιάδος

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - Πανόρμου 29 & Αλφειού

Ν. ΚΟΣΜΟΣ - Αγκύλης 50 & Ευδόξου

ΓΑΛΑΤΣΙ - Τράλλεων 128 & Παπαφλέσσα 28

ΧΑΛΑΝΔΡΙ - Λεωφ. Πεντέλης 48 & Διογένους 2

Το κατάστημα στο Χαλάνδρι θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα.

ΝΙΚΑΙΑ - Καραϊσκάκη 6 & Περιστάσεως

ΑΙΓΑΛΕΩ - Δημοκρατίας 69 & Κορυδαλλού

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - Τζων Κέννεντυ 146

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - Αισώπου 31 & Ορφέως

ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Σκουλούδη 34 & Σερφιώτου

Στους αυτόματους πωλητές, διατίθενται γυάλινα μπουκάλια πολλαπλών χρήσεων και πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης ενώ οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν και τα δικά τους μπουκάλια για την προμήθεια του γάλακτος.///Φωτογραφίες: SOOC

10 καταστήματα στην Αθήνα: Περιστέρι (2 καταστήματα), Πειραιάς, Νίκαια, Αιγάλεω, Παγκράτι, Αμπελόκηποι, Γαλάτσι, Χαλάνδρι και Νέος Κόσμος.///Φωτογραφίες: SOOC

Με την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων στην Αθήνα, ο ΘΕΣγάλα, διαθέτει πλέον 43 καταστήματα στις τρεις πόλεις (Λάρισα 16, Θεσσαλονίκη 17 και Αθήνα 10), ενώ έχει ως άμεσο στόχο την προοδευτική επέκταση του δικτύου των καταστημάτων του, μέσα στο 2016, τόσο με την αύξηση της γεωγραφικής κάλυψης της Αθήνας όσο και με τη δημιουργία σημείων πώλησης και σε άλλα αστικά κέντρα.

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ιδρύθηκε το 2011 και αποτελείται από 100 αγελαδοτρόφους και 50 φάρμες της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, στις οποίες παράγονται καθημερινά 120 τόνοι φρέσκου αγελαδινού γάλακτος, που αντιπροσωπεύουν το 10% της εγχώριας παραγωγής.

Το γάλα του Συνεταιρισμού που διατίθεται στους αυτόματους πωλητές, παράγεται καθημερινά στις φάρμες των παραγωγών του ΘΕΣγάλα, μεταφέρεται και παστεριώνεται στις σύγχρονες, ιδιόκτητες, πλήρως πιστοποιημένες εγκαταστάσεις και φτάνει στα μηχανήματα διάθεσης σε λιγότερο από 24 ώρες από την παραγωγή του.

Οι αυτόματοι πωλητές λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο και προσφέρουν στους καταναλωτές: γάλα πλήρες (ενός και μισού λίτρου), γάλα ελαφρύ (ενός και μισού λίτρου), ημίσκληρο τυρί (συσκευασμένο), λευκό αγελαδινό τυρί (συσκευασμένο) και το σοκολατούχο γάλα θεςCHOCO. Τόσο τα τυριά όσο και το σοκολατούχο γάλα παρασκευάζονται από 100% φρέσκο αγελαδινό γάλα από τις φάρμες του ΘΕΣγάλα. Στους αυτόματους πωλητές, διατίθενται επίσης γυάλινα μπουκάλια πολλαπλών χρήσεων και πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης ενώ οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν και τα δικά τους μπουκάλια για την προμήθεια του γάλακτος.

Η τιμή του φρέσκου γάλακτος στην Αθήνα θα είναι από 1€ το λίτρο (με τη χρήση της προπληρωμένης κάρτας του ΘΕΣγάλα) έως 1,10€ (με τη χρήση μετρητών), ενώ για τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας των αυτόματων πωλητών, μέλη του ΘΕΣγάλα θα βρίσκονται στα καταστήματα για να ενημερώνουν τους καταναλωτές για τη χρήση των μηχανημάτων διάθεσης.

