ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Ενώ εσύ μάθαινες να βουρτσίζεις τα δόντια σου, εγώ μάθαινα να κάνω σεξ". Μια συγκλονιστική μαρτυρία

Η Ντον Γουάτσον, μια θαρραλέα γυναίκα που κατάφερε να το σκάσει από την αίρεση της φρίκης "Τα παιδιά του Θεού", μοιράζεται τον εφιάλτη, όπως τον έζησε στους κόλπους της.

Δυστυχώς ακόμα υπάρχει μια "Οικογένεια" που κανείς δε θα ήθελε να είναι μέλος της. Και αυτή δεν είναι άλλη από τα τρομακτικά "Παιδιά του Θεού", μια παραθρησκευτική και σεξουαλική σέχτα, η οποία από το 2005 έχει μετονομαστεί σε "Διεθνή Οικογένεια".

Μέλη της υπήρξαν σε παιδική ηλικία και οι πασίγνωστοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, Χοακίν Φίνιξ και Ρόουζ ΜακΓκόουαν, οι οποίοι όπως και τόσα άλλα ανήλικα υποβλήθηκαν σε φρικτές σεξουαλικές πράξεις. Αμφότεροι έχουν αποκαλύψει όλα όσα βίωσαν στους κόλπους της. Τώρα, ήρθε η σειρά της Ντον Γουάτσον να εξομολογηθεί τη δράση της αηδιαστικής αυτής αίρεσης, που αγκάλιαζε την παιδεραστία και εξυμνούσε την αιμομιξία. Μέσα από την ανατριχιαστική της ιστορία, η Γουάτσον κάνει λόγο για "ερωτικά ψαρέματα", δωμάτια τιμωρίας και ανομολόγητες πράξεις με τους "θείους". Μάλιστα, ο ιδρυτής της οργάνωσης εκτύπωνε ακόμα και πόστερ με τις "Ιερόδουλες του Θεού", ώστε να εξωθεί παιδιά και γυναίκες στην πορνεία.

"Ενώ εσύ μάθαινες να βουρτσίζεις τα δόντια σου, εγώ μάθαινα να κάνω σεξ". Μια συγκλονιστική μαρτυρία
Η Ντον Γουάτσον σε παιδική ηλικία και όπως είναι τώρα
Όλα γίνονταν στο όνομα της αγάπης

Όλα γίνονταν στο όνομα της αγάπης

Η Ντον Γουάτσον, μια θαρραλέα γυναίκα που κατάφερε να το σκάσει από τη διεθνή αυτή παραθρησκευτική οργάνωση, μοιράζεται την τρομακτική της εμπειρία, προκειμένου να παρακινήσει και τα άλλα μέλη να κάνουν το ίδιο. "Εκεί έμαθα ότι ο Θεός είναι αγάπη και ο μοναδικός τρόπος για να την εκφράσεις είναι μέσω της σεξουαλικότητας".

Τα "Παιδιά του Θεού" δημιουργήθηκαν τα τέλη της δεκαετίας του 1960 από τον Ντέιβιντ Μπεργκ ή όπως ήθελαν να τον αποκαλούν τα μέλη του Μωυσή Δαυίδ. Ο Μπεργκ κήρυττε τον λόγο του Θεού, υποστηρίζοντας πως η σεξουαλική πράξη όσο πιο ελεύθερη ήταν, τόσο πιο κοντά βρισκόταν στη χριστιανική διδασκαλία. Σύμφωνα με την κατήχηση του Μπεργκ, το σεξ μεταξύ ενηλίκου και ανηλίκου, η αιμομιξία, η πορνεία και η μοιχεία δεν θεωρούνταν πράξεις αμαρτωλές, εφόσον γίνονταν με αγάπη.

Η Αμερικανίδα Ντον που γεννήθηκε σε κοινόβιο της αίρεσης στη Βραζιλία, μοιράστηκε τη συγκλονιστική της εμπειρία στο Barcroft TV. "Όπως εσείς μάθατε να βουρτσίζετε τα δόντια σας, εμείς μάθαμε να κάνουμε σεξ". Και συνεχίζει, λέγοντας: "Νομίζω ποτέ κανείς δεν θα καταλάβει πραγματικά, εάν δεν το βιώσει, τι εστί κακοποίηση. Και αναφέρομαι στην κακοποίηση σε όλα τα επίπεδα. Ψυχολογική και σωματική. Η μόνη μέρα που πραγματικά πέρασα όμορφα ήταν όταν το έβαλα στα πόδια".

