ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ένα ανακαινισμένο ξενοδοχείο του 1650 στη Σίφνο αποτελεί το ορόσημο της φιλοξενίας στο νησί

Ένα ιστορικό κτήριο μετατράπηκε σε boutique hotel υψηλής αισθητικής.

Ένα ανακαινισμένο ξενοδοχείο του 1650 στη Σίφνο αποτελεί το ορόσημο της φιλοξενίας στο νησί

Ταυτόσημη, πλέον, με τη δημιουργία αυθεντικών εμπειριών φιλοξενίας, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels επεκτείνεται στο νησί της Σίφνου με την προσθήκη του boutique hotel Patriarca στο χαρτοφυλάκιό της.

Ανακαινισμένο σύμφωνα με τις αρχές του σύγχρονου design, αλλά και άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του νησιού, το ξενοδοχείο βρίσκεται στην «καρδιά» της Απολλωνίας, της χώρας της Σίφνου, δίπλα ακριβώς από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, προσφέροντας προνομιακή πρόσβαση στα πανέμορφα και γραφικά σοκάκια της πόλης.

Ένα ανακαινισμένο ξενοδοχείο του 1650 στη Σίφνο αποτελεί το ορόσημο της φιλοξενίας στο νησί
Ανακαινισμένο σύμφωνα με τις αρχές του σύγχρονου design, αλλά και άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του νησιού, το ξενοδοχείο βρίσκεται στην «καρδιά» της Απολλωνίας, της χώρας της Σίφνου

Πιστό στη φιλοσοφία των Aria Hotels, που «παντρεύουν» την φιλοξενία με την παράδοση, το ιστορικό κτήριο που στεγάζει το Patriarca αποτελεί ορόσημο για το νησί. Χτισμένο το 1650, αποτέλεσε κατοικία του μετέπειτα Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, Γρηγορίου του Ζ’ (1923-1924).

Ακολουθώντας το χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό στυλ των Κυκλάδων, με το λευκό χρώμα και τις καθαρές γραμμές, αλλά και διανθισμένο με έντονες χρωματικές πινελιές που το καθιστούν μοναδικό, το Patriarca προσφέρει μια ανεκτίμητη εμπειρία διαμονής στον σύγχρονο ταξιδιώτη, οποίος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 6 υπέροχα δωμάτια με κοινόχρηστη πισίνα, κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία και βεράντες.

Ακολουθώντας το χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό στυλ των Κυκλάδων, με το λευκό χρώμα και τις καθαρές γραμμές, αλλά και διανθισμένο με έντονες χρωματικές πινελιές

Φέτος, το καλοκαίρι στη Σίφνο έχει άρωμα αυθεντικής φιλοξενίας, παράδοσης αλλά και υψηλής αισθητικής, πάντα με την υπογραφή των Aria Hotels.

Χτισμένο το 1650, αποτέλεσε κατοικία του μετέπειτα Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, Γρηγορίου του Ζ’ (1923-1924).

Σχετικά με τα Aria Hotels

Tα Aria Hotels (www.ariahotels.gr) είναι μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που πρεσβεύουν την Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία σε πολλαπλούς προορισμούς στην Ελλάδα: στην Αθήνα (ΠλάκαΣύνταγμα - Κουκάκι), στην Κρήτη (Παλιό Λιμάνι, Χανιά Αποκόρωνας, Χανιά - Ηράκλειο - Λασίθι), στις Κυκλάδες (Κίμωλο Μήλο Μύκονο Σαντορίνη Σέριφο - Σίφνο), στην Ήπειρο (Ζαγοροχώρια), στην Πελοπόννησο (Καρδαμύλη) και στις Σποράδες (Σκιάθος). Μετά την πρόσφατη επέκταση των Aria Hotels στην Ισπανία, οι επισκέπτες θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια νέα διάσταση αυθεντικής φιλοξενίας και στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Η φιλοσοφία των Aria Hotels στηρίζεται σε τρεις βασικές αρχές: το περιβάλλον, τον πολιτισμό και το πάθος για ανακάλυψη. Προτεραιότητα αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με επίκεντρο τις αναζητήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη και η προσφορά εμπειριών που, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική, τον σεβασμό στα πρότυπα του τοπίου και την ιδιαίτερη τοποθεσία, να δημιουργούν την αίσθηση της μοναδικότητας. Τα Aria Hotels είναι θυγατρική εταιρεία του οικογενειακού Ομίλου Libra.