Η έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Μαρτίου, το απόγευμα, εφοδιάζοντας τους Αυτόματους Πωλητές με γάλα που θα έχει παραχθεί σε λιγότερο από 24 ώρες. Μία διαδικασία η οποία θα επαναλαμβάνεται καθημερινά!

Read Next

25 Απρ 2024

Την ημέρα που η Σαρλίζ Θερόν τσακώθηκε με έναν υπάλληλο σε τράπεζα άνοιξε ο δρόμος για την καριέρα της

Πώς ένας τσακωμός στο γκισέ μίας τράπεζας οδήγησε τη διάσημη ηθοποιό στην κορυφή του Χόλιγουντ;

25 Απρ 2024

Αλμπέρ Ουντερζό: Ο ευφυής συνδημιουργός του Αστερίξ που ήξερε να μας κάνει να γελάμε

Ο διάσημος δημιουργός κόμικς, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στα εκατοντάδες εκατομμύρια των αντιγράφων των περιπέτειων των αμετάβλητων Γαλατών που πωλούνται στον κόσμο από το 1961, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1927 και πέθανε στις 24 Μαρτίου 2020, σε ηλικία 92 ετών.

Περισσότερα από

Stories

24 Απρ 2024

Βέρα Γουάνγκ: Ο μυστικός συνδυασμός ομορφιάς που ακολουθεί για την αιώνια νεότητα στα 74

Οι εικόνες της διάσημης σχεδιάστριας δεν σταματούν να διχάζουν το κοινό λόγω της ηλικίας που δηλώνει.

24 Απρ 2024

Ζαν-Πολ Γκοτιέ: Το enfant terrible της μόδας κλείνει τα 72

Στα 13 του χρόνια, δημιούρησε μια ολόκληρη κολεξιόν ρούχων για την μαμά και την γιαγιά του. Σήμερα 60 χρόνια μετά, συνεχίζει να εκπλήσσει.

24 Απρ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σε ηλικία 13 ετών -Η ασπρόμαυρη φωτογραφία

"Αυτό το challenge είναι και μια υπενθύμιση για όλους εμάς που ασκούμε κριτική στον εαυτό μας".

24 Απρ 2024

50 χρόνια πριν: Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό TIME

"Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια, ο Ελληνισμός αποχαιρετούσε τον ηγέτη που άλλαξε την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας".

24 Απρ 2024

Ο εθισμός στα ναρκωτικά ήταν ο λόγος που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απομακρύνθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Το "ξεχασμένο" νεανικό ειδύλλιο που κράτησε για περισσότερα από πέντε χρόνια.

24 Απρ 2024

Όταν ο Κάρολος έλιωνε για την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Κι όμως! Υπήρξε έντονο φλερτ ανάμεσα σε εκείνον και την διάσημη σταρ, η οποία σήμερα, κλείνει τα 82.

24 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Απόσπασμα, από τον πρώτο τόμο του αυτοβιογραφικού έργου της Πηνελόπης Δέλτα, που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 24 Απριλίου 1874.

23 Απρ 2024

Ο θυελλώδης έρωτας της Τζέσικα Λανγκ με τον Τομ Σέπαρντ

"Αγαπώ αυτή την γυναίκα με έναν τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω" έγραφε εκείνος σε έναν φίλο του.

23 Απρ 2024

Ποιος σκότωσε τον Αλέξανδρο Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Πίσω στο 1973 ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα. Τα πορίσματα δείχνουν δολοφονία και οι θεωρίες συνομωσίας κάνουν το γύρο του κόσμου.

22 Απρ 2024

Μάνος Χατζιδάκις : "Μπορεί κανείς να φανταστεί ποτές, πως μια βραδιά κεφιού του, είναι δυνατόν να την καλύψει μια Σονάτα του Mπετόβεν;"

Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις άλλαξε την πορεία της ελληνικής μουσικής μιλώντας για το ρεμπέτικο.