Σύμφωνα με την κατήχηση του Μπεργκ, το σεξ μεταξύ ενηλίκου και ανηλίκου, η αιμομιξία, η πορνεία και η μοιχεία δεν θεωρούνταν πράξεις αμαρτωλές, εφόσον γίνονταν με αγάπη.

Για παρέα της είχε ένα μεγάλο σκυλί που το έλεγαν Midnight. Καθόταν με τις ώρες μαζί του και το κοίταζε. Όπως η ίδια έχει αναφέρει, ήταν ένα είδους ψυχοθεραπείας, γιατί μπορούσε να του μιλάει, χωρίς ο Midnight να της ασκεί κριτική και να της επιβάλλει κάποια τιμωρία.

Υπολογίζεται πως τα πρώτα επτά χρόνια υπήρξαν πάνω από 200.000 σεξουαλικές επαφές και ήρθαν στον κόσμο 300 βρέφη, τα οποία πήραν το όνομα "μωρά του Ιησού". Τα περισσότερα από αυτά μεγάλωσαν μέσα στο περιβάλλον την αίρεσης.

Υπολογίζεται πως τα πρώτα επτά χρόνια υπήρξαν πάνω από 200.000 σεξουαλικές επαφές και ήρθαν στον κόσμο 300 βρέφη, τα οποία πήραν το όνομα "μωρά του Ιησού".
Η Αμερικανίδα Ντον που γεννήθηκε σε κοινόβιο της αίρεσης στη Βραζιλία, μοιράστηκε τη συγκλονιστική της εμπειρία στο Barcroft TV, τονίζοντας: "Όπως εσείς μάθατε να βουρτσίζετε τα δόντια σας, εμείς μάθαμε να κάνουμε σεξ".

Όπως εξηγεί, από μικρή έβλεπε γυμνούς ανθρώπους να κυκλοφορούν ανάμεσά της. Οι γυναίκες και τα παιδιά περνούσαν χρόνο με τους "θείους", ικανοποιώντας τις άρρωστες ορμές τους, ενώ παράλληλα είχαν υποστεί πλύση εγκεφάλου. Η συμμετοχή σε σεξουαλικές πράξεις, ασχέτως ηλικίας, ήταν μέρος της έκφρασης της αγάπης του Θεού. Συγκεκριμένα αναφέρει: "Δε μπορούσα να στηριχτώ σε κανέναν. Πάντα έβλεπα τους ανθρώπους και τους "θείους” της κοινότητας ως κίνδυνο και ήθελα να φύγω μακριά".

Η Ντον ζούσε στην κοινότητα με τη μητέρα και τον αδελφό της. "Η μαμά μου σίγουρα δεν ήξερε πολλά. Πάντα την έστελναν να τραγουδά και της έδιναν να κάνει δουλειές". Επίσης, θυμάται πως δεν τους άφηναν να διαβάζουν ή να κάνουν οποιαδήποτε εκπαιδευτική δραστηριότητα. Δε θα ξεχάσει ποτέ τη φορά που την τιμώρησαν, γιατί δεν τήρησε κάποιους κανόνες. "Είχα τόσες μελανιές στο πόδι μου και θυμάμαι πως πήγα στη μαμά μου και τη ρώτησα: Είναι αυτό αγάπη; Μάλιστα, υπήρχε και δωμάτιο τιμωρίας, όπου μπαινόβγαινα αρκετά συχνά", λέει συγκινημένη η ίδια.

Οι γυναίκες και τα παιδιά περνούσαν χρόνο με τους "θείους", ικανοποιώντας τις άρρωστες ορμές τους, ενώ παράλληλα είχαν υποστεί πλύση εγκεφάλου. Η συμμετοχή σε σεξουαλικές πράξεις, ασχέτως ηλικίας, ήταν μέρος της έκφρασης της αγάπης του Θεού.

Πώς πήρε τη θαρραλέα απόφαση να το σκάσει

Συνειδητοποιώντας μια μέρα πως όλα όσα συνέβαιναν στην αίρεση δεν ήταν φυσιολογικά, η Ντον πήρε την απόφαση να το σκάσει. "Έφτασα σε ένα σημείο, όπου ήθελα να ξεφύγω από αυτό τον εφιάλτη. Αν ο κόσμος έξω είναι ένα τρομερό μέρος και εάν ο Θεός με κρίνει και πρέπει να πάω στην κόλαση, δε με νοιάζει". Έτσι σε ηλικία 13 ετών άφησε πίσω τη μητέρα και τον αδελφό της και ξέφυγε από τα δίχτυα της κοινότητας, όπου είχε υποστεί πολλαπλούς βιασμούς και όχι μόνο.