Πιστό στη φιλοσοφία των Aria Hotels, που «παντρεύουν» την φιλοξενία με την παράδοση, το ιστορικό κτήριο που στεγάζει το Patriarca αποτελεί ορόσημο για το νησί.

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Την ημέρα που η Σαρλίζ Θερόν τσακώθηκε με έναν υπάλληλο σε τράπεζα άνοιξε ο δρόμος για την καριέρα της

Πώς ένας τσακωμός στο γκισέ μίας τράπεζας οδήγησε τη διάσημη ηθοποιό στην κορυφή του Χόλιγουντ;

25 Απρ 2024

Αλμπέρ Ουντερζό: Ο ευφυής συνδημιουργός του Αστερίξ που ήξερε να μας κάνει να γελάμε

Ο διάσημος δημιουργός κόμικς, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στα εκατοντάδες εκατομμύρια των αντιγράφων των περιπέτειων των αμετάβλητων Γαλατών που πωλούνται στον κόσμο από το 1961, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1927 και πέθανε στις 24 Μαρτίου 2020, σε ηλικία 92 ετών.

Περισσότερα από

Stories

24 Απρ 2024

Βέρα Γουάνγκ: Ο μυστικός συνδυασμός ομορφιάς που ακολουθεί για την αιώνια νεότητα στα 74

Οι εικόνες της διάσημης σχεδιάστριας δεν σταματούν να διχάζουν το κοινό λόγω της ηλικίας που δηλώνει.

24 Απρ 2024

Ζαν-Πολ Γκοτιέ: Το enfant terrible της μόδας κλείνει τα 72

Στα 13 του χρόνια, δημιούρησε μια ολόκληρη κολεξιόν ρούχων για την μαμά και την γιαγιά του. Σήμερα 60 χρόνια μετά, συνεχίζει να εκπλήσσει.

24 Απρ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σε ηλικία 13 ετών -Η ασπρόμαυρη φωτογραφία

"Αυτό το challenge είναι και μια υπενθύμιση για όλους εμάς που ασκούμε κριτική στον εαυτό μας".

24 Απρ 2024

50 χρόνια πριν: Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό TIME

"Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια, ο Ελληνισμός αποχαιρετούσε τον ηγέτη που άλλαξε την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας".

24 Απρ 2024

Ο εθισμός στα ναρκωτικά ήταν ο λόγος που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απομακρύνθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Το "ξεχασμένο" νεανικό ειδύλλιο που κράτησε για περισσότερα από πέντε χρόνια.

24 Απρ 2024

Όταν ο Κάρολος έλιωνε για την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Κι όμως! Υπήρξε έντονο φλερτ ανάμεσα σε εκείνον και την διάσημη σταρ, η οποία σήμερα, κλείνει τα 82.

24 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Απόσπασμα, από τον πρώτο τόμο του αυτοβιογραφικού έργου της Πηνελόπης Δέλτα, που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 24 Απριλίου 1874.

23 Απρ 2024

Ο θυελλώδης έρωτας της Τζέσικα Λανγκ με τον Τομ Σέπαρντ

"Αγαπώ αυτή την γυναίκα με έναν τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω" έγραφε εκείνος σε έναν φίλο του.

23 Απρ 2024

Ποιος σκότωσε τον Αλέξανδρο Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Πίσω στο 1973 ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα. Τα πορίσματα δείχνουν δολοφονία και οι θεωρίες συνομωσίας κάνουν το γύρο του κόσμου.

22 Απρ 2024

Μάνος Χατζιδάκις : "Μπορεί κανείς να φανταστεί ποτές, πως μια βραδιά κεφιού του, είναι δυνατόν να την καλύψει μια Σονάτα του Mπετόβεν;"

Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις άλλαξε την πορεία της ελληνικής μουσικής μιλώντας για το ρεμπέτικο.