Για περίπου τρία χρόνια, η Ντον περιπλανήθηκε σε σπίτια πρώην μελών της κοινότητας. Εκεί, πίστευε πως ένιωθε άνετα και μπορούσε να διευρύνει τον κοινωνικό της κύκλο. Ωστόσο όμως, τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Δυστυχώς, στην ηλικία των 15, η Ντον βιάστηκε σε ένα από τα σπίτια που διέμενε. Η εμπειρία αυτή υπήρξε εξίσου τραυματική με όσα είχαν προηγηθεί. Όπως έχει πει: "Ήταν μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές μου. Τότε τηλεφώνησα στη μητέρα μου και ανακουφίστηκα τόσο πολύ όταν κατάλαβα, πως είχε βρει τη δύναμη να φύγει από την κοινότητα. Έτσι αποφάσισα να πάω και εγώ στο σπίτι της μητέρας μου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορέσαμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να κάνουμε μία νέα αρχή, γεμάτη όνειρα".

Το 2014 η Ντον σπούδασε ψυχολογία και την ίδια χρονιά εμφανίστηκε σε μια εκπομπή αυτοβελτίωσης, όπου έκανε για πρώτη φορά γνωστή τη σκοτεινή της ιστορία.

"Ένιωσα πως όσο ντρέπομαι για το παρελθόν μου, τόσο δεν ήθελα να μιλάω γι’ αυτό. Τώρα όμως μιλάω. Αυτό είμαι εγώ και δεν ντρέπομαι πια γι’ αυτό, γιατί από εκεί προέρχομαι".

Το 2016 ίδρυσε το δικό της μη κερδοσκοπικό οργανισμό Dawn Watson's Institute, προκειμένου να βοηθήσει και άλλα παιδιά να γλιτώσουν από τα πλοκάμια μιας "Οικογένειας" που κανείς δεν θα ήθελε να έχει. "Ασχολούμαι με ανθρώπους που έχουν βιώσει τον πόνο στο πετσί τους και τους βοηθάω να ξεπεράσουν αυτή τη διαδικασία. Βοηθώντας τους ανθρώπους να αποκαλύψουν, τι πέρασαν, μπορούν να ξεκινήσουν τη διαδικασία της επούλωσης. Ένιωσα πως όσο ντρέπομαι για το παρελθόν μου, τόσο δεν ήθελα να μιλάω γι’ αυτό. Τώρα όμως μιλάω. Αυτό είμαι εγώ και δεν ντρέπομαι πια γι’ αυτό, γιατί από εκεί προέρχομαι", λέει γεμάτη αυτοπεποίθηση η Γουάτσον.

Το 2016 ίδρυσε το δικό της μη κερδοσκοπικό οργανισμό Dawn Watson's Institute, προκειμένου να βοηθήσει και άλλα παιδιά να γλιτώσουν από τα πλοκάμια μιας "Οικογένειας" που κανείς δεν θα ήθελε να έχει.

Read Next

19 Απρ 2024

Η πανέμορφη Αθηναία που ερωτεύτηκε ο Λόρδος Βύρων: "Ζωή μου, σ’ αγαπώ!"

Το άγνωστο ειδύλλιο που ενέπνευσε το διάσημο ποίημα του λογοτέχνη "Η κόρη των Αθηνών". Ο Λόρδος Βύρων απεβίωσε 19 Απριλίου 1824.

18 Απρ 2024

Λίζερλ Αϊνστάιν: Το "κρυφό" παιδί του Άλμπερτ Αϊνστάιν που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά τη γέννηση

Σχεδόν 25 χρόνια μετά τον θάνατο του Γερμανού νομπελίστα (που πέθανε 18 Απριλίου 1955) αποκαλύφθηκε η ύπαρξη τρίτου παιδιού στην ζωή του.

Περισσότερα από

Stories

17 Απρ 2024

57 χρόνια πριν: Οι Rolling Stones στην Αθήνα τον Απρίλη του 1967

Τέσσερις ημέρες πριν από το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών, οι Rolling Stones άνοιγαν τον χορό των ροκ συναυλιών στην Ελλάδα. Η συναυλία τους στο γήπεδο του ΠΑΟ άρχισε κανονικά, αλλά δεν τελείωσε ποτέ.

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.